Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,655
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

mucahıt abı senın araba kacbınde?

Etiketler

Cem bu başligi bende kullanacam bütün masraflari delikanli gibi yazacam.
Amaaa sen faturalari koyabilecekmisin bir fatura benim elime geçti diye aracini servise sokmuyorlardi biliyosun kanka halada bende :smiley:

şu kıç kıça olayını kaynatmayalım lütfen...videosunu bekliyoruz....bu işin videosunun reytingleri hit olur reklam bile alırsınız...

Hİç bir lafimi yemedim kaynatmamda Ben arabama guveniyorum. kapak açildi kompurasor mukemmel enjektorler yeni turbo yeni pompa iç yeni yiyosa her turluu.

Araç benden once araziye girmemiş yurur yorgun degil. Zaten araç teneke degil.

Bende senede bir giriyorum yaa
Duy sesimi peluşumm

RedlinE' Alıntı:
Hİç bir lafimi yemedim kaynatmamda Ben arabama guveniyorum. kapak açildi kompurasor mukemmel enjektorler yeni turbo yeni pompa iç yeni yiyosa her turluu.

Araç benden once araziye girmemiş yurur yorgun degil. Zaten araç teneke degil.

Bende senede bir giriyorum yaa
Duy sesimi peluşumm
film izliyor şimdi duyamaz ;D ;D ;D ;D

ben paramı sana yatırıyorum mücahit kardeşim...ama sanırım karşında rakip bulamıyacaksın....belki 2 tanesi birleşirse olabilir....

bu arada toyota land buluşmasına ismini eklersen sevinirim...böylece işin arenasıda belli olur...cem kardeşim ismini eklemiş toyota olarak bir araba gerideyiz...

Gunu sekli belli olmadan eklemek istemiyorum.

ok sen bilirsin ....bu liste zaten gelecekleri değil, yaklaşık kaç araba olacağımızı görmek için ona göre organizasyon hazırlarız diye düşünüyorum...

Arka arkaya araba bağlayıp çekmek için araba yapsam man kamyon alırdım be , boşver arka arkaya bağlamayı belgrada sen benle 4 hafta üst üste gel sonra ikimizde yaptığımız masrafları yazarız ;D

benim arabanın komple yürürü değişse senin bir parçana denk gelir be ;D

birde kaplama , dodoik filan işleri ohooo ;D

müco söyle son belgrad gezisinden sonra kaç para harcadın arabaya söyleee ;D

30 tl fıbercı
20 tl boyacı tampon ıcın kı daha oncedende kırıktı.
kaplama hedıye
yıkama hedıye
bırde cocuklara bırseyler aldım mrk onların tatılınden caldıgım ıcın

RedlinE' Alıntı:
30 tl fıbercı
20 tl boyacı tampon ıcın kı daha oncedende kırıktı.
kaplama hedıye
yıkama hedıye
bırde cocuklara bırseyler aldım mrk onların tatılınden caldıgım ıcın

sevgi kelebeğim :D

valla ben seni belgrada sokmaya kıyamam zaten artık güzel araban var yazık belgrada filan vurmaya çizmeye kırmaya acımayacağın araba lazım

mrk ds yapma şimdi
artık ya bana bulaşma yada bırak senı don lastıgı yapıyım.

ha arabam temiz oyle kalmasini herkez gibi bende isterim ama kaplamasi cizilmiş diye umursamam zaten degısecek rengı ama ıs ınada bınerse tamamen motor kıtleyene kadar gazı bırakmam bunuda bıl peluşum laz damarım tutmasın yanii

ben herhangi bir yerde benim arabam toyota dan daha sağlam dedimmi? demedim. O zaman bu karta oynamayı bırak senin araban benim arabamdan hem daha güçlü, hem daha sağlam. Ben diyorumki ben arabayı biryerlere sokarım gerekirse vura kıra, senin arabayı oralara sokarsan yazık olur, sen hala diyorsunki arabanı arkaya bağlar çekerim ;D

ben toyotayı oralara sokamadığım için sattım , hatta belki bunuda satıp daha ucuz yada daha küçük bişeyler bile alabilirim. ama sen diyorsanki 60 000 lik arabayı ben vurar kırar gerekirse deviririm bana komaz e peki gidelim 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR