mrdnmz
Hilux N70
Ynt: Defender yükseltme
kolay gelsin derya. Bu hafta bozde boya isine girisiyoruz kismetse...
kolay gelsin derya. Bu hafta bozde boya isine girisiyoruz kismetse...
dturan' Alıntı:İDO ile bandırmaya gelip gitsem işçilik dahil daha hesaplı olur valla
Benim boya işi seneye inşallah emre. kapı etekleri hafif kabarmaya başladı yeni kapı saçları bastırıcam onun için biraz daha bekleyicem. sene sonuna motoru halledersem seneyede komple kaporta boya döşeme yaptırır kurtarırım.mrdnmz' Alıntı:kolay gelsin derya. Bu hafta bozde boya isine girisiyoruz kismetse...
dturan' Alıntı:İsim vermiyim insanlarda bu işlerden para kazanıyorlar bildik kimseler neticede.
Ama bu olmadı şimdi ;Dnkurtkaya' Alıntı:+2" on ve arka yaylar (bearmach)
+2" on ve arka amortisorler (tuffback)
+2" uzun fren hortumlari (britpart)
On diff koruma (britpart)
Agir hizmet rotlar (britpart)
Poly burc takimi (bearmach)
Snorkel
İscilik dahil 2500 TL
Ben de isim vermeyeyim.
Böyle bir haber şimdi mi verilir doktor ;Dnkurtkaya' Alıntı:Arada sokturdugum basamaklar, tozluklar, plaka sok-tak vs isleri saymadim.
dturan' Alıntı:...+2 amortisörler, yaylar...
dturan' Alıntı:Böyle bir haber şimdi mi verilir doktor ;D
Artık montaj için bir isim verin bana nejat bey
Ben amortisörleri yayları burç ları yani hepsini ankaradan aldım. fiyatları buradan aldığım fiyatlara göre uygun oldu. sadece burada sökme takma için 500tl istediler. onun için montaj yaptıracak yer arıyorum sadece.nkurtkaya' Alıntı:+2" yay ve amortisorler kit olarak mi yoksa ayri ayri mi? Kodlari nedir?
Ayrı ayrı aldım mavi bearmach yaylar + tuffback amortisörler bearmach burç takımınkurtkaya' Alıntı:+2" yay ve amortisorler kit olarak mi yoksa ayri ayri mi? Kodlari nedir?
Tam detayını bilmiyorum ama kit olarak ayrı bir fiyat vermişlerdi. ama yayların hd olduklarını söyledilernkurtkaya' Alıntı:Sormak istedigim on ve arka yaylar +2" yukseltme kitinin yaylarimi yoksa baska kod mu? +2" yaylarin farkli tipleri var, kit icindekiler yuk tasimaya uygun degilken on ve arka takim ayri ayri satilan +2" yaylarin HD olanlari mevcut. Ogrenmek istedigim buydu.
Kutular işyerimde pazartesi günü kodları bakıp yazabilirim. Değişikliklerden önce ölçü alıcam sonrasında da ölçer buradan paylaşırım.nkurtkaya' Alıntı:Kutulardaki kodlara bakip, Bearmach katalogundan yaylarin tipi tespit edilebilir.
Yaylari taktiktan sonra on ve arka camurluklarin yerden yuksekligini olcup paylasirsaniz sevinirim.