Teşekkür ederim inşallah oda olacak birgün sizin araç nedir?Çok güzel olmuş maşallah, ben de aracı satınca defender düşünüyorum.
Nacizane, ön farları Daymaker led yapabilirsiniz. Böyle de canavar tabi. Saygılar
Teşekkür ederim inşallah oda olacak birgün sizin araç nedir?Çok güzel olmuş maşallah, ben de aracı satınca defender düşünüyorum.
Nacizane, ön farları Daymaker led yapabilirsiniz. Böyle de canavar tabi. Saygılar
Bende 71 model IH Scout 800B var. Full restorasyonluTeşekkür ederim inşallah oda olacak birgün sizin araç nedir?
Aracınız harika bence bu araç kesinlikle satılmazama tabi vardır bi sebebiniz ....Bende 71 model IH Scout 800B var. Full restorasyonlu
Teşekkürle hanım araç diye tutturunca ben de mecbur ona ufak bişe alacağım, kalanıyla da bir defender alıp ufak ufak toplarım diye düşünüyorumAracınız harika bence bu araç kesinlikle satılmazama tabi vardır bi sebebiniz ....
650 tl cik hocam...Çok güzel olmuş. Ledleri nekadar ödeyerek aldınız acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
soruyu anlayamadım hocam...Bi hayat onu yaşa şeklinde etiket yapıştırır mıydınız ?
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında haklısınız hocam ama bu cümle defender la artık neredeyse bütünleşmiş bir ingilizce tanım bi yaşayış tarzını ifade etmek için ama uyarınız dikkate alıp profilimdeki yazıyı hemen türkçeye çeviriyorum saygılar....Türkçe günlük hayatta kullansak yüzümüze böm böm bakılacak kelimelerin cümlelerin ngilizce olarak yazılmasına parmak basmak istedim hocam, Rusya da kaldım 3 sene 1 arabada rusca haricinde etiket görmedim
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi