Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,228

Etiketler
Ynt: Defender Ön Konsol

discovery-V8' Alıntı:
Göstergeler ve klima hariç 600-700 tl civarı, Dijital göstergler yanında bir çok komponentinde değişmesine sebep oluyor(bence hiç girmeyin zahmetli bir iş arabada sökülmedik kablo kalmıyor hepsi değişiyor.), sadece gösterge takımı tahmini 2500 TL yi bulur, klima bir ara ben düşeş geldi 600 TL gibi bişeye aldım ama şu anda bulunması zor ve fiyatları uçuk dış üniteyle beraber 2000 TL yi bulur.
Evet bu işe girecek arkadaşların olayı sadece konsol alış fiyatı olarak görmemesinde fayda var.. Konsolla birlikte değişmesi zorunlu olan kablolar.. küçük şeylerde olsa kimi mekanik parçalar.. montaj bedeli ve süresinide maliyete katmakta fayda var ... ama konsolu değistirecek arkadaşlar bence konsolu girip dağıtmışken mutlaka gösterge panelinide (son model dijital tip değil ise devir saati eklenmiş.. gösterge aydınlatma sorunu çözülmüş bir tip... ) değiştirmeliler..

ön panel derken öndeki plastik aksamdan bahsediyorsunuz. far çerçevesi ve panjur mu?

yurt dışından komle ön konsul geliyormu fiyat ları hakkında bilgi alabilirmiyim.

geçen hafta bir ustamızın defenderi için bu konsolu yaptık. çakmak soketi orjinalde sol-sağ alt köşelerdeki yuvalarına yerleştirilecekti ama araç sahibi göğüsün orjinal kalmasını istediği için geri dönüşü olabilecek şeklide montaj yapıldı. ilerleyen zaman içersinde teyp, telsiz ve gerekli düğmelerde konsoldaki yerlerini alıcak

[attachment=1]

IMGP0240.jpg

merhabalar bugun mudstuff dan ön konsol, dugmeler ıcın semboller ve cubby box ıcın ışık siparişi verdim toplamda da kargo masrafı dahil 76£ ödedim aksam kargoya verdıler 4-5 gun ıcınde elımde olur..

http://mudstuff.co.uk/MUD_defender_console.shtml

Thanks for your payment. Your order will ship today using postal service.
Regards
Kevin Baldwin

MUD-UK Ltd
Unit 20, Moderna Business Park
Mytholmroyd
West Yorks
HX7 5QQ

berk' Alıntı:
merhabalar bugun mudstuff dan ön konsol, dugmeler ıcın semboller ve cubby box ıcın ışık siparişi verdim toplamda da kargo masrafı dahil 76£ ödedim aksam kargoya verdıler 4-5 gun ıcınde elımde olur..

http://mudstuff.co.uk/MUD_defender_console.shtml

Thanks for your payment. Your order will ship today using postal service.
Regards
Kevin Baldwin

MUD-UK Ltd
Unit 20, Moderna Business Park
Mytholmroyd
West Yorks
HX7 5QQ

Merakla bekliyorum, iyi günlerde kullanın....

berk bey ben bu siteye girdim ancak satın alınacak bir bölüme rastlamadım nereden satın alınıyor ve hangi parçalar alınıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun

sword7' Alıntı:
Merakla bekliyorum, iyi günlerde kullanın....

vallaa bende merakla bekliyorum tesekkur ederim gelir gelmez resimlerini ekliyecem.. geçen hafta yine ingiltereden ledli gösterge tabloları getirttim ( voltmetre,yağ basınç,su sıcaklığı,devir saati ) gumrukte sorun olmasın dıye konsol geldıkten sonra mudstuffdaki orjinal düğmelerinde getirteceğim komple ön konsolu sitedeki resime çevirecem ;)

foremost' Alıntı:
berk bey ben bu siteye girdim ancak satın alınacak bir bölüme rastlamadım nereden satın alınıyor ve hangi parçalar alınıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun

merhabalar.. ilk siteye bende girdiğimde bende bulamamıştım daha sonra site sorumlusuna mail attım ( mud@mudstuff.co.uk olması gerek ) almak istedigim parcaları yazıp fıyatlarıda karsısına yazdım ve turkıyeye kargo ucretını sordum hemen cevap geldı ben gumrukte sorun cıkmasın daha rahat gelır dıye ups ve tnt nınde fyatlarını sormustum bu fırmaların kargo paraları uçuk geldı bana normal ınglız royal maıl ıle yaklasık 17£ a denk gelıyo ups ve tnt ıcın 45£ dedıler.. neyse..

ben sürekli e-bay den ingiltere kanada usa dan malzemeler getırıyorum dolayısıyla gumrukte nelerın gecıp kalcagını ıyıce çözdüm burda ödeme sistemi ise Pay-Pal ( https://www.paypal.com) üzerinden yapılıyor yurtdışında çok yaygın bir ödeme sistemi çok da güvenılır ( ben kredi kart numaramı heryere yazmayı sevmedıgım kaydetmedıgım ıcın cok ama cok guvenlı bır sıstem ) burdaki sisteme kredi kartınızı tanımlıyosunuz bır defalıgına sonra satıcıların sayflarında "pay with pay pal" yazan yerden odemenızı yapıyosunuz bu arada maıl atıyolar kabul edıyomusunz dıye vs..

mudstaffda direk olarak pay pal ıle ödeme lınkı koymamıslar sız onlara bunları almak ıstıyorum dıye maıl atıyosunuz adamlarda dırek pay - pal ödeme lınkı yolluyolar kargo dahıl olarak zaten hersey cok acık ve net olarak yazılıyo ordan da ödemeyı yaptıgınız zaman adamlar hemen kargoyu yolluyolar..

siteyi iyice incelersenız ordaki bütün parçalar satılık yanı bulamamanız gıbı bır durum zor bıraz daha bakın derım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR