Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon
Dün Warn XD9000 vinç aldım. Sentetik halat takacağım için bir de sentetik halat yönlendiricisi aldım. Britpart'ın ön tamponu ile vinci taktılar. Yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım
LAstik konusunu düşünüyorum. Extreme almayacağım galiba. :Ya Mickey Thompson MTZ ya da BFGppdrich MT T/A MK2 alacağım. 33 inçlik düşünüyorum bakalım.
Arka için aldığım havalı kiliti herhalde öne takacağız. Arkaya Detroit %100 diff lock takacağım. Birkaç gün içinde karar vereceğiz...
Teşekkür ederim Ömer bey. Aslında benim vaktim yok keşke olsa her aşamayı bol bol fotoğraflarım. Ama arabayı bıraktım Biz-ser'e orada yapılıyor yavaş yavaş. Sağolsun İsmail bey para konusunda canımı acıtmayacakAVCI_77' Alıntı:İyi akşamlar CANAVAR hazırlanıyor allah kolaylık versin bide bol para modifeye işleri malum parasız olmuyor bide vakit bizede takip etmek kalıyor kolay gelsin bol resim bide masraflarıda azda olsa yazarsanız seviniriz.
Dün Warn XD9000 vinç aldım. Sentetik halat takacağım için bir de sentetik halat yönlendiricisi aldım. Britpart'ın ön tamponu ile vinci taktılar. Yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım
LAstik konusunu düşünüyorum. Extreme almayacağım galiba. :Ya Mickey Thompson MTZ ya da BFGppdrich MT T/A MK2 alacağım. 33 inçlik düşünüyorum bakalım.
Arka için aldığım havalı kiliti herhalde öne takacağız. Arkaya Detroit %100 diff lock takacağım. Birkaç gün içinde karar vereceğiz...