Cok can sıkıcı bu boya isleri. Ote yandan da pas ilerlemesin diye ugrasmak lazim. Butun kapiyi boyatmadan sadece bu statik boya kismini ve siyah plastik parcanin altini temizletip boyatmak lazim. Bunun icin de anladigim kadari ile bir hayli kapi ici operasyon yapilacak. Hic hosuma gitmedi
Bilgiler icin cok tesekkurler bu arada. Gulu seven dikenine katlanacak
İç kapı döşemesi sökülecek , cam çerçevesinin alt vidaları en altta üst vidaları dışardan gözüküyor zaten
Cam kızağını cam kirkosundan ayırıcan yukaro doğru çektinmi gelir, sonra camı ve kelebek camını çıkarıcan iç fitilinide çıkarıcan
baya zahmetli iş yani
Sökmüşken cam kızağıda çürümüştür büyük ihtimal onlarında yenisini yaptırıcan bence cam kızağı camdan kurtulduğu zaman yap hepsi birarada çıkar
Elinde fazla tampon olan da olmaz ki herhalde? Belki demir tampon taktirmis ve elindeki tampon aciga cikmis birini bulursam alirim. Bildiginiz ya da sorabilecegim bir yer biliyor musunuz?
Belli bi yaş ve km den sonra sana kalmış alper,
hiç değişmediyse , bütün yağları değiştir
filtreler, motor haricinde , rotar, körük, ace, şanzuman, hç değişmediyse değiştir
V kayışının durumuna göre artık vs vs
Süleyman abi,ben de ACE filtre değişmiş ti aracı aldığımda,ama bende yaz sonu komple değiştireceğim.İncelerken ACE sistemini daha önce yerini bulmuştum.Aracın altında ACE BLOĞU var.Orada M10 bi tapa altında.Filtreyi çıkarırken döndürmeye gerek yok sanırım,çektinmi geliyor.Küçük bir filtre.Ama tapayı sökmek zor gelmişti bana.