Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,611
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

asabi' Alıntı:
Evet aslında bende bir defender düşünüyordum toplamak için ama disco 2 den olmaz diyen çok kişi gördüm sizide takip ettikten sonra herkeze olup olmayacağını daha net göstermek lazım diye düşünüyorum.

sorun disco 2 den olmamasi degil zaten, bal gibide oluyor, hatta cogu arabadan daha iyi bile oluyor. benim arabamda su anda tek eksik arka kilit kaldi, onuda alinca arazide giremeyecegi yer yok, asfalttada binek oto gibi gidiyor. benim sorunum 50 000 lik bir aracla sert offroad yapmak beni asabilir o yuzden daha az maliyetli ve takla attiginda bile cevirip devam edebilecegim bir arac beni daha mutlu edebilir. cunku su anda aslinda discovery 2 nin cok rahat yapabilecegi birsuru seyi arac hasar gorurmu acaba diye denemekden cekiniyorum, kendimi tutuyorum. bu hosuma gitmiyor, sonuc olarak ya arabanin hakkini verip , kullanicam bundan sonra, kirigini dokugunude onemsemeden, yada buna daha uygun daha ucuz bir araca gecicem ikiside olabilir, cok emek verdim ve cok seviyorum aracimi kolay vazgecmiycem. :smiley:

Etiketler

2 hafta once ankaradaydik otistik cocuklar yararina bir etkinlik icin, kamp yaptik, huseyin ustada gelmisti, keske oraya gelseydiniz tanisirdik. neyse bir dahaki sefere.

ben simdi yatmaliyim erken kalkicam . iyi geceler
:smiley:

benimde tek sıkıntım o oldu şimdiye kadar çünki aracım 2001 model ve orjinal 70 binde ama bide şu var. One Life Live It
iyi geceler.

asabi' Alıntı:
benimde tek sıkıntım o oldu şimdiye kadar çünki aracım 2001 model ve orjinal 70 binde ama bide şu var. One Life Live It
iyi geceler.

I agree with you One life live ıt ;D

edaghan' Alıntı:
bana bir titreme geldi... pencere mi açık ne? ;D

devri bitiyor derken piyasada olanlar tabiki iş yapiyor ama yeni araç toplayanlar discovery 2 ler bu kadar ucuzlamışken genelde discovery 2 lere yönelmeye başladı demek istedim :smiley:

Tempus' Alıntı:
devri bitiyor derken piyasada olanlar tabiki iş yapiyor ama yeni araç toplayanlar discovery 2 ler bu kadar ucuzlamışken genelde discovery 2 lere yönelmeye başladı demek istedim :smiley:
nesrin topkapi
yavuz abi duymasin bak taşimiyorum oraya bu kiyagimida unutma ;)

RedlinE' Alıntı:
nesrin topkapi
yavuz abi duymasin bak taşimiyorum oraya bu kiyagimida unutma ;)

yaw ben disco 1 ler kötü demiyorumki, hatta daha mekanikler bu yuzden ağir offroadda daha uygunlar. Ama disco 2 ler son birkaç yılda alınıp off road a sokulabilir fiyatlara indiği için, ve birazda asfalt kullanımınıda düşünenler için ideal çözüm olmaya başladılar. Yeni disco 1 toplayan çok az insan var ama disco 2 baya var .

Bugün tavan sisleri, ve arka matadoru taktık.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

11.jpg

13.jpg

14.jpg

12.jpg

kürşat hayırlı olsun kardeş , yalnız arka çalışma lambasını taktığın yer ilk gezide kırılır veya eğilir söyleyeyim , birde tavan lambaları fenaaaa :D :D , o araba port bagaj istiyor boşu boşuna uğraşma , yaptırayım sana bir g4 ,haftaya antalyadayım gel yapalım 1 günde gazla dön

cihanülker' Alıntı:
kürşat hayırlı olsun kardeş , yalnız arka çalışma lambasını taktığın yer ilk gezide kırılır veya eğilir söyleyeyim , birde tavan lambaları fenaaaa :D :D , o araba port bagaj istiyor boşu boşuna uğraşma , yaptırayım sana bir g4 ,haftaya antalyadayım gel yapalım 1 günde gazla dön

abi port bagaj çok yakışıcak biliyorumda arabayı yükseltmek istemiyorum daha fazla, kapalı otoparklara girmek için, bu tavan lambalarınıda o yuzden aldım , port bagaj yaparsam büyük yuvarlaklardan alırım. Şimdi 2. bir araç almadan şehir içine buna port bagaj takarsam bir sürü yere giremem. Yazın antalyaya gelirske ön tampon ve port bagajı bir kerede aradan çıkartabilirim. Bir süre böyle idare edicem. Arka çalışma lambasını oyle kullanan bir tanıdıgım var aynı arabada 3-4 aydır sorunsuz kullandı. Ona güvenip taktım.

Tempus' Alıntı:
abi port bagaj çok yakışıcak biliyorumda arabayı yükseltmek istemiyorum daha fazla, kapalı otoparklara girmek için, bu tavan lambalarınıda o yuzden aldım , port bagaj yaparsam büyük yuvarlaklardan alırım. Şimdi 2. bir araç almadan şehir içine buna port bagaj takarsam bir sürü yere giremem. Yazın antalyaya gelirske ön tampon ve port bagajı bir kerede aradan çıkartabilirim. Bir süre böyle idare edicem. Arka çalışma lambasını oyle kullanan bir tanıdıgım var aynı arabada 3-4 aydır sorunsuz kullandı. Ona güvenip taktım.

bende takmıştım o bağlı bulunan çıta gibi şeyi ilk ağaçta almıştım elime :D ,mayıs sonrası antalyadayım atla gel , hem o dedğin işeri yaparız hemde gırgır şamata yaparız :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR