fbmy
Kamp III
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)
Takip.
Takip.
kumandanın pili zayıftırrrr ;D ;D ;D ;D yoksa td5 taş gibi makina ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:kumandadan calıstırınca kızdırma bujısının ısınmasını beklemıyo ama mucahıt abı
;D ;D ;D ;D onunki su kaçmasından Tolgacım ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:dokunmayın enişteme ;D toyotalar once kırılan ön difransıyel ve dagılan sanzumanlarını yaptırsınlar ;D ;D ;D ;D cihan abi kızmıyosunya ;D
;D ;D ;D ;D suda 3 saat kalınca istersen 10 tane snorkel tak her deliğe ;D ;D ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:aaaaa toyotaların sanzuman havalandırmasında snorkel yokmu ;D td5 lerde war su almıyo ;D
bende hediye eder diye düşünmüştüm zaten ;D ;D ;D reklam olsun diye ;D ;D ;D ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:sana hayatta satmaz bence ;D
;D ;D ;D ;D evet bunu emeklilik projesi olarak tasarlıyayım ben sakin günlerimizin uğraşı olur ;D ;D ;DTempus' Alıntı:Barbaros senin Cemin arabayı alıp sonrada satmaya çalıştığını düşünemiyorum 3-5 sene güncelleriz ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D evet bunu emeklilik projesi olarak tasarlıyayım ben sakin günlerimizin uğraşı olur ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:elle gidip hamuru yoğurup fırında ellerinle pişiriyorsun dimi yazık sana ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Ekmekten soğuttun beni ;D