troyexplorer
Zirve
Kapı fitllerini değiştirmedim , yan cam kasalarının ayarlarını yükselttim hafif, ezilmemiş yere basıyor şimdi üstten , şimdilik düzeldi
Sorun nedir?
Sorun nedir?
Benim arka kapı alt fitillerini değiştirmek istiyorum.Aslında gider böyle,ama lastikler çok gevremiş,yırtığı pırtığı yok gerçi.Bulamadım parçacılarda hemen, çok pahalı değil aslında,getirteceğim onlarıda.Ben değiştiren varmı derken,neyle yapıştırılır diye soracaktım.Pattex vs.mi?Kanallı değil sanırım arka kapı alt fitilleri.Kapı fitllerini değiştirmedim , yan cam kasalarının ayarlarını yükselttim hafif, ezilmemiş yere basıyor şimdi üstten , şimdilik düzeldi
Sorun nedir?
Yırtık değilse değiştirmene gerek yok çamurluktan gelen çamuru engellemek için o sese etkisi yokİftar olmadan bilgi vereyim dedim.
Tekrar kontrol ettim,sanırım şaseye arka çeki için tesisisat yapılmış.
Arka kapı alt fitilleri yapıştırma veya kanallı değil,geçmeli tip.
Süleyman Abi, bulabilirsem alacağım, sonra değiştiririm diye şimdilik gitsin bakalım biraz.Yırtık değilse değiştirmene gerek yok çamurluktan gelen çamuru engellemek için o sese etkisi yok
Elinde fazla tampon olan da olmaz ki herhalde? Belki demir tampon taktirmis ve elindeki tampon aciga cikmis birini bulursam alirim. Bildiginiz ya da sorabilecegim bir yer biliyor musunuz?Tamponun yenisine veya çıkmasına bakın bence, çünkü boyansa bile ileride o tamir yerinde çatlama yapar % 90
Tamir işi hikaye yani
Cok can sıkıcı bu boya isleri. Ote yandan da pas ilerlemesin diye ugrasmak lazim. Butun kapiyi boyatmadan sadece bu statik boya kismini ve siyah plastik parcanin altini temizletip boyatmak lazim. Bunun icin de anladigim kadari ile bir hayli kapi ici operasyon yapilacak. Hic hosuma gitmediCam çıtalarındaki boya statik boya, sökülüp boyanabilir yeniden ama onun ordançıkması iç döşeme cam vs herşeyin sökülmesi lazım
Sahibinden coma bak , bi tane arka tampon satan vardı trabzon tarafındaElinde fazla tampon olan da olmaz ki herhalde? Belki demir tampon taktirmis ve elindeki tampon aciga cikmis birini bulursam alirim. Bildiginiz ya da sorabilecegim bir yer biliyor musunuz?