Defender yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 118,969
Ynt: Defender yükseltme

Lastik fotosunu ekliyorum şimdi.

250620121059.jpg

Etiketler

hayırlı olsun arap. Bu sene Çanakkale diyoruz Antalya grubu olarak bir ara denk getirelim. Bu arada bizimkiler döndü haberin olsun.

mrdnmz' Alıntı:
hayırlı olsun arap. Bu sene Çanakkale diyoruz Antalya grubu olarak bir ara denk getirelim. Bu arada bizimkiler döndü haberin olsun.
Benim çanakkale işi muallakta arap bu sene. Bakıcaz artık kısmet. Konuştum cuma silivriye götürüyorum onları.

dturan' Alıntı:
spacer somunları diş sıyırdığı için yenisini sipariş ettik bekliyoruz.
Yeniden sipariş vermek derken? Bende almayı düşünüyorum da her sıyırdığında 1spacer daha mı alacam :smiley: Ben bijon anahtarına ilave 2 boru ile sıkıyorumda bijonları ;D

halilugar' Alıntı:
Yeniden sipariş vermek derken? Bende almayı düşünüyorum da her sıyırdığında 1spacer daha mı alacam :smiley: Ben bijon anahtarına ilave 2 boru ile sıkıyorumda bijonları ;D
yok hayır spacer da sıkıntı yok spacerın montaj somunlarında sıkıntı. onları yeniden alıyorum.

En sonunda lasiklerimede kavuştum. :smiley: ortaya çıkan netice bu arkadaşlar. +2'' yükseltme 265/75 lastikler 30mm spacer. toplamda 13-14 cm gibi yükseklik kazandık.

Selamlar,
Belki hatırlarsınız bu Defender'ı ilk aldığınızda birkaç mesaj yazmıştım... 1 yıldır ben de defender peşinde dolanıyorum. Almaya en yakın olduğum araç buydu ama iş-güç-vakit vs sallamıştım o zamanlar...
Elinizde ve emeğinizde daha da güzelleşmiş araç...
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler versin...Ben beklemeye devam:smiley:

Sevgiler...

güzel olmuş. Kullanımda bir değişiklik oldu mu. büyük lastik yüzünden, ya da 13cm yükselince virajlardaki salınım ne durumda şimdi?

mrdnmz' Alıntı:
güzel olmuş. Kullanımda bir değişiklik oldu mu. büyük lastik yüzünden, ya da 13cm yükselince virajlardaki salınım ne durumda şimdi?
lastikle ilgili bir sıkıntı yok arap. eski lastiklerim daha fazla sesliydi bunlar daha iyi oldu. kullanımı eskiye göre daha yüksekte olduğundan daha rahat. eski haline göre daha az yatıyor. herhalde hd yaylar yüzünden.eskiden hız kestiğim viraja şimdi ayağımı gazdan çekmeden giriyorum. (Zaten max.100) :D burç kiti komple değiştiğinden kasıntı yada alttan gelen seslerde kesildi. iyi oldu iyi.

Defendermania' Alıntı:
Selamlar,
Belki hatırlarsınız bu Defender'ı ilk aldığınızda birkaç mesaj yazmıştım... 1 yıldır ben de defender peşinde dolanıyorum. Almaya en yakın olduğum araç buydu ama iş-güç-vakit vs sallamıştım o zamanlar...
Elinizde ve emeğinizde daha da güzelleşmiş araç...
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler versin...Ben beklemeye devam:smiley:

Sevgiler...
Teşekkür ederim. darısı başına artık ne diyelim.
dün gece bir arkadaşımla onu konuşmuştuk. tam 1 yılda bu hale geldi. bıktırmadı, üzmedi. ama daha bitmedi tabii. defender a yapılacak çok şeyler var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR