Fren sıstemi normal bir araç gibi oldu diyim avantajı bu herhangi bir zararı dezavantajı yok arazide herhangi bir şekilde zarar görmesi halinde zaten normalde var olan fren sistemiyle devam edersiniz artık bazı sebeblerden dolayı maliyet yazmıyorum....Bu havalı fren sistemi hakkında bilgi verir misiniz? Avantajları ve dezavantajları nedir? Defender'a takmak ne kadar doğru? Alt tarafta arazide hasar görmesi ihtimaller dahilinde. Maliyeti ne oldu?
Ekli dosyayı görüntüle 64971
Arkadaşlar aracımın gri olan yerlerini siyaha boyadım vede 105 cm lik delici ve yayıcı led bar siparişi verdim üst sepet kısmına takacağım taktığımda buraya resimlerini atarım....
bende hep öyle diyordum daha güzeli sizin olsun teşekkür ederim....Her gördüğümde keşke siyah olsa diyordum
Rabb'im kazasız belasız kullanmak nasip eylesin. Beğeniyle takip ediyorum.
Allah Kaza bela vermesin,iyi gunlerde kullanın. Benımde bir def 90 var motor degısmeyi dusunuyorum bakalım artık 2.5 benzinli var biraz daha performanslı bakabılırım,ayrıca fren sisteminizi arastıracagım guzel bir fikir cunku. Led farlar da guzel ısıkları acıkken gormek isterim.Ekli dosyayı görüntüle 65560
Boyanınca da güzel oldu....Bu defender gerçekten başka bişey arkadaşlar.....
Maşallah aracınız çok güzel hayalimdeki araç inşallah bigün değiştirirsem 90 lık alacağım allah kaza bela vermesin güle güle kullanın onu karanlık bir ortamda çekip burdan yüklerim fikir vermesi açısından fren tertibatı gerçekten iyi oldu şiddetle tavsiye ederim....Allah Kaza bela vermesin,iyi gunlerde kullanın. Benımde bir def 90 var motor degısmeyi dusunuyorum bakalım artık 2.5 benzinli var biraz daha performanslı bakabılırım,ayrıca fren sisteminizi arastıracagım guzel bir fikir cunku. Led farlar da guzel ısıkları acıkken gormek isterim.
Bu da benim canavar