defender seçmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,337
Ynt: defender seçmek

tahaozak' Alıntı:
Trabzon plakalı, Balıkesir de beyaz üstü siyah bir defender var geçen ay satıştaydı şimdi kaldırmış. Bildiğim kadarıyla satmadı tekrar ilana koyarsa kaçırılmayacak araç gibi görünüyor. 40.000 tl istiyordu
m

aracı tanıyormusunuz yada gördünüzmü veya iletişim kurabileceğim bir kişi varmı bildiğiniz.

Etiketler

Aracı gördüm. Fakat sahibini tanımıyorum. Yüksek model 300 tdi rn şanzıman, ön arka kilit vinç yeni panjur felan vardı araştırmakta fayda var.

tahaozak' Alıntı:
Aracı gördüm. Fakat sahibini tanımıyorum. Yüksek model 300 tdi rn şanzıman, ön arka kilit vinç yeni panjur felan vardı araştırmakta fayda var.

bu arkadaş ile nasıl irtibat kuracağımız hakkında elinizde bir bilgi varmı acaba

"Temiz Defender" var ama fiyatı da ona göre oluyor . Bu arada modeli yüksek çok uygun fiyatlı bir araba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1994-defender-300-tdi-113418064/detay
Atıf beyin aracı bir bakın araç orijinal 300tdi , aracım olmasa bunu kaçırmazdım.

harung' Alıntı:
bende öyle hatırlıyorum daha önce ilanı vardı sanki aracın
dogrudur fakat bilinmeyen motor ve şanzıman ölü durumdaydı yoksa o fiyata alma ihtimaliniz olamaz bizden önceki sahibi gavur dağına çıkarken hararet yaptırmış üst kapağı çatlatmış ve araçta ne motor ne fren ne şanzıman ne turbo kalmış hepsi kavrulmuş ilana dikkat ederseniz deyişen parçaları görebilirsiniz araç neredeyse baştan aşağı deyişti kasası çok güzeldi ve bizde alıp yeniledik alan hayrını görsün.

MehmetTurk' Alıntı:
"Temiz Defender" var ama fiyatı da ona göre oluyor . Bu arada modeli yüksek çok uygun fiyatlı bir araba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1994-defender-300-tdi-113418064/detay
Atıf beyin aracı bir bakın araç orijinal 300tdi , aracım olmasa bunu kaçırmazdım.

sanıyorum epey bir masraf olur motor tdi ama ne kadar bir masraf ile yapılır szce

Harun bey asıl masraf arabayı sonradan tdi ye çevirince - motor atınca oluyor . Ne masraf olabilir ki ? Kozmetiğe kafayı takmazsanız taş patlasa 3 veya 5000 tl ye canavar gibi olur.

MehmetTurk' Alıntı:
Harun bey asıl masraf arabayı sonradan tdi ye çevirince - motor atınca oluyor . Ne masraf olabilir ki ? Kozmetiğe kafayı takmazsanız taş patlasa 3 veya 5000 tl ye canavar gibi olur.
aslında haklısınız bu işin sonu yok çünki aracın yuryeni motoru ve kaporta sağlam olduktan sonra gerisi keyfe keder
ben off road aracı aramıyorum sadece hobi amaçlı ama yolda bırakmayacak senede 5000 km yapacak bir araç arıyorum

Harun bey, yazdıklarınıza bakınca inanın kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. Bende 5 yıl takip ettim defender alacağım diye, ilk önceleri param yoktu sonralarıda defender bulamadım. Sanırım sizde orjinal temiz yapılmış bişey arıyorsunuz ve yolda sorunsuz binmek istiyorsunuz. Ben 97 model 300 TDİ aldım ve 5-6 ayda 5000 km yaptım inanın çok zevkle biniyoruz. Aldığımda kayseri otokara götürdüm, o yapılı aracın motor ve yürüyenini tamamen elden geçirttim. Bence internette 30 bin civarında satılan orjinal 300 TDi alın götürün kayseri otokara bırakın, orada şuayip usta var hatta onunlada görüşün. Usta ve sanayii ile uğraşmayın benim bulunduğum şehirdede defenderdan anlayan yok yani sizinkiyle aynı sıkıntılar var. Otokar servisler şehirlerdeki polis ve askeri araçlar için zaten geliyormuş bakımlarınıda geldikleri zaman yaptırırsınız. Ama daha önceki yorum yapanların arkadaşlarında dediği gibi motor ve yürüyende aşırı maliyetli olanı tercih etmeyin tabikide ve bu söylediklerimde araca ayıracağınız bütçeylede alakalı tabiki.

h uçar' Alıntı:
Harun bey, yazdıklarınıza bakınca inanın kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. Bende 5 yıl takip ettim defender alacağım diye, ilk önceleri param yoktu sonralarıda defender bulamadım. Sanırım sizde orjinal temiz yapılmış bişey arıyorsunuz ve yolda sorunsuz binmek istiyorsunuz. Ben 97 model 300 TDİ aldım ve 5-6 ayda 5000 km yaptım inanın çok zevkle biniyoruz. Aldığımda kayseri otokara götürdüm, o yapılı aracın motor ve yürüyenini tamamen elden geçirttim. Bence internette 30 bin civarında satılan orjinal 300 TDi alın götürün kayseri otokara bırakın, orada şuayip usta var hatta onunlada görüşün. Usta ve sanayii ile uğraşmayın benim bulunduğum şehirdede defenderdan anlayan yok yani sizinkiyle aynı sıkıntılar var. Otokar servisler şehirlerdeki polis ve askeri araçlar için zaten geliyormuş bakımlarınıda geldikleri zaman yaptırırsınız. Ama daha önceki yorum yapanların arkadaşlarında dediği gibi motor ve yürüyende aşırı maliyetli olanı tercih etmeyin tabikide ve bu söylediklerimde araca ayıracağınız bütçeylede alakalı tabiki.

merhaba iyi günler.nasılsnız .desenize benim iyi defender sahibi olmam için yaklaşık 3 yılım daha var.aslında ben bir çok mesafe kaydettim çünki nasıl bir araç alacağımı biliyorum. ihtiyaçlarımıda belirdedim.siz nereden aracınıza kavuştunuz oldukça yusek model bir araba almışsınız.hangi yolları takip ettınız aracınızı seçerken.size kaça mal oldu.bemim bakımları ile birlikte 40000 tl gibi butçem var doğrusu.bu alacağım araçta hobi için yani asıl kullandığım aracım var zaten.sizin aracınızı görebilirmiyım mahsuru yok ise.görüşmek üzere sağlıkla kalın .harun.

yaklaşık 5 yıldır malum sitede defenderlere göz atıyorum. O kadar çok fiyatı değişen varki. Misal 30.000tl olan bir defender el değiştirip 1 hafta sonra 52.000 tl oluyor. Veya 25.000tl olan defender 3 gün sonra 45.000tl olabiliyor. Takip meselesi. Zamanınız varsa bekleyin bence.

serci07' Alıntı:
yaklaşık 5 yıldır malum sitede defenderlere göz atıyorum. O kadar çok fiyatı değişen varki. Misal 30.000tl olan bir defender el değiştirip 1 hafta sonra 52.000 tl oluyor. Veya 25.000tl olan defender 3 gün sonra 45.000tl olabiliyor. Takip meselesi. Zamanınız varsa bekleyin bence.

serkan çok haklısınız ,bende sizinle aynı kanıdayım ama beklemekte çok çözüm değil sanıyorum sanal ortama çok spekilasyonlu araçlar düşüyor.gerçek bakımlı kullanıcısında olan araçlar eş dost arasında el değiştiriyor sanıyorum.avusturyada bir arkadaşım 1 ay oldu def 2000 model 100000 km sanırm 5 kapılı oldukça temiz bir aracı vinç vs de var üzerinde 10000 ero aldı .gelelim bizim ülkemize 1988 model def bizde 15000 ero bunu anlayamıyorum.tabi sözüm meclisten dışarı birde bu araçların tr çok yuksek olması simsarları zengin ediyor bizim ihtiyaç sahipleirde bekleyedursun

harung' Alıntı:
serkan çok haklısınız ,bende sizinle aynı kanıdayım ama beklemekte çok çözüm değil sanıyorum sanal ortama çok spekilasyonlu araçlar düşüyor.gerçek bakımlı kullanıcısında olan araçlar eş dost arasında el değiştiriyor sanıyorum.avusturyada bir arkadaşım 1 ay oldu def 2000 model 100000 km sanırm 5 kapılı oldukça temiz bir aracı vinç vs de var üzerinde 10000 ero aldı .gelelim bizim ülkemize 1988 model def bizde 15000 ero bunu anlayamıyorum.tabi sözüm meclisten dışarı birde bu araçların tr çok yuksek olması simsarları zengin ediyor bizim ihtiyaç sahipleirde bekleyedursun

misal bir araç malum sitede 88 model land 3 senedir 58.000tl ye satılmayı bekliyor. Ben bu parayı vereceğime biraz daha rubicon alırım.

serci07' Alıntı:
misal bir araç malum sitede 88 model land 3 senedir 58.000tl ye satılmayı bekliyor. Ben bu parayı vereceğime biraz daha rubicon

çok haklınız inanılır gibi değil yani.rubicon da düşündüm ama 60 -70 den aşağı yok birde elektonik araç arazide ne kadar verimli olur.

defender almaya niyetli biri olarak yazılanlar kafamı karıştırdı. kasa, lastik, elektrik vb. eksikleri giderilebilecekler listesine ekledikten sonra motor durumu kafama takılıyordu ancak burada yazılanlardan sonra daha büyük sorun oldu. 10000-15000 arası malum sitedeki araçlardan alıp yenilemeyi düşünürken, 50000 üzeri masraf yerine rubicon vb. araç alımı gibi fikirler ortaya atılınca acaba defender sevdamızdan vaz mı geçmeliyim düşüncesi kafama yerleşti.

dilmaç' Alıntı:
defender almaya niyetli biri olarak yazılanlar kafamı karıştırdı. kasa, lastik, elektrik vb. eksikleri giderilebilecekler listesine ekledikten sonra motor durumu kafama takılıyordu ancak burada yazılanlardan sonra daha büyük sorun oldu. 10000-15000 arası malum sitedeki araçlardan alıp yenilemeyi düşünürken, 50000 üzeri masraf yerine rubicon vb. araç alımı gibi fikirler ortaya atılınca acaba defender sevdamızdan vaz mı geçmeliyim düşüncesi kafama yerleşti.

kürşat bey ben uzun zamandır araştırıyorum bir çok araca baktım 2 senedir sağolsun gezenbilirdeki onalarca defender kullanıcısı ile görüştüm ben defender ısrala ramaya devam ediyorum.şuna inanıyorum malum sitedeki araçların gerçek değelerinden çok yuksek olduğu çok daha uygun fiatlara temiz bir araç alacağıma inanıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR