Kardeşim, körlerin fili tuttukları yerden tanımladıkları gibi, sizler bildiğiniz aracı övme içgüdüsüyle konuşuyorsunuz. Evet doğrudur, hepinizden daha çok arazi aracını çöllerde kullandım. Daha önce de söylemiştim.
Dustera da şehirde işe gidip gelme, arada da dağ yloundan ormana gitmek için aldım. GMC, Defender, Nissan patrol, Dhaiatsu vs. şehir içinde kullanmam akılcı değil. Burada bahsettiğiniz araçların tamamının performansı kısıtlıdır. Örneğin hummer da olsa LR defender de olsa hiçbiri kayalara tırmanamaz, kuru yumuşak ve derin kum satıhta batar..Bu araçlar amaca uygun ağır modifikasyon görmedikçe (resimlerdeki bigfootlar gibi) olanakları kısıtlıdır. Sizlerin bahsettiği kaya tırmanma, 1 metre derinlikte çamurdan geçmeyi 8 lastikli askeri kariyer, paletli tank belki yapar..
Bu arada bu bigfootların normal yol için de optimize edilmiş rus versiyonu da çıkmış. Sizin markalarınız, arkasında arazi performansı olarak nal toplar..
Artık gereksiz diyaloglara da gerek yok, herkes aracını keyfince, istediği amaçlarda kullansın..Her markanın amaçlarını belirlemiş kullanıcı kitlesi var, Türkiyedeki en baba offroad aracıının bile limitleri belli, öyle yoldan fazla çıkıp, dağ keçisi gibi 1 metre yükseklikteki kayalara tırmanamaz bilesiniz..
[attachment=2][attachment=1]