fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 28 May 2009 #113 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ne olur gırme artık gecelerıme.. sensızlık bıle bnı kahredıyor..sdce sen varsın ..
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ne olur gırme artık gecelerıme.. sensızlık bıle bnı kahredıyor..sdce sen varsın ..
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 28 May 2009 #114 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... birbirimize bir kaç aşka dair geç kalmış olmasaydık
fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 28 May 2009 #115 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... sendeeen baska kımseee yooooook içimde ...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 May 2009 #116 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... havada bulut yok,bu ne dumandır mahlede ölen yok bu ne figandır.
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... havada bulut yok,bu ne dumandır mahlede ölen yok bu ne figandır.
fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 28 May 2009 #117 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bn senı uzaklar da bn senı tuzaklar da ben senı yasaklarda sevdım...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bn senı uzaklar da bn senı tuzaklar da ben senı yasaklarda sevdım...
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 28 May 2009 #118 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... kızıl ağaç fidani göğemi vuracasun kız babanın evinde dahami duracasun
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... kızıl ağaç fidani göğemi vuracasun kız babanın evinde dahami duracasun
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 29 May 2009 #119 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... burası evsiz kediler sokağı...
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 29 May 2009 #120 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ben sende tutuklu kaldım
fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 29 May 2009 #121 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... UZUN İNCE BIR YOLDAYIM
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 29 May 2009 #122 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... dipteyim sondayım depresyondayım
S Sun_Shine Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 29 May 2009 #123 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Güneşin alevden saçları, Aşınca karşıki tepeden, Sarar gözlerimi acı bir telaş, Korkarım gelecek geceden.
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Güneşin alevden saçları, Aşınca karşıki tepeden, Sarar gözlerimi acı bir telaş, Korkarım gelecek geceden.
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 29 May 2009 #124 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... kimseyi görmedim ben senden daha güzel...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 29 May 2009 #125 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... o mahur beste çalar,müjgan la biz ağlaşırız...
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 29 May 2009 #126 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... yalın- son Aşkım
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 29 May 2009 #127 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Dokuz altı yollarında,bir zincir boğazımda, sıkar sıkar gevşetemem ağlayamam...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Dokuz altı yollarında,bir zincir boğazımda, sıkar sıkar gevşetemem ağlayamam...
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 29 May 2009 #128 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Bu gece benim gecem bu gece bizim gecemiz