Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,695
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Sıkma canını, geçmiş olsun, geç olsun güç olmasın. ;)

cemtascioglu' Alıntı:
ya abı ne dıyeyım bugunde yola cıkacaktım 3 gıbı ama yetısır herhalde boluya gıdıcem

Etiketler

dağda kopsa dahamı iyiydi boşver sağlık olsun :smiley:

tak tuk vuruyodu zaten arkası ramocum bosver 3 lıra 5 lıra ;D

Geçmiş olsun birader dibinemi vurduu kotu olmuş be :smiley:

Bende ustayi ayarliyabilirsem su vibrasyon işine bakacam bugun bakalim bizim nereye vuracak.
En uyuz oldugum iş arabada ses bulmak...

Mrk arabalarin rengini degiştirelim çok göze batiyor. Aklimda bir renk var olursa kesin banada banada diceksin.

RedlinE' Alıntı:
Geçmiş olsun birader dibinemi vurduu kotu olmuş be :smiley:

Bende ustayi ayarliyabilirsem su vibrasyon işine bakacam bugun bakalim bizim nereye vuracak.
En uyuz oldugum iş arabada ses bulmak...

Mrk arabalarin rengini degiştirelim çok göze batiyor. Aklimda bir renk var olursa kesin banada banada diceksin.

müco toyotada şaftlar balans tutmaz aklında olsun :D

cemim geçmiş olsun kardeş benden sana bir abi tavsiyesi ,eğer araban td5 disco 2 ise ,tatil planları yapmadan önce ,gidecein yerlerde LAND ROVER DAN anlayan usta varmı bir bak sonra yola çık kalacağın için zorlanmassın ben çok gördüm o filmiii :D :

cemtascioglu' Alıntı:
evet arkadaslar sımdı arabayı cekıcıye yukledım sorunuda gordum gece gorememıstım arka askı rotu kopmus acede dıbıne oturmus o kopunca ondan patlamıs ace ne oldu sımdı yan sanayı askı rotu taktık yoktu orjınalı ama sıparısını vermıstık her ıhtımale karsı yan sanayı takmamamın sebebı bu ıste 120 tl aldık tanesını askı rotunun orj 260 tl 120 + 120 daha vercez =240 ace yıde bozdu o nekadar bılmıyorum 500 de yan sanayı boyle abı her zaman ucuz oldugunu sanıyorsun ama oyle degıl ıste s ana katlamalı donuyor arızanın sebebı dandık yedek parca :(
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

antalyayada geldık gıttık sıkıntı yok ben 2 ay sonra bunla karadan ıtalya fransa hırvatıstan vs gıdıp gelcem yazarım yol notlarımı bas marsa td 5 sın dunyayı 2 kere don kapa marsı ;D cihanımmmmm td 5 bu ;D

cemtascioglu' Alıntı:
antalyayada geldık gıttık sıkıntı yok ben 2 ay sonra bunla karadan ıtalya fransa hırvatıstan vs gıdıp gelcem yazarım yol notlarımı bas marsa td 5 sın dunyayı 2 kere don kapa marsı ;D cihanımmmmm td 5 bu ;D

ulen senin dünya turu , GÖKSUDA BAŞLAR ,LEVENT SANAYİDE BİTER :D :D :D :D :D :D :d :d

bi başlıkmı açsam ne yapsam td5 den çektiğini kimseden çekmeyen kardeşimin doğum günü kutlu olsun diye ;D ;D ;D ;D ;D ;D

NİCE MUTLU YILLARA ;D ;D

Cem nice yıllara, arızasız, kazasız , belasız yıllar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri