ilterguvenc
Ana Kamp
Yani aracınıza modifikasyon devam ediyor mu? , neler yapıyorsnuz demek istedimHocam ne demek istediğinizi anlıyamadım ?
Yani aracınıza modifikasyon devam ediyor mu? , neler yapıyorsnuz demek istedimHocam ne demek istediğinizi anlıyamadım ?
Yani aracınıza modifikasyon devam ediyor mu? , neler yapıyorsnuz demek istedim
HOCAM artık yapacak bişey kalmadı sanki satmayı düşünüyorum o yüzden bu kadar yeter diye düşünüyorum...Yani aracınıza modifikasyon devam ediyor mu? , neler yapıyorsnuz demek istedim
Vallahi hocam kelimeler yetmez, aşık olacağım bir araçEkli dosyayı görüntüle 51782 Ekli dosyayı görüntüle 51782 Ekli dosyayı görüntüle 51783 Ekli dosyayı görüntüle 51784 Ekli dosyayı görüntüle 51785 Gene durmadım on ve arka depo ya muhafaza yaptırdım nasıl olmuş sizce arkadaşlar. ..
Begenmenize çok sevindim hocam tesekkurlerVallahi hocam kelimeler yetmez, aşık olacağım bir araç
Teşekkürler inanın bilemiyorum aksesuarcı bir arkadaşa rica etiim buldu kendisi...Stoplar yakışmış... Hangi gruba ait?
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Arka kapının olduğu yerimi kastediyorsunuz?Hocam arkaya siyah bölmeye bir duvarkağıdı çekseniz veya rengi açsanız daha iyi olur kanımca.
evet hocamArka kapının olduğu yerimi kastediyorsunuz?