Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,710
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

cemtascioglu' Alıntı:
ender ette kardesım seytana uyupda gıdıb baska marka araba alma

Abi aklımı çelen çok senin sıfır bir test edeceğim ilk fırsatta toyota ve jeep camiasından yoğun baskı var Bir LR series 3 alacağım en sonunda :smiley:

Etiketler

Önce hiç ortalarda yokken direk bana saldiriyosun. kaşiniyosunn
Sonra arabanin orasi burasi degişmiş diyorsun. Evet degişti hepsi orj capon kaput geçmeleri bile çakmaga kadar sifirladim. tek bir parça hariç.

Sonrada bana diyosunki aracinin ormana soktun kirdin kaç lira masraf ettin. Evet haklisin sag arka dodık sikintili iç vida veri fiber bursada kirmiştim. oyle oluncada en ufak zorlamada citliyo araci sol tarafina da yatirdim ama tik yok. sag arkayla cekecez artik. ama bu araziye girmem demek degil
Araziye 150 le gider senin girdigin her yere girerim. peluşum benım arabam man da degil kamyonda arazi arabasi en şikindan.

BU arada sen neden durup durup toyotalara sariyosun içindemi kaldi kardeşş
Yazdirma bana şimdi arabani neden sattigini ayip olmasin alan arkadaşa

Daha bu karta oynamicam sende daha kaşinma tamam mi
kabul et artik oglmmm benimki seninkini dover :smiley:

Ya arkadaşlar off road parkurunda göz göre göre araç kırmaya çalışıyorsunuz onu da yapamıyorsunuz olmuyor böyle. Şöyle gelin ankarada etimesgut yollarında karşınıza ne zaman çıkacağı belli olmayan belediyenin açık unuttuğu logar kapaklarına 100km/s ile girin sonra asfaltta land ön takımı dağıttı muhabbeti yapalım, değişiklik olur. Çık çık. :D

Cem önce ben dileklerimi bir ileteyim de sonrasına bakarız ::smiley:

2011 de sana kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Tabiki de arızasız olmasını da gönülden diliyorum ama bu sene sonuna geldiğin de toplam para = bir Toyota parası olursa kimsenin elinden kurtaramam seni haberin ola kardeşim ;D ;D ;D

Tamam kabul ediyorum mücahitin araba bir tane , ben ne alırsam alayım mücahitin araba benim arabayı döver :-[

Ya ahmet abi yazmazz yazamaz.
Var bir bildigim anca ortaliga gaz veriyor.
Allahin rumu abiii bunu papaz nasil vaptis ettiyse artik. Adamda bir tenekeye karşi bagişiklik olmuş yadirgamiyo vucudundan bir parça gibi acaba gugum falanmi kullanmiştir ?

NEyse cem kardeşim için bugun cuma namazinda bol dua edecem. Bir sikintimiz var bugun iyi haberler alacaz inşallah gene keyifli gunlerimize donecez. Hayirli cumalar herkeze

Al dizel prado on takimi degiş kiliti tak susuyim. Yoksa hem ezik kalacaksin. eziksin oglmm Gezilerde metaryalgilerinle yan yana gelince otersin anca foto

Tempus' Alıntı:
bu arada her hafta ağır off roada giren arabaların arızalarını yılda 2000 km yapan, çalı çizer diye off roada sokulmayan, ama buna rağmen değişmemiş sadece şanzımanı kalan araçlarla kıyaslamayın ;D ;D ;D

Oyyyy kavgada söylenmez valla ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Ya ahmet abi yazmazz yazamaz.
Var bir bildigim anca ortaliga gaz veriyor.
Allahin rumu abiii bunu papaz nasil vaptis ettiyse artik. Adamda bir tenekeye karşi bagişiklik olmuş yadirgamiyo vucudundan bir parça gibi acaba gugum falanmi kullanmiştir ?

NEyse cem kardeşim için bugun cuma namazinda bol dua edecem. Bir sikintimiz var bugun iyi haberler alacaz inşallah gene keyifli gunlerimize donecez. Hayirli cumalar herkeze

Hayırlı Cumalar olsun Müco , sıkıntı içinde hayırlı haberler :smiley:

Sakalli pelus adasin kasiniyo. Ama tissss.

odalar yan yana olsun bak hatunlardan firca yemiyelim!

RedlinE' Alıntı:
Sakalli pelus adasin kasiniyo. Ama tissss.

odalar yan yana olsun bak hatunlardan firca yemiyelim!

Yok ayarlanmış bile.
Benimki 106 seninki 202 bacanak.Cem 203 ;D sen artık Cem ile yanyanasın ;D Yiyin birbirinizi işte ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yok ayarlanmış bile.
Benimki 106 seninki 202 bacanak.Cem 203 ;D sen artık Cem ile yanyanasın ;D Yiyin birbirinizi işte ;D
nereye gidiyonuz beyavvvvvvvvvvvvvvv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR