troyexplorer
Zirve
Bu tapa çıkmış hali herhaldeEkte gönderdim .
Orhan
Bu tapa çıkmış hali herhaldeEkte gönderdim .
Orhan
Aynen.Hatırladığım kadarıyla,blok aliminyum,tapa çelikBu tapa çıkmış hali herhalde
Aynen.Hatırladığım kadarıyla,blok aliminyum,tapa çelikBu tapa çıkmış hali herhalde
Doğru numara.Orjinali dediğiniz gibi 360 tl.Filtre sanki metal gibi,yani temizlenip kullanılabilirmi acaba?Ace filtresi parça no : RVJ100010
Britpart daha ucuz veriyor,Süleyman BeyDoğru numara.Orjinali dediğiniz gibi 360 tl.Filtre sanki metal gibi,yani temizlenip kullanılabilirmi acaba?
100000km de değişiyor der ManualdeBu kadar pahalı olduğuna göre sık değişen bi filtre değil herhalde
Süleyman Abi,Delphi dede vardı sanırım bu filtreBritpartta yan sanayinin en enayisi, bearmach bakmak lazım
Öne disco 1 yayı almamışmıydın alper?Arkadaşlar 2inch yükseltme kiti tavsiyesi; ve konforu hakkında bilgisi olan var mı?
Normal yaylara get koymak mı yoksa ön arka komple helezon değişimi tavsiyesini mi önerirsiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet gördüm onuda , delphi de iyi marka olabilirSüleyman Abi,Delphi dede vardı sanırım bu filtre
Senin arka körük değilmiydiAldım abi ama arkalara baktım 3 bakla birbirine yapışmış nerdeyse, düşük kaldı arka o yüzden değişmesi gerekiyor. Arkaya helezon alsam ön nasıl duracak merak ediyorum. Eğer sıkıntı olursa ön arka değişim yapacağım olmazsa sadece arka değiştireceğim. Öne takılan get ve helezonlar çok konforlu ama arazide esneme payı azaldığı için zaman zaman vuruyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Senin arka körük değilmiydi
Öne get yapmayacaktın belkide
Disco 1 yaylar boşa çıkarsa haberim olsun
Disco 1 yayları daha uzun o vuruyorsa alacağın yayda vurmazmı, belkide sebep Get lerdir
Disco 1 in yayı daha mı esnek aynı zamanda acaba