Aslında ben de ikinci bir araç alırsam bir td 5 i tercih ederdim. Bu sitedeki konuları o kadar çok okudum o kadar çok araçları tanıdım ki
Tamirciye girip "Mustafa yağ radyatörüne giren sarı rekorları kontrol et bakiim) dediğimde ağzı açık kaldı. Şu anda kullandığım araç da hafif değil. bir VW caravelle 4 motion termal paketli minibüs. Ona çok alıştım şimdi disco yu da aynı konfora getirmem lazım. Gerçi arka kapısını sürgülü otomatik yapamam ama. Kışın içinde kalabilmek için bir webasto taktırmayı planlıyorum.
Aracı ikinci görüşümde bir takım farklılıklarını gördüm şimdi bunları sorabilirim.
Yükseltme alçaltma tuşunu buldum ne işe yaradığını kestirebiliyorum
1. Üstünde otoban işareti olan tuş ne işe yarar, acaba hız kontrolü mü? Yok değilse cruise control tuşu nerededir?
2. Yokuş aşağı tuşu ne işe yarıyor ve nerelerdee kullanılması gerekiyor.
3. Arazi vitesinin üç ayrı pozisyonu var galiba L boş ve H boşta ama önündeki tabloda çok konum gösteriyor
4. Otomatik vites ile kullanmanın farklılıkları var mı? 1,2,3 nerelerde kullanılmalı, mode tuşuna basınca hangi değişiklikler oluyor ve nerede kullanmak gerekir?
Yani ben de kullanma klavuzunu kullanımını pratik olarak öğrendikten (boza boza) sonra okuyanlardanım
ama şimdi bir hata kadar arabamdan ayrı kalacağım bilgilerinizi ve önerilerinizi okuyacak vaktim var. Şimdiden teşekkürler.