sword7' Alıntı:Valla fiyatlar çok güzelmiş, tek sıkıntısı 24 volt olması...
24v olması sıkıntı değil. iyi bir elektronikçin varsa lambaların aydınlatmalarını 12 v led (daylight) yapar harikada olur....
sword7' Alıntı:Valla fiyatlar çok güzelmiş, tek sıkıntısı 24 volt olması...
gomera' Alıntı:24v olması sıkıntı değil. iyi bir elektronikçin varsa lambaların aydınlatmalarını 12 v led (daylight) yapar harikada olur....
picadorblue' Alıntı:Arkadaşlar sonunda beklediğim parça geldi valla işçilik süper üzerine çıkıp test etmek isterim ama 105 kiloyu tartarmı bilmem şaka tabi dicem o ki; çok sağlam ve orjinal duruyo,üzerindeki inçe pütürlüklere varana kadar kalıpta baskısı cıkmış.Şimdi montaj aşamasındaki fotoları zaman buldukca eklicem umarım sorunsuz bi montaj olur teşekkürler [SIZE=x-small]NATUAJEEP[/SIZE] Ahmet Uyanık usta bizi ingiltere ve gümrük derdinden kurtardın.
ahmet bey hayırlı olsun montajdan sonrada bir kaç resim ilave ederseniz teşekkür ederizpicadorblue' Alıntı:Arkadaşlar sonunda beklediğim parça geldi valla işçilik süper üzerine çıkıp test etmek isterim ama 105 kiloyu tartarmı bilmem şaka tabi dicem o ki; çok sağlam ve orjinal duruyo,üzerindeki inçe pütürlüklere varana kadar kalıpta baskısı cıkmış.Şimdi montaj aşamasındaki fotoları zaman buldukca eklicem umarım sorunsuz bi montaj olur teşekkürler [SIZE=x-small]NATUAJEEP[/SIZE] Ahmet Uyanık usta bizi ingiltere ve gümrük derdinden kurtardın.
efsanegkn' Alıntı:hadiyin ama artık difo taoplayacagım sunu görelim ve yerli sermayeye yatırım yapalım ;D
tamam da komple herhalde ğögüs ve fiyatı nedırsword7' Alıntı:Ben garantisini veriyorum, orjinalinin aynısı ve daha sağlamı, siz verin siparişinizi boşuna beklemeyin. Defenderın tüm panzolatları da hazırlanıyor bu arada, hergün yakından takip ediyorum
efsanegkn' Alıntı:tamam da komple herhalde ğögüs ve fiyatı nedır
çok hoş fakat canlıların resimlerini görürsem çok mutlu olacagım 87 ve 92 kasasına uyumludur herhaldesword7' Alıntı:200 lira 2 parça göğüs. Üste takılan ayrı bir parça daha var....