;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D E=m.c2tornado57' Alıntı:çok bekleriz sanki
bkocoglu' Alıntı:Bu konuyu takip edeyim bari....
Ama sadece takip edeyim, neme lazim gorus bildirmeyim
Ilginc geldi
Selamlarh uçar' Alıntı:Reha bey, ben montaj dahil 2500 tl'ye yaptırdım. Ama tek evoporatörün fiyatını bilmiyorum . Yaza girerken Tokat'ta yaptırdım. Dephi servisiydi yaptırdığım usta klimaya yer bulamayınca onlarda aracın markasını sormuşlar ve tesadüfen ellerinde olduğunu öğrendik. İsterseniz sizde soruşturun belki vardır ellerinde.
Merhaba ben ordudayım bu klımanın bir markası modeli ismi varmı benim def'in arkayı fiberle kapattım orayıda besleyebilirmiyiz karavan gibi yani teşekkürler...Ynt: Defender'e Klima Yapalım
Arkadaşlar ben bu cumartesi bu klima olayını araştırdım takılması mümkün bunun için aracın markasını ve motor hacmını bildirdim ve bana mümkün olduğunu söylediler bende yerinde görmek için adana oto sanayısıne gittim arada aracı incelediler ve tavana takılır sonucu çıktı tekniker takacakları klimanın içeriyi morga çevirebileceğini söyledi bundan tabiki memlun oldum ayrıca tavana monte edilen parçayıda gördün gayet şık ve düzgün yapıda bu klıma tıplerini genelde minibus ve dolmuşlara monte ediyorlarmış tam ortayada yapabiliriz 2 tarafada üfler dediler sanırım 2 tarafı fanlı bu aletin bu sanırım evdeki klımalar gibi 2 ünite mevcut biri aracın içinde diyeri tamamen motor kısmında malıyet olarak 1.500 tl fiyat çıkarıldı bu fiyattan aşşağıyada inmiyorlar o kadar denedim ama olmaz dediler araç 1 gün kalıyor bir gün içinde monte mümkün ancak ben şu an düşünmüyorum ondan önce yapmam gereken daha acil harcamalar var umarım bilgiler faydalı olur kolay gelsin saygilar