Defender Satışları Konusunda Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,878
ayzék' Alıntı:
VALLA ARACIN LİNKİ BURADA BİR İNCELEYİN... ASKERİYEDEN ÇIKMA İSE VE YILLARCA GARAJDA TATTI İSE HERŞEY OLABİLİR AMA ARABADA BOYA BİLE YOKMUŞ... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-orjinal-1600km-de-1993-landrover-defender-4x4-10kisilik-otomobil-107140677/detay

AYRICA SÖZ KONUSU ASKERİYE İSE HERŞEY OLUR... ADAM BOYA YOK DİYOR..

Etiketler

Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi

merabalar arkadaşlar valla araştırmalarıma göre kırıkkale hurdalık daki araçların durumu baya bir berbatmış ama bilemem yeni araçlar gelirmi gelen araçları da orda adamı olan güzel araçları kapıyorlar uygu fiyata bir fıs boya dort çant 20.000 tl ye sat sonra biz gibi alıp bakımı yapıp uzun süre bineceklerede cürükler kalıyor bizlerde adam etmek için bir sene uğraşıyoruz dünya paralar döküyoruz malesef adamı olan cevresı olan gemisini yüz dürüyor bizde anca kayık yüzdürüyoruz ama bu işin peşin bırakmayacağım vede devamlı bu işi takip edip burdan gerçek arkadaşlara bilgi vermeye çalışacağım umarım herkes kaliteli araç sahibi olur döküntülerle uğraşmaz

Ormancı arkadaşım özelden cavplayamadım özür yani... ayrıca ikan kaldırılmış muhtemelen araç satıldı...

sanırım bu araç,
http://image5.sahibinden.com/photos/14/06/77/big_107140677vlj.jpg

ayrıca fenni muayenesi olmayan bir araçda almak çok akıl karı değil.dün bir cj5 baktım.fenni muayene filan yok. muayenede tek tek bütün eksiklerini tamamlaman ve orjinali ile değiştirmen gerekiyormuş. 650 lirada fenni muyene harcı tutuyormuş cj5 için. diğerleri aynı mıdır bilmiyorum. elfreni v.b. sonuna kadar irdeliyorlarmış.. şimdi alacağım araçda illaki fenni muyenede arayacağım.daha keyfine varamadan sağda-solda uğraşıpda arabadan soğumak istemiyorum..

selam arkadaşlar hayırlı cumalar ilk öncelikle bugün ankarada ertuğrul diye bir abi ile görüştüm mke ye gitmiş dün ve oradaki araçların hepsi haşat tı dedi vede kendi kabortası düzgün bir araç almış dedi sana 11,500 e herşeyi ile hazır hale getirim dedi araç sahibinden de linki de aşşagıdadır sizce bu araç adam olurmu sizce nedersiniz yorumlarınızı alamak isterim saygılar şimdiden de teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-land-rover-110-109650897/detay

hurda belgeli evett araç ama bitane daha alıp kaportayı ona koyacak makina kimyadan zaten makina kimyada da zaten hurda araçlar varr ole olmasa bu fiyata vermezler dimi yani adam olur neler adam oluyorr bu mu olmayacak ...

buna baktınızmı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-fayat-dustu-77371174/detay

yok hocam ya kapalı kasa seri 3 istemiyorum ben kapalı kasa olcak onla anca yazın tadını çıkarırsın idare eder ama ben ormancıyım çıktımmı araziye kalacam :smiley:

umarım gönlünüze göre olur eray bey.çünkü bu sektörde öyle işler ve öyle insanlar görüyoruz ki insan yuh bu kadar da olmaz diyor.gönlünüze göre olması dileğiyle

teşekkürler Özay bey umarım herkes hayalini gerçekleştirirr dediğiniz gibi herkes kurt çakal olmuş tabikide bizde çakallara yakalanmamak istiyoruz kendim alıp kendim toplatmayı düşünüyorum memleketimde neler gerekiyorsa hepsini tek tek kendim araştırıp da almak istiyorum bakalım hayırlısı ne olcak :smiley:)

eray bey geçen gün bir arkadşımız dedi ki onca yıldır millete öğüt verdim temennide bulundum ama kendim çakallara yem oldum dedi nasıl üzüldüm bilemezsiniz.isim vermeyelim de ifşa olmasın.zamanı gelince belki kenidisi isim verir.size kolay gelsin diyelim ve allah hayırlısıyla alnınızın akıyla bu işten sıyrılmayı nasip etsin.saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR