Discovery 2 Genel Sorular Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,214
Tavan işlerine en son giricem ama fikir üretmek adına, sunroofların stor perdelerinin mekanizması sunrooflar açıkkken özellikle sarsıntılı yolda ses yapıyormu sizin araçlarda? onların vidası varda onlarmı düştü neden sallanıyor acaba, sunroof camını sökmedende görmek imkansız

Son düzenleme:

Etiketler
Tavan işlerine en son giricem ama fikir üretmek adına, sunroofların stor perdelerinin mekanizması sunrooflar açıkkken özellikle sarsıntılı yolda ses yapıyormu sizin araçlarda? onların vidası varda onlarmı düştü neden sallanıyor acaba, sunroof camını sökmedende görmek imkansız

Ses yapmıyor ama sallanıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende de pek ses yok.Arka sunroof perdesinin dili çok sallantılı yolda bazen ses yapıyor.

Bende de pek ses yok.Arka sunroof perdesinin dili çok sallantılı yolda bazen ses yapıyor.
Sesi yapan storun dili değil , storun sarıldığı rulo , o sallanıyor , onun bi sabitlemesi var herhaldede vidalarımı düştü ne olduysa artık
Asfallta değil zaten sarsıntılı yolda ses yapıyor

Son düzenleme:

Anladığım kadArıyla hata tanımlama arıyor klimada , bilgisi olan varmı bu konuda ?
Süleyman Bey,aynen dediğiniz gibi,ben daha önce görmüştüm videoyu,ve arıza kodlarını da aldığımı hatırlıyorum.Hatırladığım kadarıyla ekranda hata kodu veriyordu.Benim evdeki laptopta var.Yurtdışındayım,dönünce silmediysem size gönderirim.

Süleyman Bey,aynen dediğiniz gibi,ben daha önce görmüştüm videoyu,ve arıza kodlarını da aldığımı hatırlıyorum.Hatırladığım kadarıyla ekranda hata kodu veriyordu.Benim evdeki laptopta var.Yurtdışındayım,dönünce silmediysem size gönderirim.

00 – No fault
11 – in car temp sensor fault
12 – ambient temp sensor fault
13 – thermistor fault
14 – heater coolant temp sensor fault
21 – sunlight sensor left side fault
22 – sunlight sensor right side fault
31 – left hand temp control servo fault
32 – right hand temp control servo fault
33 – air distribution servo motor fault

Ekranın sağında yanıp sönen kod ne ise hata kodu

00 – No fault
11 – in car temp sensor fault
12 – ambient temp sensor fault
13 – thermistor fault
14 – heater coolant temp sensor fault
21 – sunlight sensor left side fault
22 – sunlight sensor right side fault
31 – left hand temp control servo fault
32 – right hand temp control servo fault
33 – air distribution servo motor fault

Ekranın sağında yanıp sönen kod ne ise hata kodu
Teşekkürler...

Evet yanlarında saç yay gibi şeyler var ama düğme takımlarıyla saat i dışarı almadan o yaylar orda dışardan çekmeyle kurtarırmı muamma , plastikler yorgun riske girilmez
Bardaklığı ve düğme panellerini dışarı alıp , yaylara parmakla yandan bastırarak çıkarmak daha mantıklı paneli komple sökmeye gerek yok babında kolay dedim
Komple paneli sökmek için tebin ve teyb kızagınında dışarı çıkması lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR