Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,783

Etiketler
Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

ne sana ne de başkasına tekme atan yok sadece ama sadece sen anlatma yöntemini değiştirmeyi denemiyorsun belki ondan olabilir.oysa burada ne değerli arkadaşlıklar dostluklar ve ticari ilişkiler kuruldu bunu ben bizzat yaşadım ve çok sağlam abiler kardeşler edindim.yüzünü bile görmediğim halde telefonla dertleştiğim can canan olduğum insanlar var

Merhabalar,
Özay kardeşim bu zatı muhteremin yazılarını okuyup ona cevap yazmayın.
Hayret ettim bizden böyle beyefendi çıkar mı veya nasıl çıktı diye.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

yasakşehir07' Alıntı:
ne sana ne de başkasına tekme atan yok sadece ama sadece sen anlatma yöntemini değiştirmeyi denemiyorsun belki ondan olabilir.oysa burada ne değerli arkadaşlıklar dostluklar ve ticari ilişkiler kuruldu bunu ben bizzat yaşadım ve çok sağlam abiler kardeşler edindim.yüzünü bile görmediğim halde telefonla dertleştiğim can canan olduğum insanlar var

ben ona hepsi kötü mü dedim?
sadece yaralıyım...derdimi anlatınca insanlar bana hakaret etmeye başlıyor...elbette iyi insanlar da var...

niyazi abim sen beni gördün ki nekadar kötü olduğumu anlatıver bilmeyenlere ve ben nekadar hadsiz bir insanım.neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.boğazda bir balık avına geleceğim ama bayram sonrasına inşallah

Tamam anlasildi, bunlar beni dinlemiyorlar.

Arkadas ben sana yardim edecegim
Ortak is yapacagiz
Sen simdi bunlari kizdir tahrik et
Turklukten falan gir.en zayif taraflaridir bunlar
Cilgin bogaya donerler.
Ama dikkat et delil birakma sen sakin hakaret etme
Sonra
Hemen bana bir vekalet gonder
Senin aduna ben bunlara agir tazminat davalari acayim
1-2aya kalmaz bol paran olur
Dunya turuna cikarsin

Haydi kollari -klavyeyi-siva bakalim
Is birligimiz hayirlu olsun

acı çekiyorum...her şey para olmuş...bu beni yaralıyor...maddiyatım yüksek olsaydı her şey çok iyi olacaktı...sürekli bunun üzüntüsü içindeyim...

mesela ayda elime 1500 2000tl geçiyor ama bu para değildir...elime 3000tl bile geçse para değildir...fabrika da ustabaşı olarak çalışan bir tanıdığım var...2 çocuğu var...ne arabası ne sosyal hayatı var...bu para ile ancak geçindiğini birikim yapamadığını söylüyordu.

iş yapmak istiyorum ama yapmak istediğim işlere param yetmiyor...

sonra da gelip forum köşelerinde ağlıyorum...

bkocoglu' Alıntı:
Tamam anlasildi, bunlar beni dinlemiyorlar.

Arkadas ben sana yardim edecegim
Ortak is yapacagiz
Sen simdi bunlari kizdir tahrik et
Turklukten falan gir.en zayif taraflaridir bunlar
Cilgin bogaya donerler.
Ama dikkat et delil birakma sen sakin hakaret etme
Sonra
Hemen bana bir vekalet gonder
Senin aduna ben bunlara agir tazminat davalari acayim
1-2aya kalmaz bol paran olur
Dunya turuna cikarsin

Haydi kollari -klavyeyi-siva bakalim
Is birligimiz hayirlu olsun

ben kötü niyetli biri değilim kardeşim..parayı hakkıyla kazanmaya çalışan biriyim...

benim iyi türk e temiz insanlara karşı düşmanlığım yoktur sadece kötü niyetli insanları sevmiyorum.

bülent abi seni dinleriz dinlemesine de amaç ne onu bir türlü anlamadım.ne türklük nede ırkçılık ne de din iman meselesine takılmıyorum çünkü anamı babamı ben seçmedim ama dinimi ve yaşayışımı ben seçiyorum ondan da ben sorumluyum.dolayısıyla sonu cehennem olan bir yolculuğa çıkmayı hiçmi ama hiç istemem inancım gereği.bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi.sanal da olsa kul hakkı haktır ve ödenmesi zordur.onun için bu son mesajım konuyla ilgili.arkadaş hakkını ister helal eder ister etmez ama ben kırdığım insanlardan özür diliyor ve hakkım olan varsa da helal ediyorum...

Tamam iste
Bundan guzel "hakki ile" para kazanilirmi
Hukuk destegi de var
Hak ve hukuk bir arada
Benim tahmini kazanc butcem en gec 3 aya kadar 120bin tl
Yarisi senin yarisi benim
"Hakca" bir paylasim
Sonra ver elini erivan uzerinden gez dunyay keyfine bak
Turkler calisiyar nasilsa

Ortagim
Optum

Hah bak unutttum dinden de vurabilirsin

yasakşehir07' Alıntı:
bülent abi seni dinleriz dinlemesine de amaç ne onu bir türlü anlamadım.ne türklük nede ırkçılık ne de din iman meselesine takılmıyorum çünkü anamı babamı ben seçmedim ama dinimi ve yaşayışımı ben seçiyorum ondan da ben sorumluyum.dolayısıyla sonu cehennem olan bir yolculuğa çıkmayı hiçmi ama hiç istemem inancım gereği.bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi.sanal da olsa kul hakkı haktır ve ödenmesi zordur.onun için bu son mesajım konuyla ilgili.arkadaş hakkını ister helal eder ister etmez ama ben kırdığım insanlardan özür diliyor ve hakkım olan varsa da helal ediyorum...

benim de hakkım helal olsun bana kötülüğün dokunmadı...

sadece yaşadıklarım zoruma gidiyor...bundan dolayı konu açtığım zaman bana hakaret etmeyin yeter başka bir şey istemiyorum...çünkü her şey para olmuş...bu çok zoruma gidiyor...bundan dolayı da sürekli ağlama gereği duyuyorum...

bkocoglu' Alıntı:
Tamam iste
Bundan guzel "hakki ile" para kazanilirmi
Hukuk destegi de var
Hak ve hukuk bir arada
Benim tahmini kazanc butcem en gec 3 aya kadar 120bin tl
Yarisi senin yarisi benim
"Hakca" bir paylasim
Sonra ver elini erivan uzerinden gez dunyay keyfine bak
Turkler calisiyar nasilsa

Ortagim
Optum

gider misin? git diyorum senin nasihatlarına ihtiyacım yok...

sen de iyi niyetlisin...gururun varsa lütfen konuya yazma!!!

Bak su anda 10gizli 6 aleni bizi seyrediyorlar
Birazdan duserler

Ben , haydin 29 ekimde anitkabire gidelim diyom
Hic donup bakan yok.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri