Defender yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,003

Etiketler

Ynt: Defender yükseltme

mrdnmz' Alıntı:
kolay gelsin derya. Bu hafta bozde boya isine girisiyoruz kismetse...
Benim boya işi seneye inşallah emre. kapı etekleri hafif kabarmaya başladı yeni kapı saçları bastırıcam onun için biraz daha bekleyicem. sene sonuna motoru halledersem seneyede komple kaporta boya döşeme yaptırır kurtarırım.

dturan' Alıntı:
İsim vermiyim insanlarda bu işlerden para kazanıyorlar bildik kimseler neticede.

+2" on ve arka yaylar (bearmach)
+2" on ve arka amortisorler (tuffback)
+2" uzun fren hortumlari (britpart)
On diff koruma (britpart)
Agir hizmet rotlar (britpart)
Poly burc takimi (bearmach)
Snorkel
İscilik dahil 2500 TL

Ben de isim vermeyeyim.

nkurtkaya' Alıntı:
+2" on ve arka yaylar (bearmach)
+2" on ve arka amortisorler (tuffback)
+2" uzun fren hortumlari (britpart)
On diff koruma (britpart)
Agir hizmet rotlar (britpart)
Poly burc takimi (bearmach)
Snorkel
İscilik dahil 2500 TL

Ben de isim vermeyeyim.
Ama bu olmadı şimdi ;D

Arada sokturdugum basamaklar, tozluklar, plaka sok-tak vs isleri saymadim.

dturan' Alıntı:
Böyle bir haber şimdi mi verilir doktor ;D
Artık montaj için bir isim verin bana nejat bey

Ben eski Defender'imde de, yenisinde de tum islerini Oto Mekanik'de yaptirdim, yaptiriyorum.

nkurtkaya' Alıntı:
+2" yay ve amortisorler kit olarak mi yoksa ayri ayri mi? Kodlari nedir?
Ben amortisörleri yayları burç ları yani hepsini ankaradan aldım. fiyatları buradan aldığım fiyatlara göre uygun oldu. sadece burada sökme takma için 500tl istediler. onun için montaj yaptıracak yer arıyorum sadece.

Sormak istedigim on ve arka yaylar +2" yukseltme kitinin yaylarimi yoksa baska kod mu? +2" yaylarin farkli tipleri var, kit icindekiler yuk tasimaya uygun degilken on ve arka takim ayri ayri satilan +2" yaylarin HD olanlari mevcut. Ogrenmek istedigim buydu.

nkurtkaya' Alıntı:
Sormak istedigim on ve arka yaylar +2" yukseltme kitinin yaylarimi yoksa baska kod mu? +2" yaylarin farkli tipleri var, kit icindekiler yuk tasimaya uygun degilken on ve arka takim ayri ayri satilan +2" yaylarin HD olanlari mevcut. Ogrenmek istedigim buydu.
Tam detayını bilmiyorum ama kit olarak ayrı bir fiyat vermişlerdi. ama yayların hd olduklarını söylediler

Kutulardaki kodlara bakip, Bearmach katalogundan yaylarin tipi tespit edilebilir.
Yaylari taktiktan sonra on ve arka camurluklarin yerden yuksekligini olcup paylasirsaniz sevinirim.

nkurtkaya' Alıntı:
Kutulardaki kodlara bakip, Bearmach katalogundan yaylarin tipi tespit edilebilir.
Yaylari taktiktan sonra on ve arka camurluklarin yerden yuksekligini olcup paylasirsaniz sevinirim.
Kutular işyerimde pazartesi günü kodları bakıp yazabilirim. Değişikliklerden önce ölçü alıcam sonrasında da ölçer buradan paylaşırım.
Saygılar
Derya

Bu kadar işe girmişken birde kilitmi taktırsam acaba ????
Havalı kilit ne kadar malolur bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ön arka olması şart değil sadece arka da düşünebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR