Selam Nejat bey,nkurtkaya' Alıntı:Kutulardaki kodlara bakip, Bearmach katalogundan yaylarin tipi tespit edilebilir.
Yaylari taktiktan sonra on ve arka camurluklarin yerden yuksekligini olcup paylasirsaniz sevinirim.
tahaozak' Alıntı:Mekanik kilit detroit true track 1600 tl ye arkadaş geçen ay kayalardan aldı. Havalı kilit benim bildiğim kadarıyla kompresör ile beraber 3000 tl civarında.
dturan' Alıntı:Selam Nejat bey,
kodlara baktım
amortisörler BA2514 BA 2514
Yaylar BA2253 kodlu.
Saygılar
dturan' Alıntı:Montaj başladı. Çocuğunun doğumunu bekleyen baba gibi saat başı sanayide ustanın yanındayım.
nkurtkaya' Alıntı:TrueTrack LSD tipidir. Arka Detroit Locker %100 kilit daha iyi olur.
Selam Nejat Bey,nkurtkaya' Alıntı:Benim +2" yükseltme kombinasyonum. Önde kittekinden farklı olarak Disco +2" HD yaylar kullanıldı. Amortisörler de Disco için olanlar.
Fren hortumlarının ne gibi bir problemi olabilir? Gerekli ise değiştiririm.nkurtkaya' Alıntı:Fren hortumlarını da uzatmayı unutmayın.
Sizin Defender ın yandan fotoğrafını eklermisiniz Nejay Bey. ?nkurtkaya' Alıntı:
nkurtkaya' Alıntı:TrueTrack LSD tipidir. Arka Detroit Locker %100 kilit daha iyi olur.
Limitlere yaklaştığım için kilit işini başka bahara inşallah diyerek erteliyorum şimdilik. Çünkü daha lastik almam lazım. hala kar lastikleriyle (hemde 245/70) geziyorum. cooper stt ya da bf a/t bakıyorum 265/75/16 bilginize.tahaozak' Alıntı:Mekanik kilit detroit true track 1600 tl ye arkadaş geçen ay kayalardan aldı. Havalı kilit benim bildiğim kadarıyla kompresör ile beraber 3000 tl civarında.
dturan' Alıntı:Fren hortumlarının ne gibi bir problemi olabilir? Gerekli ise değiştiririm.
Montaj yapılırken baktım arka salıkcak tam aşağıda şasi ayakların üzerinde dururken bile fren hortumunda bolluk vardı. (anlatabildimmi bilemiyorum ama) yinede değiştirmeme gerek olurmu Nejat Bey?nkurtkaya' Alıntı:Normal amortisor ve yay boyundan daha uzun amortisor ve yay kullanirken dogal olarak akslarin asagi yonde seyiri artiyor yani artikulasyonu artiyor bu durumda fren hortumunun boyu uzatilmaz ise gerilme riski var.
dturan' Alıntı:Montaj yapılırken baktım arka salıkcak tam aşağıda şasi ayakların üzerinde dururken bile fren hortumunda bolluk vardı. (anlatabildimmi bilemiyorum ama) yinede değiştirmeme gerek olurmu Nejat Bey?