Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,664

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
sinopa gittiğimizde tekne malzemesiz satan bir dükkandan aldığım paslanmaz havalandırma kapağını defenderimin pedal altına yerleştirdim

önce 60 mm delik testeresi ile pedalın altına bir delik açtım
sonra bu malzemenin kenarlarına silikon sürüp saç vidası ile sabitledim
şimdi bunu açıp ayak bölgeme doğru hava sirkülasyonu sağladım
kış yada yağmurlu havalarda kapatınca problem çözülmüş olucak
özellikle yaz aylarında asfattla uzun yolda giderken egsozt sıcagının bu bölgeyi aşırı ısıtması bende ayak pişiklerine sebeb olmuş inşallah kurtardım

Görüntü0166.jpg

Görüntü0165.jpg

Görüntü0164.jpg

Görüntü0162.jpg

Etiketler
Ynt: Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm

güzel çalışma bülent abi. şanzıman ısısı için ne yapmalı acep :smiley:

Vay Bulent abim su geçişlerinde ne olacak. kişin zaten araçlar buz çorum kaloriferi koyuyosunuz. o iş ne olacak. Hem her pişik olan yer için bir delik açarsaniz aracin hali ne olacak. Verdin toyotacinin eline kozu be abicim.
Amaaa birşey demicem yaratici Türk zekasi için kutluyorum. Eldeki imkanlari en pratik sekilde iyiye cevirmek için bire birdir.

RedlinE' Alıntı:
Vay Bulent abim su geçişlerinde ne olacak. kişin zaten araçlar buz çorum kaloriferi koyuyosunuz. o iş ne olacak. Hem her pişik olan yer için bir delik açarsaniz aracin hali ne olacak. Verdin toyotacinin eline kozu be abicim.
Amaaa birşey demicem yaratici Türk zekasi için kutluyorum. Eldeki imkanlari en pratik sekilde iyiye cevirmek için bire birdir.
defender su geçişlerinde zaten max suyu içine alıyor ve dere çıkışlarında en kısa zaman da tahliye ediyor
bendeki çorum çok iyi kışın çat ayazlarda tişort le kullanıyorum ben ama yazın uzun yolda ayaklarım terliyor sürekli gaza bastığım içn baskı ile pişik oluşuyor ben kendi problemimi çözdüm ayrıca bu parça çok fazla suyu içine geçirmeyecek
toyotacılar zaten derelerden geçemiyorda dere geçişlerindı sonra komple tabanı söküp kurutmaya harcadıkları zamandan hiç bahsetmiyorlar :smiley:)))))

Yapma bunu yapma bana koz verme daha..
nasil yani suzgec gibimi su bir yerden girip bir yerden mi çikiyor.
bizde coruma gerek yok abicim adam normalin haricinde bir tane daha koymuş orjinn atta dugmesi var onunda iki kademesi japon yapmiş. Aslinda bizimde şajman biraz isiniyor ama pişiklik durum yok. Bizdeki pişik başka yerde bir oturan bir daha inmiyor abicim. Oda yolcu tarafinda inanirmisin tipitip (japon) direksiyon altina tam koltuk hizasina havalandirma izgarasi koymuş. malum yerler pişik olmasin diye. E adam daha napsin yellicek hali yok. dimi amaa

RedlinE' Alıntı:
bizde coruma gerek yok abicim adam normalin haricinde bir tane daha koymuş orjinn atta dugmesi var onunda iki kademesi japon yapmiş. Aslinda bizimde şajman biraz isiniyor ama pişiklik durum yok. Bizdeki pişik başka yerde bir oturan bir daha inmiyor abicim. Oda yolcu tarafinda inanirmisin tipitip (japon) direksiyon altina tam koltuk hizasina havalandirma izgarasi koymuş. malum yerler pişik olmasin diye. E adam daha napsin yellicek hali yok. dimi amaa
araplara tasarlanmış :smiley:)

RedlinE' Alıntı:

TOYOTA işte abicim... :D :D :D

ben de sadece benim araçta o ısı oluyor sanıyordum:smiley:)))))) mutlu oldum:smiley:)))) ama tebrikler çalışmaa çok iyi olmuşş

Başkanla kafa kafaya verip geliştireceğiz konuyu, izlemeye devam edin ...

guzel fıkır kutlarım ayaklarımın dersı kalktı pıkap olduğ halde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR