Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,698
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Delikanlı kardeşim benim, geçmiş olsun.
Ben bu sefer iddialı konuşuyor dedim, baya bir gider diye düşünüyordum. Erken geldi, neyse sağlık olsun, başka bişey çıkmasın işallah.

cemtascioglu' Alıntı:
neyse o kursatım dansoz degırım toyotacı kardeslerımde yazsın totale bakıcaz sene sonu

Etiketler

Cem o arabada bence Ace sistemininde araç modifiye olunca bir modifyeye ihtiyacı olabilir, sanki daha fazlamı zorlanıyor ne yükseltilince , arazide çok artikülasyon yapiyor araba ve basınç çok oluyor sanırım

iyi dayandı 2 gün bişey çıkarmadı bunu kaydedelim ;D ;D ;D

Kanka servıstekı vazalın bıterse yedeklıyelım sıkıntı olmasın sonra

Ne yazmıcam yazacaz dedık yazacaz
Ben gundelık kullanmadıgım ıcın her gun yazacak bırsey yok.
yatıyor ıs yerımın karsısında pasa pasa

ama ıkı sorunum var hala devam
radyotor
vıbrasyon
ya bı takozda basıklık var ama kopuk degıl
yada saftlarda balans var ama kasaya vuruyor bu zayıf ıhtımal zaten ısaretlı saftlar

Benim disco sıfır sorun tertemiz duruyor ;D

arıza cıkarmayan arabamı war arkadas ;D

japon aldık ama pek bı farkı yok lr den hatta fazlası var parcası pahalı ;D

evet arkadaslar sımdı arabayı cekıcıye yukledım sorunuda gordum gece gorememıstım arka askı rotu kopmus acede dıbıne oturmus o kopunca ondan patlamıs ace ne oldu sımdı yan sanayı askı rotu taktık yoktu orjınalı ama sıparısını vermıstık her ıhtımale karsı yan sanayı takmamamın sebebı bu ıste 120 tl aldık tanesını askı rotunun orj 260 tl 120 + 120 daha vercez =240 ace yıde bozdu o nekadar bılmıyorum 500 de yan sanayı boyle abı her zaman ucuz oldugunu sanıyorsun ama oyle degıl ıste s ana katlamalı donuyor arızanın sebebı dandık yedek parca :(

cemtascioglu' Alıntı:
ya abı ne dıyeyım bugunde yola cıkacaktım 3 gıbı ama yetısır herhalde boluya gıdıcem
Ankara üzerinden gel sana turuncu olmasa da kırmızı araba vereyim onla git ;D ;D ;D Ayıpsın ;D Seninkinin yarı hızında gider ama gider ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR