Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gurkang Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,268
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Britpart Disco II'ler için özel bir parça üretmiş. Huma oto getirdi sağolsun. Yayların altına yerleştiriliyor. Bu şekilde aracım baya bi yükseldi. 33 inçlik (255/85/16) lastikler hiç sorunsuz takıldı.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_20110418_133819.jpg

IMG_20110415_094502.jpg

IMG_20110415_094807.jpg

IMG_20110415_094529.jpg

IMG_20110415_094813.jpg

Etiketler

Baba ne yapmışssın sen :smiley:
Daha yeni gördüm konuyu...
Aman aman amamnn.
Çok güzel olmuş eline sağlık.
ama sanki sepet ve renk istiyor gibi Gürkan cım.
Benden söylemesi.

BOBO' Alıntı:
Baba ne yapmışssın sen :smiley:
Daha yeni gördüm konuyu...
Aman aman amamnn.
Çok güzel olmuş eline sağlık.
ama sanki sepet ve renk istiyor gibi Gürkan cım.
Benden söylemesi.

Hehehe sağol abicim. Yarın Antalya'ya gidiyoruz eşimle. Arabamı Ahmet ustaya bırakacağım 1 haftalığına. Port bagaj, yan basamaklar falan yapılacak. Sisler takılacak.

Sonaki planlarım :

-Yeni makyajlı ön farlar
-75mm xl çamurluklar
-Belki boyama :D

Disco II Td5 almak istiyen bizlere ışık tutması için
sakıncası yoksa ortalama maliyetleri yazarmısınız

bu eklentiler hüma otonun ilanlarındaki parça sanıyorum. 50 mm yazıyordu ilanda eğer oysa. açılarda değişiklik oldu mu merak ettiğim nokta

çok güzel oluyor, ellerinize sağlık, vincin solenoid kutusu düz dursa daha iyi gibi :smiley:

AL1820' Alıntı:
Disco II Td5 almak istiyen bizlere ışık tutması için
sakıncası yoksa ortalama maliyetleri yazarmısınız

Şimdi şahsi fikrimi söyleyeyim,
40bine güzel olur, 45'e çok güzel olur. Biliyorsunuz bu işin sonu yok isteyen 60bin bile harcar üzerine :D ben ne kadar harcadığımı yazmayayım :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
bu eklentiler hüma otonun ilanlarındaki parça sanıyorum. 50 mm yazıyordu ilanda eğer oysa. açılarda değişiklik oldu mu merak ettiğim nokta

İbrahim bey Humanın o ürüne ait olan linkini verebilir misiniz? Bu arada evet 2 inçlik bir parça ve açılı kol koymadık. Bugün servise tekrar götüreceğim kontroller için. 2-3 gündür kullanıyorum. Açılara da ayrıntılı bakalım bugün.

yakupmimar' Alıntı:
çok güzel oluyor, ellerinize sağlık, vincin solenoid kutusu düz dursa daha iyi gibi :smiley:

Hehehe evet Yakup bey o ters oldu ama düzelecek. Ahmet ustaya gidiyorum artık orada düzeltiriz :D vincin markası "Marn" gibi oldu :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-defender-discovery-1-50-mm-yukseltme-kiti-on-da6344-42642137/detay/?

bahsettiğim parça bu gerçi ilan disco 1 ve defler için. bizim araçlar için de görmüştüm sanki bulamadım.
2" ten sonra açılı kollar falan devreye giriyor diye biliyorum. aslında polybush burçlar da olsa tadından yenmez ama Türkiye de yok sanırım görmedim ben.

ilkakdeniz' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-defender-discovery-1-50-mm-yukseltme-kiti-on-da6344-42642137/detay/?

bahsettiğim parça bu gerçi ilan disco 1 ve defler için. bizim araçlar için de görmüştüm sanki bulamadım.
2" ten sonra açılı kollar falan devreye giriyor diye biliyorum. aslında polybush burçlar da olsa tadından yenmez ama Türkiye de yok sanırım görmedim ben.

Benim aldıklarımın linkini veriyorum. Humaoto'da var

http://www.britpart.com/Accessory.asp?PageRef=5&AccessoryRef=2769
http://www.britpart.com/Accessory.asp?PageRef=5&AccessoryRef=2768

Disco II için açılı kollar yok. Çok aradım. Yur dışında olsa bile getirtecektim. Ama sorun yaratmadı bu yükseklik. Burç kiti almıştım değişti ama Disco II'lerde burç kiti ACE sistemi olmayanlar için geliyor. Sadece öndeki ACE'ye bağlanan kısımdaki burçlar orjinali ile değişti gerisi mavi burç kiti ile değiştirildi.

Teşekkür ederim rkadaşlar. Eşimle Antalya'ya geldik. Antoff'un pistini ziyaret ettim. Sonunda aracımı Ahmet ustaya bıraktım haftaya almak üzere. Port bagaj, sisler, yan basamaklar vbişlemler yapılacak.

:smiley: ben hiç vakit bulamıyorum yazaya ve foto çekmeye. Ahmet usta sağolsun aracıma istediğim eklemeleri yaptı.

Tepe port bagaj,
Yan tente,
Rock Slider,
Ön tampon yanına koruma borusu,
Stepne taşıyıcıyı yükseltme,
Arka tampon lamba koruması,
Çeki demirinin alttaki gereksiz uzun kısmının kesilmesi.

Elimdeki fotolardan bir iki tane koyayım. Fikir vermesi açısından.

IMG_20110507_162345.jpg IMG_20110507_162334.jpg P1040981.jpg P1050016.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR