dturan
hayal ettiğin yere git..
Ynt: Defender yükseltme
Lastik fotosunu ekliyorum şimdi.
Lastik fotosunu ekliyorum şimdi.
Benim çanakkale işi muallakta arap bu sene. Bakıcaz artık kısmet. Konuştum cuma silivriye götürüyorum onları.mrdnmz' Alıntı:hayırlı olsun arap. Bu sene Çanakkale diyoruz Antalya grubu olarak bir ara denk getirelim. Bu arada bizimkiler döndü haberin olsun.
Yeniden sipariş vermek derken? Bende almayı düşünüyorum da her sıyırdığında 1spacer daha mı alacam Ben bijon anahtarına ilave 2 boru ile sıkıyorumda bijonları ;Ddturan' Alıntı:spacer somunları diş sıyırdığı için yenisini sipariş ettik bekliyoruz.
yok hayır spacer da sıkıntı yok spacerın montaj somunlarında sıkıntı. onları yeniden alıyorum.halilugar' Alıntı:Yeniden sipariş vermek derken? Bende almayı düşünüyorum da her sıyırdığında 1spacer daha mı alacam Ben bijon anahtarına ilave 2 boru ile sıkıyorumda bijonları ;D
özgür bey,özgür.yörüker' Alıntı:Derya bey telofonla görüşebilirmiyiz bilgi almakistediğim konular var 533 3726297
lastikle ilgili bir sıkıntı yok arap. eski lastiklerim daha fazla sesliydi bunlar daha iyi oldu. kullanımı eskiye göre daha yüksekte olduğundan daha rahat. eski haline göre daha az yatıyor. herhalde hd yaylar yüzünden.eskiden hız kestiğim viraja şimdi ayağımı gazdan çekmeden giriyorum. (Zaten max.100) burç kiti komple değiştiğinden kasıntı yada alttan gelen seslerde kesildi. iyi oldu iyi.mrdnmz' Alıntı:güzel olmuş. Kullanımda bir değişiklik oldu mu. büyük lastik yüzünden, ya da 13cm yükselince virajlardaki salınım ne durumda şimdi?
Teşekkür ederim. darısı başına artık ne diyelim.Defendermania' Alıntı:Selamlar,
Belki hatırlarsınız bu Defender'ı ilk aldığınızda birkaç mesaj yazmıştım... 1 yıldır ben de defender peşinde dolanıyorum. Almaya en yakın olduğum araç buydu ama iş-güç-vakit vs sallamıştım o zamanlar...
Elinizde ve emeğinizde daha da güzelleşmiş araç...
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler versin...Ben beklemeye devam
Sevgiler...
Eyvallah Taha Bey. bu hale gelene kadar az konuşmadık seninle saolasın.tahaozak' Alıntı:Araç çok güzel olmuş maşallah.