Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,658
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Buna bende katılıyorum 10 numara araba Cem kardeşiminki her yönden dolu allah arıza kaza bela vermesin diycem ama arızasızda olmaz ki ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Arkadaşlar TD5 çok arıza çıkartır az çıkartır ben bilmemde, tek bildiğim 2000 model ve Cem'in araç kadar donanımlı ve temizi dünyada başka yoktur. 10 numara araç oldu ön-arka-orta kilit ve TC sistem bir arada 150-200 arası beygir gücü , yeni aldığı Warn Power plant vinçle eşsiz . Maşallah allah nazardan saklasın, kazasız belasız güle güle binsin. Ara sıra batınca Kürşad gel kurtar diye ariyor ama olsun oda dostluğun parçası ;D ;D ;D

Bende İstanbul a aracı almaya gittiğimde cemafer in yan komşuda Şaft vs için orada bir g4 gördüm heyecanlandım Cem beyin araç diye ama başka bir araç çıktı üzüldüm görüşürüz inşallah emek çok harcanmış bir araç görmek incelemek keyif verecek nasipse.

saol olun arkadaslar ama herkes gıydırıyor valla bır ara nıyetı bozdum yazın sonunda satacaktım kayıncom tolga zor ıkna ettı abı yok oyle bırsey landlar on numara arazı arabası kı bugune kadar her cesıt arac kullandım uzun surerı toyota suzukı kı 3 tane eskıttım jeep 5.2 4.7 nıssan terrano ve land rover land rover benı kendıne asık ettı yok boyle bır araba bence tabıkı

cemtascioglu' Alıntı:
saol olun arkadaslar ama herkes gıydırıyor valla bır ara nıyetı bozdum yazın sonunda satacaktım kayıncom tolga zor ıkna ettı abı yok oyle bırsey landlar on numara arazı arabası kı bugune kadar her cesıt arac kullandım uzun surerı toyota suzukı kı 3 tane eskıttım jeep 5.2 4.7 nıssan terrano ve land rover land rover benı kendıne asık ettı yok boyle bır araba bence tabıkı
hastasıyım satarmısınız acaba ;D ;D ;D ;D

Herkesin aracı kendine güzel. Masraf konusu muallak kim neyle karşılaşır bilinmez. Araçlar sıfır yada sorunsuz değil sizinki sıfırlanmış bir araç
tam dolu derler ya galericiler bakacağız bundan sonra neler göreceğiz belkide görmeyeceğiz.

Kara sevda bu adamı verem eder, aman diyim kendine dikkat et. :D :D

cemtascioglu' Alıntı:

ya sorun cıkarmayan mekanık varmı yok zaten offroad olmazsa olmazı

1 aks kesmek
2 dıff kırmak
3 stt
4 jenerator ;D
5 ARKADASLAR
6 bılımun demır dıslı sesleri ;D
7 çay kamp ates vs vs

cemtascioglu' Alıntı:
cıhan gelmesın ;D sımdı gene gıydırır bana ;D

Abi ne diyim şimdi ;D ;D ;D ;D ;D

Sende de biraz gönüllülük var gibi dedim azcık motive edelim her konuya link atmış biri canını sıkmış ;D ;D ;D ;D

bu arada her hafta ağır off roada giren arabaların arızalarını yılda 2000 km yapan, çalı çizer diye off roada sokulmayan, ama buna rağmen değişmemiş sadece şanzımanı kalan araçlarla kıyaslamayın ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
bu arada her hafta ağır off roada giren arabaların arızalarını yılda 2000 km yapan, çalı çizer diye off roada sokulmayan, ama buna rağmen değişmemiş sadece şanzımanı kalan araçlarla kıyaslamayın ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D biri mücodanmı bahsetti

Tempus' Alıntı:

Kürşad sorma o yorumu bende yapacaktım hatta ağır kaçar dedim.

Bu arada bir sır vereyim ben ne zaman öfke, inat uğruna yada gaza gelme olayı en ağır hasar arıza bende olur. Bıraktım tedavi oldum buyur abi sen git gelirimci oldum.

Ben bilmem ama Singapurluda diyorlar ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR