bende düşündüm başka araç fakat elektronik sistemler olduğu için vazgeçtim.sanki defender arazide biraz daha performanslı bir araç.birde insanoğlu az bulunanın peşine takılıyor ya herhalde bizde onun def araç tan vazgeçmedikDixie' Alıntı:td5 Disco sahibi olarak hafta sonları dağa tırmanmak, çamura batmak için uzuuuun zamandır ben de defender bakıyorum. Kullanılabilir olanlar 20/25 civarı aramaktan bıktım onun yerine bu fiyatlara range 4.6 bakıyorum. En azından deri koltuk, klima, otomatik vites her şey dahil, daha mantıklı geliyor ??? ???
derya bey çok haklısınız fakat sanal ortama düşmeyen araçları nasıl edeceksinizdturan' Alıntı:Bence;
Hurda alıp toplamak bol paranız, vaktiniz, sabrınız ve işi bilen ustalarınız varsa en mantıklısı. Ama bunlardan biri yoksa hiç girmeyin derim. Yapılı araçlar sizinde söylediğiniz gibi durumu belli değil ve bu aralar fiyatları gerçekten çok uçuk. hele birde işin içine 4 lastik 2 sis takıp offroad donanımlı diye satmaya çalışanlar girince hepten belirsiz bir durum çıkıyor ortaya. forumdan çok güzel toplanmış hakkını verecek araçlar çıkıyor ve onlarda yine piyasaya ve satış sitelerine girmeden el değiştiriyor. onları takip etmek bence en iyisi.
saygılar.
evet bende bakmıştım oraca sonra fiatı da geri çektiler sanırım portakal rengi bir araçtı.bende bulamadım .şuan türkiye de yuzlerce defender almak için araç arayan var sanıyorum ama satılık bir kaç araç var.bir kişi çıkıpta avrupadan bu araçlardan 50-100 tane getirse ikinciel 1 e 3 para kazanır.ama ikinciel ithalatını çözmesi gerekir tabistilist07' Alıntı:geçenlerde trophy tarzı yarışlarda türkiyeyi temsil eden bir grubun aracı vardı satışta,defendere seven ancak su an için maddiyatın el vermediği birisi olarak mevcut aracımı satıp kredi vs işlerine girip almayı bile düşünmüştüm.eminim birilerinin daha dikkatini çekmiştir aynı araç.yanlış hatırlamıyorsam 35 000 civarı idi.şu an kontrol etmeye çalıştım tekrar ama malum sitede aracı bulamadım.satılmışta olabilir belki?
kürşat bey merhabadilmaç' Alıntı:hurda değilde, düz dizel veya 300tdi motora sahip, ilanlardaki araçlardan toplatmak için ne kadar fiyata kadar satın alınabilir, bu araçlara maksimum verilecek para ne kadardır ?
dilmaç' Alıntı:MKE Seymen hurdalık babamların evin yakınında. Tatilde İzmit'e geçince ziyaret edeceğim. Uygun bir tane denk gelirse alabilirim ama motor beni korkutuyor. Toplanmış araçlar belirttiğiniz gibi çok uçuk fiyatlarda. Toplanmaya hazır olanlarında fiyatları yüksek. Hal böyle olunca sürekli defender alımını erteliyorum.
evet haklısnız ama esas sorun bence satıcıdan çok alıcı var onun için fiatlar gerçek değerinin çok üzerinde.yarın ankara ya gidicem açık oto pazarına orada şansımı deniyeceğim bir kereDixie' Alıntı:Toplanmış yüksek fiyatlı araçlar zaten en az bir altı ay ilanda kalıyor, gözünüzü o kadar korkutmasın.
stilist07' Alıntı:geçenlerde trophy tarzı yarışlarda türkiyeyi temsil eden bir grubun aracı vardı satışta,defendere seven ancak su an için maddiyatın el vermediği birisi olarak mevcut aracımı satıp kredi vs işlerine girip almayı bile düşünmüştüm.eminim birilerinin daha dikkatini çekmiştir aynı araç.yanlış hatırlamıyorsam 35 000 civarı idi.şu an kontrol etmeye çalıştım tekrar ama malum sitede aracı bulamadım.satılmışta olabilir belki?