Herşeyin daha iyisi olacak diye bi kaide yok.Fotoğraflardaki gibi klasik görüntü en iyisi.Tabi maliyeti düşük bir çalışmada göz ardı edilmemelimu7y' Alıntı:Selam... Bizim araçtaki yaptığımız gögüsüde örnek olma açısından ekliyorum....
ihg70' Alıntı:Benim Defender'in içi böyle.
Orijinalliğini bozmadan olabildiğince kullanışlı yapmaya çalıştım.
Vincin kumandalarını da düğmelerin olduğu panele aldım (vinç için ayrıca kablosuz uzaktan kumanda da var)
DR.ÖZHAN' Alıntı:İbrahim bey orta konlsulun tamamı kaca mal oldu üzerindeki düğmelerin fiyatları nekadardı nereden almıştınız.
picadorblue' Alıntı:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003288864898 ankaralı arkadaşlar defender için ön göüs dodik aksesuar imalatına başlamıştır bilginize
sword7' Alıntı:Balıkesir/Edremit'te NATUAJEEP
DR.ÖZHAN' Alıntı:2007 sonrası orta konsul üzerinde calışıyorum amatör kişisel bi calişma dügmelere karar verememedım yada boş bırakıp düğme yerlerini sonra acıcam. teşekur ederım.
picadorblue' Alıntı:Şiparişi verdim resimler gelir gelmez yüklücem
gomera' Alıntı:düğmeler konusunda şunu söylemek istiyorum. bmc nin levend ve pro kamyonlarının en son modeli değilde bir önceki modelinin torpido anahtarları land ile hemen hemen aynı. 9 tl tanesi idi şimdi ne kadardır bilmiyorum...