Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi
Cevap için teşekkürler. Ağır şartlarda off-road düşünmüyorum mesela. Yani bilerek dur bakim benim araba buradan geçebilir mi falan gibi düşüncelerim yok. Ekspedisyon amaçlı, uzun yolculuğuda çıkabileceğim, dağların, ormanların ulaşılmaz bölgelerine kamp için yolculuklar planladığım bir araç yapmak istiyorum. Defender'a çok hevesliydim ama içine girip oturunca işlerin dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını anladım. Yani bizim piyasaki Defender lar için söylüyorum. € 100.000 civarındaki ithal Defenderlar bunun dışında tabiki. Artık 20 yaşında olmadığım için konfora önem veriyorum. Herşeyden önemlisi sürüş güvenliği, eşim, çocuklar falan derken Defender çok sert geldi. Araca yapmayı düşündüğüm modifikasyonlar şimdilik jant lastik, yükseltme, ön ve/veya arka off road tamponu ve vinç ile sınırlı olacak. Sonrasını bilmiyorum.
Bakalım bize ne kısmet olacak
Saygılar
edaghan' Alıntı:Merhaba;
Hangi aracı seçmeniz gerektiğine sadece alım maliyetine göre karar vermemek lazım. Kullanma amacınızı belirleyin. Şehir içi, arazi, uzun yol, kamp, offroad vs... Aracın iç hacmi, sundukları, yürüyen aksamının yapısı, düşündüğünüz modifikasyonlara uygunluğu, oturduğunuz bölgede bakım ve onarımını ne ölçüde karşılıyor olabileceğiniz, aksesuar seçenekleri gibi bir çok konuyu inceleyerek kendinize en uygun aracı seçebileceğinize inanıyorum.
Hangi aracı alacağınıza karar vermek sıkıntılı bir evre, ve eğer aldığınız aracı kullanırken doğru kararı veremediğinizi hissediyorsanız; sonrası daha da zorlaşır. Eğer imkanınız var ise, araç almadan evvel arkadaşlarınızın araçlarını inceleyip kullanmaya çalışın.
Kolay gelsin.
Cevap için teşekkürler. Ağır şartlarda off-road düşünmüyorum mesela. Yani bilerek dur bakim benim araba buradan geçebilir mi falan gibi düşüncelerim yok. Ekspedisyon amaçlı, uzun yolculuğuda çıkabileceğim, dağların, ormanların ulaşılmaz bölgelerine kamp için yolculuklar planladığım bir araç yapmak istiyorum. Defender'a çok hevesliydim ama içine girip oturunca işlerin dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını anladım. Yani bizim piyasaki Defender lar için söylüyorum. € 100.000 civarındaki ithal Defenderlar bunun dışında tabiki. Artık 20 yaşında olmadığım için konfora önem veriyorum. Herşeyden önemlisi sürüş güvenliği, eşim, çocuklar falan derken Defender çok sert geldi. Araca yapmayı düşündüğüm modifikasyonlar şimdilik jant lastik, yükseltme, ön ve/veya arka off road tamponu ve vinç ile sınırlı olacak. Sonrasını bilmiyorum.
Bakalım bize ne kısmet olacak
Saygılar