Hüseyin ustayı aradım yokmuş malesef, başka bulabileceğim biryer varmı?Ankara'da Oto burak landrover'da var. Hüseyin Acer 05323148712
İstanbuldayımDiscovery nin muhtelif paçalıkları olması lazımdı, satıldı demek i. Malesef başka bilmiyorum. Yinede eğer Ankara da iseniz bence bi uğrayın bence.
Ben de öyle tahmin ederim Süleyman Bey çıkmacılar için.Ver elini Amerika o zaman.Bu arada parça fiyatı 80-100$ civarı.o klimanın iç sıcaklığını sabit tutarken bilgi aldığı sensör diye biliyorum
Çıkmacılara sorulabilir ama emin ol onlarda yeni parası istiyorlar
Abi bazı parçalar USA daha uygun.Normalde dediğiniz gibi LR 'de fiyatlar iyi.Ben ordan çok parça aldım,ufak tefek.Ama parça alengirli veya tuzlu olunca heryerden bakmak gerekiyor.Aslında bazı parçaları ben Borusan dan da aldım daha uyguna geldi,yok vergi kargo vs binince.Siz gödüğüm kadarıyla çok parça getirttiniz.Ben sevmiyorum eğer gümrük işin içine girince olan prosedürleri o yüzden 30€ altı parçalarla ilgilendim.Bi de gidip geldikçe dışarı kendim alıyorum veya gidip gelenlere getirtiyorum.Çok şükür,çok büyük hacimde veya çok önemli parça sorunu olmadı hiç,zaten Allah korusun olursada kendim uğraşmam onunla,burdan parçacılardan alırım.Irdrecte baktınmı en uygun orda oluyor parçalar sanki
Süleyman Kaptan,tekrar iyice kontrol edeceğim yerini,nedir ne değildir diye akşam abi...TeşekkürlerOrda öyle bişey yok sanki sende ilave bişey için olmasın o