berk' Alıntı:mis gıbı olmus
komple bu göğüs kaça mal oluyo sorması ayıp.....
berk' Alıntı:mis gıbı olmus
NVR01' Alıntı:komple bu göğüs kaça mal oluyo sorması ayıp.....
DR.ÖZHAN' Alıntı:orta konsul için 1000 lıra cıvarı fiyat almıştım sonra kendım yaptım,, komple gögüsluk 1500 göstergeler harıc fiyat vardı yanılmıyorsam.
duran sağlık durumları ne alemde annenin bu arada?NVR01' Alıntı:komple bu göğüs kaça mal oluyo sorması ayıp.....
ışıklı +DR.ÖZHAN' Alıntı:ben kendi yapgım konsulla böyle bi çözüm buldum sadece sorun taktıgım düğmelerin isiklı olmaması onuda yapması özgerndım nasıl olsa tekrar gelıştırecek olursam butun düğmeleri işiklı yapmak konuyu acan arkadaş daha da gelişdirebilri. göğüslükdeki delikler telsiz yeri ve mavnadalın monte edılldiği eski yerleri.
allah yardımcınız olsun.Şifa dilerim.NVR01' Alıntı:arkadaşlar araç kaportada saglık sorunları devam ediyor 2 aydır hastanede yatıp kalkıyoruz iyiye giden de bişey yok o yüzden işe güce bile zar zor gidiyoruz son durumlar bu ....
sabırlar dilerim. Allah acil şifalar versin inşallah.NVR01' Alıntı:arkadaşlar araç kaportada saglık sorunları devam ediyor 2 aydır hastanede yatıp kalkıyoruz iyiye giden de bişey yok o yüzden işe güce bile zar zor gidiyoruz son durumlar bu ....
NVR01' Alıntı:arkadaşlar araç kaportada saglık sorunları devam ediyor 2 aydır hastanede yatıp kalkıyoruz iyiye giden de bişey yok o yüzden işe güce bile zar zor gidiyoruz son durumlar bu ....
Abi sen arabayı mı değiştirdin ?suyabatmaz' Alıntı:Bu gün, internette İngiliz LRO'da bir Defender kullanıcısının yaptığı bu uygulamayı gördüm. Bence çok ilginç olmuş, devir saati kendine en güzel yeri bulmuş bence.
Tabi araç sağdan direksiyon olduğu için, ben fotoğrafı ters çevirdim Aşağıdaki Land Rover sticker'ı o yüzden ters duruyor
Bilgilerinize,
Barış