fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 29 May 2009 #129 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... sen bnden gıttın gıdelı
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 30 May 2009 #130 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ağam ben nasıl edem saz getir fasıl edemmm ÇOK DA GÜZEL DEĞİLSİN gönüldür nasıl edem
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ağam ben nasıl edem saz getir fasıl edemmm ÇOK DA GÜZEL DEĞİLSİN gönüldür nasıl edem
Zorbey Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 5 Yer Muğla 30 May 2009 #131 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım.
E elefer Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 30 May 2009 #132 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Ben gamlı hazan sense bahar dinle de vazgeç
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 31 May 2009 #133 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ne doğruyum ne de eğri yaşadığım nerden belli...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 31 May 2009 #134 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Toz pempe hayallerimiz vardı, pembesi gitti tozu kaldı
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 31 May 2009 #135 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... diyardan diyara bir yol sor benı YARİM YARİM bul beni YARİM YARİM gör beni YARİM YARİMMM
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... diyardan diyara bir yol sor benı YARİM YARİM bul beni YARİM YARİM gör beni YARİM YARİMMM
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 31 May 2009 #136 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... aman bre Deryalar kanlıca Deryalar ( Türkçe olimpiyatları)
S Sun_Shine Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 31 May 2009 #137 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime, titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime, titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime...
K kaan2005 Kamp I Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 31 May 2009 #138 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... aşk herşeye değer ..
CADIROTTİ Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 2 Haz 2009 #139 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... beyaz pantalonu nu okşamak için takadını bile yiyebilirdim
S Sun_Shine Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 3 Haz 2009 #140 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bir garip hüzün çöker insana el Ayak çekilince tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bir garip hüzün çöker insana el Ayak çekilince tek başına kalırsın dünyada etraf sessizleşince
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 4 Haz 2009 #141 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bıktım dünyanın halinden,vur sineme öldür beni kirpiklerin ok ok eyle....
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bıktım dünyanın halinden,vur sineme öldür beni kirpiklerin ok ok eyle....
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 4 Haz 2009 #142 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Sen gülünce güler acar gül pembe............
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 6 Haz 2009 #143 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Everything I have is your's.
gezent-i Kamp II Mesajlar 237 Tepkime Puanı 2 Yer İzmir 7 Haz 2009 #144 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Gel gel ne olur gittiğin yerden Hayat çok sert katlanmak zor sensiz Bir dua gibi adını tekrarlıyorum Ateşe verdim ömrümü yakıyorum Ferhat GÖÇER
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Gel gel ne olur gittiğin yerden Hayat çok sert katlanmak zor sensiz Bir dua gibi adını tekrarlıyorum Ateşe verdim ömrümü yakıyorum Ferhat GÖÇER