Defender Satışları Konusunda Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,887
Ynt: Defender Satışları Konusunda Bilgi

karakeçi67' Alıntı:
93 model araba nasıl oluyorda 1600 km de olabiliyor?? Acaba motor sıfırlandıktan sonraki km simi diyecem ama ısrarla orjinal km yazmışlar ilana. bu araç 20 yaşında, 20 senede sadece muayene istasyonuna gidip gelirken bile 1600 km yi geçer ??

aynen katılıyorum size.

Etiketler

slm bahsi geçen aracı mke işletme müdürlüğünde gördüm araç huurda belgeli ve haşat durumda idi birçok parçası eksik kaportası tavanı berbat durumda size tavsiyem toplanmış araç almanız zira kendim topladım ve nekadar zor olduğunu gördüm .selamlar

yarum yapan herkese teşekkür ediyorum ilk öncelikle herkesin dileğinin gönlünden temiz bir şekilde solediği bariz belli kimimiz uğraştık kimimiz baktık bişiler yapmaya çalıştık gönlüm yapılmış almak ama maddi olarak şu an fazla zorlamak istemiyorum yavaş yavaş toparlayayım diyiyorum ama inanın şu yorumları okudukdan sonra oturup bir daha düşüncem :smiley: dostlar arkadaşlar teşekkürler hepinize

eray78' Alıntı:
selam arkadaşlar hayırlı cumalar ilk öncelikle bugün ankarada ertuğrul diye bir abi ile görüştüm mke ye gitmiş dün ve oradaki araçların hepsi haşat tı dedi vede kendi kabortası düzgün bir araç almış dedi sana 11,500 e herşeyi ile hazır hale getirim dedi araç sahibinden de linki de aşşagıdadır sizce bu araç adam olurmu sizce nedersiniz yorumlarınızı alamak isterim saygılar şimdiden de teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-land-rover-110-109650897/detay
selamlar arkadaşlar araç hurda belgelidir saygılar

ayzek bende aradım uzun uzun ama açan olmadı sonra kendisi aradı beni ve şole yaparız bole yaparız die akıll verdi bana ruhsat çıkartıp 11.500 e fiyat çıkardı mke den benim adıma ait bir araç alıp bunun kasasını ona nakledecekti kaborta nakli yapacaktık yani olay budur ama şimdilik beklemedeyimmm

eray78' Alıntı:
ayzek bende aradım uzun uzun ama açan olmadı sonra kendisi aradı beni ve şole yaparız bole yaparız die akıll verdi bana ruhsat çıkartıp 11.500 e fiyat çıkardı mke den benim adıma ait bir araç alıp bunun kasasını ona nakledecekti kaborta nakli yapacaktık yani olay budur ama şimdilik beklemedeyimmm

sonradan bende görüştüm .beyfendi bir insan.lakin belirtiği olay ne kadar mantıklı olur bilmem.. toplama araba rayına oturasıya baya üzer bizi.. 16 liraya v8 3,5 var nette.. baba alet yani.defenderda son nokta olayı.. ben zzaten oldum olası dizelden tırsıyorum.dizel motor tamiri 6 milyarı buluyor.. benzinli 2 lira.. lpg ile kullanıldığında yakıt nerede ise aynı.sadece dizelin avantajı torkun yüksek olması.. hatta ben açıkcası defenderdan bile vazgeçtim diyebilirim.. haftasonraı araziye çıkan arkadaşlarla beraber olduğumuzda cj ve defenderin yaptığı işleri fazlasıyla günlük kullanılabilen araçlarda yapabiliyor.

arkadaşlar meraba hayırlı günler herkese bir konu hakkında bilgi almak istiyorum bu MKE hala daha araç satışı yapıyormu yada yakın zamanda oradan araç alan varmı yada bilgisi olan varmı yardımcı olursa çok sevinirim arkadaşlarrr ...

eray78' Alıntı:
arkadaşlar meraba hayırlı günler herkese bir konu hakkında bilgi almak istiyorum bu MKE hala daha araç satışı yapıyormu yada yakın zamanda oradan araç alan varmı yada bilgisi olan varmı yardımcı olursa çok sevinirim arkadaşlarrr ...

Eray Bey, MKE ihalelerini http://www.mkek.gov.tr/HurdaIsletmesi/default.aspx adresinde bulunan " İhaleler " başlığı altında takip edebilirsin. Yakında bir ihale görülmüyor. Aralık ay'ında yaklaşık 500 adet gibi bir aracın geleceğini söylemişlerdi. Ancak halen yok ve yaz aylarına kadar da olmayacak gibi.

Sabırlı olmakta fayda var !

eray78' Alıntı:
selamlar 2.5 picap var 8 adet bir tanesi 3000 tl diğrleri ise 2300 tl araçlarda çok eksikler var alan arkadaşlar bayağı uğraşırlar saygılar

herkese merabalar bilgiler için de çok çok teşekkürler sanırım bu araçlar bizi baya bi uğraştırır. en güzeli biraz daha beklemekkk sanırım ihalesiz alınıyor artıkk gidiyorsun alıyorsun ama bu sene nasıl araçlar gelirrr bende merakla bekliyorumm. Bu araçlardan alsak Takoser bize kaça teslim edersin sanırım araçları gördün dimi bilgi verirsen ruhsat çıkcak şekilde toplasak kaça biter bize saygılarr :smiley:)

Dün akşam malum sitede 5.000 TL ye satılan bir defender 110 vardı. Yaklaşık 1-2 saat sonra ilan kalktı. Araç resimlerde güzel görünüyordu. Hurda olmaması, yürür vaziyette olması ve 5.000 TL satış fiyatı uygun görünüyordu.

5 bine iyimiş antalyada adam mke den çıktığı gibi koymuş sahibindene 12bin lira para istiyor hem 5 bine anca seri 3 leri alabilirsin bulabilirsen neyse bakacaz haftaya nasip olursa gidecem bakacam kafama yatan tenteliyi alıp gelcem burayaaa :smiley:

vallaa güzel miş fiyatııdaaa yaniii hemen alına bilirdi ama bence aracın vardır ya bii yadaaa yanlışlıkla yazmıştırr ama bakıyorumda sahibinden e tenteli defenderlerın hepsine 10 liradan aşşağı fiayata yok bence en iyisi gidecen alacan 2500 e 7500 de masrafla kendine güzel bir araç çıkarcaksın en iyi bu bence haftaya gitmeyi planlıyorum bakalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR