Defender Satışları Konusunda Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,887

eray78

Kamp I
Yer
KARABÜK
Arkadaşlar defenderci arkadaşlar herkese merabalar hayırlı günler dilerim az önce makina kimyayı aradım defender satışlarınız yok diye ordaki ilgili arkadaş da artık gidip açık kasa defender i 2.300 tl verip alıyormuşuz yani ihaleye çıkmıyor muş vede Ağustos ayına kadar askeriye ile anlaşmaları sürüyormuş ama gelip gelmeyeceğini bilmiyorum dediler ilgilenen arkadaşların haberi olsun herkese hayırlı günler dostlar...

Etiketler

evet mountaineer16 arkadaşım demin aradım bu şekilde bilgi verdiler vede kırıkkale de arkadaşım var resimlerini çekip göndercek bana bakıcam vasat değillerse 2.300 ü verip alıp gelecem kapalı kasa var mı bilmiyorum genellde ellerinde açık kasa kalmış artık yapacak bişi yok almak isteyen arkadaşlar bence daha detaylı bir araştırma yapa bilirlerr bizde daha bilgili oluruz yanii selamlar :smiley:

Selamu aleykum suanda gördüm konuyu ve hemen telefona sarıldım aradım Kırıkkale ' yi 0318 224 68 56 bu arada telefon .Neyse 2500 tl yi cebine koycan gelcen alıcan dedi beyefendi. Araclar ne durumda abi dedim ''500 tane vardı 20 tane kaldı ve hepsi dökük ahı gitmiş vahı kalmıs acık kasa pickup dedi'' valla isteyen varsa arayıp konussun veya bir arkadas varsa görüp resim cekip buraya ekleyebilecek cok makbule gecer.

Aleyküm selam tekkral arkadaşım doğru sölüyorsun bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olup buradan gerekli konuyu araştırmasını yapamak gerekkk konuyu okuyan varsada tanıdığı filan bizlere bilgi verirse daha makbule olur

herkese merhaba.
Ben mevcut aracımı satıp bir karavan alıp geriye kalan miktarlada 20 000 ile zorlarsam 25 000 tl arası
5 kapı olması şartı ile
vergi ve yakıt sebebiyle 1600 ile 2000 cc arası
kış aylarında off road
yaz aylarında ise lastiklerini değiştirip - arkasına karavanımı bağlayıp avrupa gezisi yapabileceğim ( konforlu) bir 4x4 araç almak istiyorum ancak bu fiyatlara cok fazla şeyde istiyor olabilirim. Daha önceden iyi bir off road aracı düşünüyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı...süprizler..süprizler...
Şimdi bu fiyatlara istediklerimi bana verebilecek olan bir araç tavsiyeniz var mı acaba? 1800 cc terrano 2000 cc disco ilanları var? bunlar yanlış mı yazılmışlar yoksa bu motorlara sahip bu araçlar var mıdır? bİrde varsa eğer 2000 cc de disconun yakıtı beni üzer mi kasasına göre motoru zayıf kalır mı aracın ? malum yaz ayları için 8000 ile 10 000 km arası yolculuklar düşünüyorum bu yüzden ilk etapta uygun yakıtlı olmalı benim için araç.bahsettiğim ilandaki 2000 cc olan disco tüpde 35 krş yakıyormuş doğruysa. ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acilllllllll-ekonomik-arazi-araci-99578873/detay/

Yavuz bey vallaa bizde görmeden bişi diyemiyoruz en azından resimler olmuş olsa idi yada gidip kendimiz görse idik daha iyi olucak dı yani de bakalım hayırlısı diyelim şansımıza bahtımıza ne çıkcak ;D

Yavuz abi senin arac cok yakısıklıda benim durumlar kötü :smiley: Yok bi tanıdık olsa motor ve kaporta ile bitceni bilsem girerim o işede sanzıman defransiyeldi varsa kesinlikle yaklasmam koyde ve ufak tefek geziler için kafaya taktım bir 4x4 ayarlıcamda iste bakalım ne zman kısmet olcak :D Yer aldık bütce cok sınırlı burdan bir arac almıs olsam bile bir sene zor toplarım yavas yavas toplucam. Bütce zaten kredi ödemeleri yüzünden sıkıntılı :D

Düşünen varsa Yavuz abinin aracına baksın resimlerden benim cok hosuma gitti arac. 2,5 dizel 110 Defender süper valla daha ne olsun bence

Yusuf kardeşim teşekkür ederim. Hayırlısı.

Eray bey ;MKE'de kalan kalıntı araçları biliyorum ilkbaharda görmüştüm onları, hepsi feci durumda, içleri falan yok denilebilir, dışları bitik.Ucuzluğuna aldanmayın sakın, ucuz etin tiriti olmaz. Kalan araçlar seçile seçile elde kalanlar, pazara akşam sekizde gittiğinizde tezgahta kalan ezik domatesler gibi, tabiri caizse.Pazarcı müşteri çıkmazsa onları çöpe döküyor.En azından benim gördüklerim öyle idi.

bizde de iki yada üç araç alır bir tanesini yapar kalanını da yedek parça olarak kullanırız nasıl ama ;D artanını da satar para kazanırız.dün burda hurdacının biri iki tane köprüye(diferansiyel kovanı) 800 tl istedi ::smiley:

herkse hayırlı cumalar ilk öncelikle
yavuz bey doğru diyorsunuz aslında ama adam döküntü ruhsatsız araca 12.000 istiyor yazık dır ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rower-defender-110-106786927/detay
belki tezgahda kalmışsa yada orda parça filan uydura bilirsem alacam bakıcam bir şansımı deneyecem diyorum ama genede kararsızım bir arkadaş buldum orda araçların resimlerini çekip göndercek bana bakalım nasıl çıkcak eğer ondan da ses çıkmazsa gidip kendim bakacam en azından bi görelim ama benim hayalim tenteli değilde kapalı kasa defendir bulup yavaş yavaş yapmaktı artık nasip kısmet diyecezz :smiley:

Eray bey, istenilen paraya bakma, verilene bak.Milletin ağzı torba değilki büzesin, istiyor ama alıyormu ona bakın. Ben defalarca gittim oraya ; kalanların hepsi tenteli, diğerleri zaten önceden ihaleyle satılıyor, bunlar posanın posası, zaman , mek, ve paranızı boşa harcamayın derim.Yazdıklarımdan lütfen başka manalar çıkmasın, samimi düşüncelerimi yazdım.

arkadaşlar mke da şuan düzgün arac yok birinin şanzımanı yok birinin defransiyel yok kapısı yok vss vs. türk telokom ihalelerine bakın derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR