Tempus' Alıntı:Arkadaşlar TD5 çok arıza çıkartır az çıkartır ben bilmemde, tek bildiğim 2000 model ve Cem'in araç kadar donanımlı ve temizi dünyada başka yoktur. 10 numara araç oldu ön-arka-orta kilit ve TC sistem bir arada 150-200 arası beygir gücü , yeni aldığı Warn Power plant vinçle eşsiz . Maşallah allah nazardan saklasın, kazasız belasız güle güle binsin. Ara sıra batınca Kürşad gel kurtar diye ariyor ama olsun oda dostluğun parçası ;D ;D ;D
hastasıyım satarmısınız acaba ;D ;D ;D ;Dcemtascioglu' Alıntı:saol olun arkadaslar ama herkes gıydırıyor valla bır ara nıyetı bozdum yazın sonunda satacaktım kayıncom tolga zor ıkna ettı abı yok oyle bırsey landlar on numara arazı arabası kı bugune kadar her cesıt arac kullandım uzun surerı toyota suzukı kı 3 tane eskıttım jeep 5.2 4.7 nıssan terrano ve land rover land rover benı kendıne asık ettı yok boyle bır araba bence tabıkı
cemtascioglu' Alıntı:saol olun arkadaslar ama herkes gıydırıyor valla bır ara nıyetı bozdum yazın sonunda satacaktım kayıncom tolga zor ıkna ettı abı yok oyle bırsey landlar on numara arazı arabası kı bugune kadar her cesıt arac kullandım uzun surerı toyota suzukı kı 3 tane eskıttım jeep 5.2 4.7 nıssan terrano ve land rover land rover benı kendıne asık ettı yok boyle bır araba bence tabıkı
cemtascioglu' Alıntı:cıhan gelmesın ;D sımdı gene gıydırır bana ;D
;D ;D ;D ;D ;D biri mücodanmı bahsettiTempus' Alıntı:bu arada her hafta ağır off roada giren arabaların arızalarını yılda 2000 km yapan, çalı çizer diye off roada sokulmayan, ama buna rağmen değişmemiş sadece şanzımanı kalan araçlarla kıyaslamayın ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:bu arada her hafta ağır off roada giren arabaların arızalarını yılda 2000 km yapan, çalı çizer diye off roada sokulmayan, ama buna rağmen değişmemiş sadece şanzımanı kalan araçlarla kıyaslamayın ;D ;D ;D