Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gurkang Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,269

Etiketler
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Hemşerimin Disco'su canavar gibi oldu.
Yakından fotolardakinden çok daha iyi duruyor...
Bundan sonra sana keyifle binmek düşüyor abicim.
Kazasız Belasız binmen dileğiyle...

Aynen.
Gerçekte daha vahşi.
Gürkan Hafta sonu sendeyim.
Pazar günü.
Haberin ola.

disco 2 lerde kol degısmıyo ama acılı burcları war cem abı takmıstı... humadan almıstı yanlız takılırken dıkkat etmek lazım ılk takıldıgında ters takılmıstı on saft acısı ıyıce bozulmustu sımdı duzelttıler gayet guzel oldu

Teşekkürler arkadaşlar :D beğenmenize çok sevindim.

Açılı Burçları Huma'dan alıp taktık ilk iş olarak, dün İngiltere'den orta kilit için kablo ve kol aldım, yarın elimde olacakmış bakallım.
Benim sadece bir sorunum var o da bir 30km falan yokuş çıkınca şanzıman yağım ısınıyor, ya müşirde sorun var ya da lastikler 33.07inch olduğu için şanzımanı yoruyor.
Yurtdışı forumlardan okuduğum kadarı ile şanzımanın altına aluminyum kapak değişitiriyorlar. Hem yağ kapasitesi artıyor hem de ızgara ile ekstra soğuma yapıyormuş. O da yarın gelecek bakalım deneme yapacağım.

[attachment=1]

alubam05.jpg

BOBO' Alıntı:
Aynen.
Gerçekte daha vahşi.
Gürkan Hafta sonu sendeyim.
Pazar günü.
Haberin ola.

Burakcım kayınpederim Antalya'da diz kapağıameliyatı olacakmış. Gelmeden önce konuşalım seninle olmadı arabanın anahtarını bırakırım ;)

ilkakdeniz' Alıntı:
cam yıkamanın deposu için koruma gerekiyor sanki

Cam yıkamanın deposu aklımda ama bakalım biraz daha bekleyeek gibi abi :smiley:

Bu arada şanzıman altına ekleyeceğim parçanın fotosunu yanlış koymuşum :D

[attachment=1]

DSC_0775-Large.jpg

sanzuman radyatorude tıkalı olabılır gurkan bey normalde ole bi ısınma olmaması lazım gıbıme gelıyo 33 lastıkle

tolgas' Alıntı:
sanzuman radyatorude tıkalı olabılır gurkan bey normalde ole bi ısınma olmaması lazım gıbıme gelıyo 33 lastıkle

Tolga bey, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Aracı ilk aldığımdaki bakımlar sırasında bütün radyatörler elden geçirildi. Temizlikleri yapıldı, normal radyatörde minik bir delik vardı tamir edildi, intercooler dahil hepsinin tıkanıklıkları da kontrol edildi.

Hüseyin usta lastikler yoruyor olabilir veya müşir bozuk olabilir demişti bakalım hepsini deneyeceğim :D Hatta şanzıman oranını değiştirmeyi bile düşünebilirim... gerçi bu en son seçenek olacak.

Orta kiliti takarken ben yine de bu kapağı takacağım, bakalım sonuçları yazarım...

disco2 lerın en buyuk problemı sanzumanı zaten gurkan bey. cem abının turuncu discoda 35 cevırırken aynı hararetı yapıyodu ama 33 e gerı donunce sorunu cozulmuştu dıe bılıyorum.. kolay gelsın guzel bı araba cıkıyo ortaya

tolgas' Alıntı:
disco2 lerın en buyuk problemı sanzumanı zaten gurkan bey. cem abının turuncu discoda 35 cevırırken aynı hararetı yapıyodu ama 33 e gerı donunce sorunu cozulmuştu dıe bılıyorum.. kolay gelsın guzel bı araba cıkıyo ortaya

Teşekkür ederim ,

Bu arada bildiğim kadarı ile Cem ayna mahruti değiştirmişti. Ya da şanzıman oranını tam hatırlayamadım şimdi. Ben bu oranlarla ilgili rpm/hız tabloları çıkarttım. Lastik ebatına göre hangi rpm'de hangi hıza geliyor diye. Ama umarım oran değiştirmeden 33 leri kullanabilirim. :smiley: Ben olmadı bi sorayım kendisine :D:D:D

Anki' Alıntı:
Burakcım kayınpederim Antalya'da diz kapağıameliyatı olacakmış. Gelmeden önce konuşalım seninle olmadı arabanın anahtarını bırakırım ;)

Aman diyim.
Geçmiş olsun Gürkan cım.
Düğüne geliyoruz zaten. Gelmişken de size uğrarız diyorduk Burcu ile.
Bosver baska zamana.
Çok geçmiş olsun.

cem abı degıstırdı 4,11 yaptı ama son surat cok dustugu ıcın tekrar eskılerını taktı...

Arazi aracı bu yahu, ısınır şanzımanı birşey olmaz :smiley:
Allttan müşürün fişini çek abi, kafan rahat etsin ;)

Yeni aldığın parçaları merakla bekliyorum, bakalım nasıl olacak ilk denemelerin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.