Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gurkang Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,269
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

AVCI_77' Alıntı:
İyi akşamlar CANAVAR hazırlanıyor allah kolaylık versin bide bol para modifeye işleri malum parasız olmuyor bide vakit bizede takip etmek kalıyor kolay gelsin bol resim bide masraflarıda azda olsa yazarsanız seviniriz.
Teşekkür ederim Ömer bey. Aslında benim vaktim yok keşke olsa her aşamayı bol bol fotoğraflarım. Ama arabayı bıraktım Biz-ser'e orada yapılıyor yavaş yavaş. Sağolsun İsmail bey para konusunda canımı acıtmayacak :smiley:

Dün Warn XD9000 vinç aldım. Sentetik halat takacağım için bir de sentetik halat yönlendiricisi aldım. Britpart'ın ön tamponu ile vinci taktılar. Yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım :D

LAstik konusunu düşünüyorum. Extreme almayacağım galiba. :Ya Mickey Thompson MTZ ya da BFGppdrich MT T/A MK2 alacağım. 33 inçlik düşünüyorum bakalım.
Arka için aldığım havalı kiliti herhalde öne takacağız. Arkaya Detroit %100 diff lock takacağım. Birkaç gün içinde karar vereceğiz...

Etiketler

uzun zamandır siteyi takip ediyorum. arazi taşıtlarına çocukluğumdan beri ilgim var. Bu araçlardan almayı düşünüyorum birkaç sorum var :
-bu araçların motor ömrü ne kadardır.
-revizyonları ne kadara mal olur.

Tamponu taktım. Vincin solenoidini ve sisleri bağlamak için tampon üzerine boru koyacağız.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_20110401_132904.jpg

IMG_20110401_132920.jpg

IMG_20110401_132931.jpg

Anki' Alıntı:
Arka için aldığım havalı kiliti herhalde öne takacağız. Arkaya Detroit %100 diff lock takacağım. Birkaç gün içinde karar vereceğiz...

Çağrı bunu beğendi :D :D :D

Kolay gelsin hemşerim :smiley:
On numara oluyor canavar. Bir Disco daha kazandı araziler ;D

Altunsu teşekkür ederim,

Çağrıcım sağolasın umarım kampa kadar her istediğim bitmiş olur. Ama yetişmese bile Disco ile geleceğiz ;))
Bu arada difransiyel kiliti gibi karar veremediğim konularda seni aramaya devam edebilirim ;)

Yarın şnorkel takılacaktı bakalım...

Anki' Alıntı:
Çağrıcım sağolasın umarım kampa kadar her istediğim bitmiş olur. Ama yetişmese bile Disco ile geleceğiz ;))
Bu arada difransiyel kiliti gibi karar veremediğim konularda seni aramaya devam edebilirim ;)

Yarın şnorkel takılacaktı bakalım...

Tamam abi istediğin zaman ara... Yalnız çalıştığın ekip benden çok daha bilgili buna eminim ;D
Bu istediğin zaman iptal edilen ön viraj denge çubuğundan ben de istiyorum...
İnceliyeceğim aracını ilk gördüğümde...

akıllıca yapılan bir modifikasyon, görüntüden çok işlevsellik öne alınmış tebrik ediyorum daha önce disco 2 modifiye etmiş biri olarak :smiley:

ict3055' Alıntı:
Tamam abi istediğin zaman ara... Yalnız çalıştığın ekip benden çok daha bilgili buna eminim ;D
Bu istediğin zaman iptal edilen ön viraj denge çubuğundan ben de istiyorum...
İnceliyeceğim aracını ilk gördüğümde...

Abi senin için arka viraj denge çubuklarının iptal sistemi var. Bak bilgisayarı getireyim kampa göstereyim sana inceleriz beraber :D:D:D

Tempus' Alıntı:
akıllıca yapılan bir modifikasyon, görüntüden çok işlevsellik öne alınmış tebrik ediyorum daha önce disco 2 modifiye etmiş biri olarak :smiley:

Eyvallah Kürşat baba :D seni yakından takip ediyorum zaten :smiley: yükseltme konusunda yardımın için teşekkür ederim. Bu arada senin Capon'un rengi içime girmedi değil hani :smiley: çok güzel olmuş!

Anki' Alıntı:
Abi senin için arka viraj denge çubuklarının iptal sistemi var. Bak bilgisayarı getireyim kampa göstereyim sana inceleriz beraber :D:D:D

Benim arka yok zaten :D
Bana ön viraj denge çubuğunu istediğim zaman kesebileceğim bir sistem lazım. Sendeki gibi... Onu bulmalıyız :smiley:

ict3055' Alıntı:
Benim arka yok zaten :D
Bana ön viraj denge çubuğunu istediğim zaman kesebileceğim bir sistem lazım. Sendeki gibi... Onu bulmalıyız :smiley:

hmmm bir araştırayım o zaman abi :smiley: bana da arka lazım naapcaz şimdi? hehehe

orta kilit takmayı ihmal etme ciddi performans veriyor :smiley:

Anki' Alıntı:
hmmm bir araştırayım o zaman abi :smiley: bana da arka lazım naapcaz şimdi? hehehe

Arka viraj denge çubuğunun hiç bir işe yaramadığına bizzat şahidim...
Normal yolda da bir işe yaramıyor, sadece arazide yayların yuvalarından çıkmamasını sağlayacak bir sistem bul abi...

asfaltta asla yükseltilmiş ve viraj denge çubukları çıkartılmış bir araç kullanmayın tavsiye etmem

Tempus' Alıntı:
orta kilit takmayı ihmal etme ciddi performans veriyor :smiley:

Orta kilit bu afta içi bitecek bakalım. Onu biraz farklı yapıyor benim usta. Havalı suspansiyonun kompresörü ile orta kiliti aktif hale getiriyor. Kampa kadar kesin biter.
Arka denge çubuğunu çıkartmam abi yok :smiley: ACE sistemi hata veirnce yangına bile sebep olabiliyormuş :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.