defender seçmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,366
Ynt: defender seçmek

Sibirya farklı bir çoğrafya. Defender ile bu çoğrafya uyumunu incelemek lazım. Ali Eric'in istanbul2istanbul gezisini incelemenizi tavsiye ederim.

Etiketler

Teşekkürler, benim yapmayı planladığım da bunun gibi bir şey ama grup olarak yapılyor. Defender bu her yerde gider gitmezse in it yani :D

Dixie' Alıntı:
td5 Disco sahibi olarak hafta sonları dağa tırmanmak, çamura batmak için uzuuuun zamandır ben de defender bakıyorum. Kullanılabilir olanlar 20/25 civarı aramaktan bıktım onun yerine bu fiyatlara range 4.6 bakıyorum. En azından deri koltuk, klima, otomatik vites her şey dahil, daha mantıklı geliyor ??? ???
bende düşündüm başka araç fakat elektronik sistemler olduğu için vazgeçtim.sanki defender arazide biraz daha performanslı bir araç.birde insanoğlu az bulunanın peşine takılıyor ya herhalde bizde onun def araç tan vazgeçmedik

dturan' Alıntı:
Bence;
Hurda alıp toplamak bol paranız, vaktiniz, sabrınız ve işi bilen ustalarınız varsa en mantıklısı. Ama bunlardan biri yoksa hiç girmeyin derim. Yapılı araçlar sizinde söylediğiniz gibi durumu belli değil ve bu aralar fiyatları gerçekten çok uçuk. hele birde işin içine 4 lastik 2 sis takıp offroad donanımlı diye satmaya çalışanlar girince hepten belirsiz bir durum çıkıyor ortaya. forumdan çok güzel toplanmış hakkını verecek araçlar çıkıyor ve onlarda yine piyasaya ve satış sitelerine girmeden el değiştiriyor. onları takip etmek bence en iyisi.
saygılar.
derya bey çok haklısınız fakat sanal ortama düşmeyen araçları nasıl edeceksiniz

geçenlerde trophy tarzı yarışlarda türkiyeyi temsil eden bir grubun aracı vardı satışta,defendere seven ancak su an için maddiyatın el vermediği birisi olarak mevcut aracımı satıp kredi vs işlerine girip almayı bile düşünmüştüm.eminim birilerinin daha dikkatini çekmiştir aynı araç.yanlış hatırlamıyorsam 35 000 civarı idi.şu an kontrol etmeye çalıştım tekrar ama malum sitede aracı bulamadım.satılmışta olabilir belki?

stilist07' Alıntı:
geçenlerde trophy tarzı yarışlarda türkiyeyi temsil eden bir grubun aracı vardı satışta,defendere seven ancak su an için maddiyatın el vermediği birisi olarak mevcut aracımı satıp kredi vs işlerine girip almayı bile düşünmüştüm.eminim birilerinin daha dikkatini çekmiştir aynı araç.yanlış hatırlamıyorsam 35 000 civarı idi.şu an kontrol etmeye çalıştım tekrar ama malum sitede aracı bulamadım.satılmışta olabilir belki?
evet bende bakmıştım oraca sonra fiatı da geri çektiler sanırım portakal rengi bir araçtı.bende bulamadım .şuan türkiye de yuzlerce defender almak için araç arayan var sanıyorum ama satılık bir kaç araç var.bir kişi çıkıpta avrupadan bu araçlardan 50-100 tane getirse ikinciel 1 e 3 para kazanır.ama ikinciel ithalatını çözmesi gerekir tabi

hurda değilde, düz dizel veya 300tdi motora sahip, ilanlardaki araçlardan toplatmak için ne kadar fiyata kadar satın alınabilir, bu araçlara maksimum verilecek para ne kadardır ?

dilmaç' Alıntı:
hurda değilde, düz dizel veya 300tdi motora sahip, ilanlardaki araçlardan toplatmak için ne kadar fiyata kadar satın alınabilir, bu araçlara maksimum verilecek para ne kadardır ?
kürşat bey merhaba
ben yaklaşık 2 yıldan beri düzgün bir defender arıyorum.sadece gezi amaçlı kullanmak için tdi ve bakımlı yolda bırakmıyacak bir araç ama hala daha aradığım aracı bulamadım.araç var ama araçtan çok fazla talep olunca fiatlar korkunç arttı .geçen hafta antalya da bir araca baktım test ettim 1998 model tdi fakat butçemin üzeinde olduu içi satıcı arkadaş şle anlaşamadım.bir arkadaşım yurt dışında 10000 eroya 2001 model araç aldı.şimdi türkiye kıyaslayın.

MKE Seymen hurdalık babamların evin yakınında. Tatilde İzmit'e geçince ziyaret edeceğim. Uygun bir tane denk gelirse alabilirim ama motor beni korkutuyor. Toplanmış araçlar belirttiğiniz gibi çok uçuk fiyatlarda. Toplanmaya hazır olanlarında fiyatları yüksek. Hal böyle olunca sürekli defender alımını erteliyorum.

dilmaç' Alıntı:
MKE Seymen hurdalık babamların evin yakınında. Tatilde İzmit'e geçince ziyaret edeceğim. Uygun bir tane denk gelirse alabilirim ama motor beni korkutuyor. Toplanmış araçlar belirttiğiniz gibi çok uçuk fiyatlarda. Toplanmaya hazır olanlarında fiyatları yüksek. Hal böyle olunca sürekli defender alımını erteliyorum.

toplama işi ilede uğraşmak çok zor gözümde büyüyor yaşadığım şehirde anlayan usta ve servis yok dışarıda yaptırmam gerekiyor bakalım ne çıkacak karşımıza

Dixie' Alıntı:
Toplanmış yüksek fiyatlı araçlar zaten en az bir altı ay ilanda kalıyor, gözünüzü o kadar korkutmasın.
evet haklısnız ama esas sorun bence satıcıdan çok alıcı var onun için fiatlar gerçek değerinin çok üzerinde.yarın ankara ya gidicem açık oto pazarına orada şansımı deniyeceğim bir kere

stilist07' Alıntı:

2.5lt düz dizel motorlu araç için çok fazla.

ARACIN motorunu neydi şu an için hatırlamıyorum ama evet denildiği gibi portakal turuncusu bir araçtı hatırladığım kadarıyla.bir ilimizin tapu kadastrosunda bir araç daha vardı onu takip ediyordum araçı almak nasip olmadı başkası aldı.alındıktan bir hafta sonrasında aracı satılık ilanlarında görmüştüm ancak alınmıs olan fiyatın oldukça üstünde bir rakamdı.mecburen beklemeye devam edeceğiz.

defendercilerin bir lafı vardır arkadaşlar; defender almak cesaret ister herkes bu cesareti gösteremez derler bence çok doğru bir söz anlayan anladı

Güzel toplanmış göze hitap eden bir defender

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-tr-de-tek-otomatik-dizel-full-plusfull-revizyondan-yeni-cikti-116346638/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR