Defender Satışları Konusunda Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,878
Herkese Hayırlı sabahlar arkadaşlar yavuz bey yazdıklarınızdan hiç bir yanlış mana çıkarmıyorum doğru diyorsunuz aklısınızda bendeki sadece bir umut belki düzgün bir defender çıkarırım diye ama dediğiniz gibi kapısı difransieli olmayan arabaya dünya servet harcamayamam ama genede resimleri elime gecerse sizlerle paylaşıcam bakalım ne şekilde araç satışı apılıyorr :smiley:)

Etiketler
eray78' Alıntı:
Herkese Hayırlı sabahlar arkadaşlar yavuz bey yazdıklarınızdan hiç bir yanlış mana çıkarmıyorum doğru diyorsunuz aklısınızda bendeki sadece bir umut belki düzgün bir defender çıkarırım diye ama dediğiniz gibi kapısı difransieli olmayan arabaya dünya servet harcamayamam ama genede resimleri elime gecerse sizlerle paylaşıcam bakalım ne şekilde araç satışı apılıyorr :smiley:)
;D ;D ;D ;D ;D umut dünyası diyorsunuz, inşallah iyi birşey yakalarsınız ama, ben zaman ve emeğe acıyorum sadece.Ancak yaşayarak öğrenmek en etkilisi.Hayırlısı.

umutt dolu bakmaya calışıyoruzz ama pek de umutlu görünmüyorr :smiley: ya nasip diyoruz artık umarım bi gün biz de defender alırızz boşuna emek harcamayız dediğiniz gibi bakalım haber gelmedii daha bende gidemedim ama dediğiniz gibi haşatlar sanırsam :smiley: artık 2013 e bakacaz 2014 de dağ bayır gezeriz :smiley:

Bende İzmir Aliağa daki hurdalığı sordum bugün arkadaşa haşaşın haşaşı imiş.toplu satışlar ankara v.b. arkadaşlar.Bende defender almaya karar verdim ama rakamlar çok uçuk yaniii.. derli toplusu 15-20 arası,, yeni askeriyeden çıkmalarda 8 ile 12 arası... onlarda cacık..

bende istiyorum bende istiyorum :smiley:) askerde kademedeydim landları iyi tanıyorum tamir ederdik. en cok bozdugu debriyaj alt-üst merkezi ve direksiyonuydu. arkadaslar size saçma gelebılır ama bişi soracam landlar 4*2 durumunda öndenmı ceker arkadanmı:smiley: bi komutan vardı bakımcı arkadan derdi bitane vardı önden derdi :smiley: ama ıyı hatırlıyorum bızım taburkomutanının landı ön akis kesmişti araç 4*2de haraket etmıyodu:S galiba önden dıye düşünmüştüm

Caner bey , defenderin 4x2 seçeneği yok , şaftı sökerseniz olur ancak . Devamlı 4x4 dür , ilk harekete ön başlar yanılmıyorsam . Bu arada başka mesajlarda gözüme ilişen bir yanlışı açıklayayım ,Defender almak isteyen arkadaşların umudunu kırmayayım ama 15-20 bine düzgün Defender binmek çok zor , 15-20 bine üstü cilalı hurda binebilirsiniz .
Mke den 4250 tl ye alınmış defender 2 yıl önce aksesuarsız ve kendi motoruyla toplandı , maliyet 40.000 tl yi geçmiş durumda ( araç nispeten temizdi)
Mke den 4250 tl ye alınmış Defender , puma motor ve akesuarlı olarak toplandı , hesaplamaya cesaret edemiyorum ama 50.000 tl nin epey üzerindedir .

he bu arada bende 2tane jeep var bitanesi 52 moldel yüksek kaput borcu harcı yok motorun bakıma ıhıtyacı var zamanında ankara beypazarında yapılmıs gerçekten istisna yüksek kaputlardandır borcu harcı yok çeki plakalı. bitanede 63 model uzun şase tuzlam var komple elden geçırıorum şase bakımı yapıldı kaportada ufak tefek yerleri kaldı üstü acık jantlar falan fena degıl.yalnız işim geregi fazla ugrasamıyorum ikisini 6 binliraya vericem bu şekilde düşünen varsa foto atabilirim. bu arada bende sanayıcıyım ama gerçekten ugrasamıyorum:/

hadi ya:/ buda ilginç tabı sız daha ıyı bılırsınız ama:S yalnız tahmın ettıgım bişi var galıba merkezkaç kuvetli bi şanzımana sahip bi araç. yani hangi teker daha rahat dönüyorsa araca haraket ilk o tekerden başlıyor olabılır:S

caner_tee' Alıntı:
siz bilyorsanız söyleyinde bizde aydınlanalım:smiley:
askerin aracın sistemini bilmemesi normal, ama komutanın söyledikleri eğer dediğiniz gibiyde iş fena. Eminimkide dediğiniz gibidir. Üstünüze alınmanız gereken bir şey yok. Aracın işleyişi ile alakalı pekçok topic mevcut .

MehmetTurk' Alıntı:
Caner bey , defenderin 4x2 seçeneği yok , şaftı sökerseniz olur ancak . Devamlı 4x4 dür , ilk harekete ön başlar yanılmıyorsam . Bu arada başka mesajlarda gözüme ilişen bir yanlışı açıklayayım ,Defender almak isteyen arkadaşların umudunu kırmayayım ama 15-20 bine düzgün Defender binmek çok zor , 15-20 bine üstü cilalı hurda binebilirsiniz .
Mke den 4250 tl ye alınmış defender 2 yıl önce aksesuarsız ve kendi motoruyla toplandı , maliyet 40.000 tl yi geçmiş durumda ( araç nispeten temizdi)
Mke den 4250 tl ye alınmış Defender , puma motor ve akesuarlı olarak toplandı , hesaplamaya cesaret edemiyorum ama 50.000 tl nin epey üzerindedir .

BENİM KENDİ ADIMA MEVCUT BÜTÇEMLE ALABİLECEĞİM DEFENDER ZATEN AFAKİ BİR RAKAM HARCANMADAN OLMASI LAZIM.. DÜN MESELA SADECE 1600 KMDE DEFENDER VARDI NETTE.18.5 LİRAYDI.. SIFIR GİBİ BİRŞEY.BUNA BENZER BİR KAÇ İLAN VAR. AMA İŞİ BİLEN ARKADAŞLARIM VAR EĞER ADAM GİBİ BİRŞEY ARIYORSANIZDADA BİR KERE ALIP, 3,5LUK V8 MOTOR OLANLAR VAR.. İŞİ BİLEN 2,5 A FİLAN BAKMIYOR BİLE.. 3,5LUKLARINDA EN MÜTEVAZİSİ 17 LİRA.. KENDİ ADIMA AMAÇ NEFSİMİZİ KÖRELTMEK.. ALIRIM VE TOPLARIM DİYEN VARSA DİYARBAKIRDA ÖZEL HAREKATTAN ÇIKMA 7,5 VAR BİR DEFENDER KOMPLE BAKIM İSTER TABİİ.. TÜM SİTELERDEKİ ARABALARI NEREDEYSE BİLİRYORUM DESEM YALAN OLMAZ. ASLINDA HALADA KARARSIZIM NE ALAYIM DİYE.. BAZEN SAMURAI AL İŞİNE BAK DİYORUM, BAZEN KARE KASA, BAZEN ZJ DERKEN DEFENDER DAHA MANTIKLI SANKİ. AMA TECRÜBEME İSTİNADENDE ŞUNU BELİRTEYİM KESİNLİKLE BİNECEĞİNİZ ARACIN YEDEK PARÇASI OLACAK.. İSTANBULA BİLE ÇOĞUNLUK YEDEK PARÇANIN GÜNEYDOĞUDAN GELDİĞİNİ HATIRLATAYIM.. KONUYU BİRAZ DAĞITTIM AMA İDARE EDİN ARTIK.. BİLMİYORUM HATA MI ETTİM AMA DÜN 6 LİRAYA 84 FULL BLAZER S-10 ALMADIM KORKUMA.. MOTOR AKSAMI YANMIŞ ARAZİYİ ÇALIŞTIRAMAMIŞLAR.. BİR İNCEKİ TECRÜBEMDENDE ASLA YÜRÜMEYEN ARABAYI ALMAM GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM.. PARÇA V.B. SIKINTISI OLMAYAN SANIRIM BİRTEK DEFENDER VAR.. HEM TARZI VAR ARABANIN YANİ.. BİR YERLERE KONACAĞIM KENDİ ADIMA AMA BAKALIM NEREYE... NEYSE ADAM GİBİ ARABALAR VAR.. BİRBİRİMİZ HABERDAR EDELİM.AMA UNUITMAYALIM Kİ MAL ALIRKEN KAZANILIYOR. ÜSTÜNE BİRDE PARA HARCAYIP TEKRAR TOPLATACAĞIZ YAVRULARI..NEYSE SAYGILAR.

serkanotojaponservis' Alıntı:
arkadaşım sahibinden comda alanyada yeni koyulmuş land roverlar var bi gözat istersen pek ele alınır birşey degil ama tercih senin

PERFORMANS- FİYAT ENDEKSİ YAPARSAK O ARAÇALARADAN BİZE İŞ YAPACAK ARAÇ YOK.. SADECE 17 LİRAYA BEYAZ VAR BİR TANE ONU ALMAKTANSADA 18,5 A ANKARADA SADECE 1600 KM DE OLANI ALMAK DAHA MANTIKLI TABİİ.. PARAM OLSA ANKARADAKİ SIFIR AYARINDAKİNİ ALMAK EN MANTIKLISI AMA O RAKAMLARA ÇIKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM KENDİ ADIMA..

93 model araba nasıl oluyorda 1600 km de olabiliyor?? Acaba motor sıfırlandıktan sonraki km simi diyecem ama ısrarla orjinal km yazmışlar ilana. bu araç 20 yaşında, 20 senede sadece muayene istasyonuna gidip gelirken bile 1600 km yi geçer ??

karakeçi67' Alıntı:
93 model araba nasıl oluyorda 1600 km de olabiliyor?? Acaba motor sıfırlandıktan sonraki km simi diyecem ama ısrarla orjinal km yazmışlar ilana. bu araç 20 yaşında, 20 senede sadece muayene istasyonuna gidip gelirken bile 1600 km yi geçer ??

VALLA ARACIN LİNKİ BURADA BİR İNCELEYİN... ASKERİYEDEN ÇIKMA İSE VE YILLARCA GARAJDA TATTI İSE HERŞEY OLABİLİR AMA ARABADA BOYA BİLE YOKMUŞ... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-orjinal-1600km-de-1993-landrover-defender-4x4-10kisilik-otomobil-107140677/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR