M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 22 May 2009 #97 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Edip Akbayram-Kibar gelin
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 26 May 2009 #98 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bazen isyan edip yalnızlığıma sana karşı ince bir sitem içindeyim bazen bilmeyerek ne yaptığımı iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bazen isyan edip yalnızlığıma sana karşı ince bir sitem içindeyim bazen bilmeyerek ne yaptığımı iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 43 Yer İstanbul 26 May 2009 #99 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... sen geçerken sahilden sessizce, gemiler kalkar yüreğimden gizlice.
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... sen geçerken sahilden sessizce, gemiler kalkar yüreğimden gizlice.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 26 May 2009 #100 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... turnam gidersen mardine, turnam yare selam söyle...
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 26 May 2009 #101 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... üskadara gider iken aldı da bir yağmur
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 26 May 2009 #102 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Dostlar derki dünya bataçakmış batarsa bana ne.............
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 27 May 2009 #103 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... domates biber patlıcannnnn bir anda butun dunyam karadı bu ses ile sokaklar yankılandı DOMATES BİBER PATLICANNNNNNNN ÇOK SEVIYORUM BU ŞARKIYII
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... domates biber patlıcannnnn bir anda butun dunyam karadı bu ses ile sokaklar yankılandı DOMATES BİBER PATLICANNNNNNNN ÇOK SEVIYORUM BU ŞARKIYII
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 May 2009 #104 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... erkekler de yanar, hem de nasıl yanar, yanmak çözüm değil bizi nikah paklar ;D
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... erkekler de yanar, hem de nasıl yanar, yanmak çözüm değil bizi nikah paklar ;D
K kaan2005 Kamp I Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 28 May 2009 #105 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... sende benim kadar gerçekleri biliyorsun
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 28 May 2009 #106 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bi sezen bi nazan yıkıldı ortalık
K kaan2005 Kamp I Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 28 May 2009 #107 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ben sende tutklu kaldım kendi hayatımdan çaldım
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 37 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 28 May 2009 #108 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... seni unutsaydım beklermiydim hiç bir derdime 1000 dert eklermiydim hiç
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... seni unutsaydım beklermiydim hiç bir derdime 1000 dert eklermiydim hiç
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 May 2009 #109 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... aşık değilim olabilirim...
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 37 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 28 May 2009 #110 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... yalandan da olsa negüzel güldün o akşam bana
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 28 May 2009 #111 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ak düştü saçlarıma,dert girdi yıllarıma gelmek için yanıma biraz geç kalmadınmı
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... ak düştü saçlarıma,dert girdi yıllarıma gelmek için yanıma biraz geç kalmadınmı
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 May 2009 #112 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... gidelim buralardan, dayanamıyorum. gidelim buralardan, unutamıyorum...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... gidelim buralardan, dayanamıyorum. gidelim buralardan, unutamıyorum...