Jimny_Mehmet
Kamp III
Ynt: Defender Ön Konsol
bu hafta içi fiyatları yayınlayacağım arkadalşar...
bu hafta içi fiyatları yayınlayacağım arkadalşar...
Evet bu işe girecek arkadaşların olayı sadece konsol alış fiyatı olarak görmemesinde fayda var.. Konsolla birlikte değişmesi zorunlu olan kablolar.. küçük şeylerde olsa kimi mekanik parçalar.. montaj bedeli ve süresinide maliyete katmakta fayda var ... ama konsolu değistirecek arkadaşlar bence konsolu girip dağıtmışken mutlaka gösterge panelinide (son model dijital tip değil ise devir saati eklenmiş.. gösterge aydınlatma sorunu çözülmüş bir tip... ) değiştirmeliler..discovery-V8' Alıntı:Göstergeler ve klima hariç 600-700 tl civarı, Dijital göstergler yanında bir çok komponentinde değişmesine sebep oluyor(bence hiç girmeyin zahmetli bir iş arabada sökülmedik kablo kalmıyor hepsi değişiyor.), sadece gösterge takımı tahmini 2500 TL yi bulur, klima bir ara ben düşeş geldi 600 TL gibi bişeye aldım ama şu anda bulunması zor ve fiyatları uçuk dış üniteyle beraber 2000 TL yi bulur.
gazi sezer' Alıntı:ilginize teşekkür hayır onları aldım,göğüs kısmı alt uzun bölüm olan yer
ahmet42' Alıntı:yurt dışından komle ön konsul geliyormu fiyat ları hakkında bilgi alabilirmiyim.
berk' Alıntı:merhabalar bugun mudstuff dan ön konsol, dugmeler ıcın semboller ve cubby box ıcın ışık siparişi verdim toplamda da kargo masrafı dahil 76£ ödedim aksam kargoya verdıler 4-5 gun ıcınde elımde olur..
http://mudstuff.co.uk/MUD_defender_console.shtml
Thanks for your payment. Your order will ship today using postal service.
Regards
Kevin Baldwin
MUD-UK Ltd
Unit 20, Moderna Business Park
Mytholmroyd
West Yorks
HX7 5QQ
sword7' Alıntı:Merakla bekliyorum, iyi günlerde kullanın....
foremost' Alıntı:berk bey ben bu siteye girdim ancak satın alınacak bir bölüme rastlamadım nereden satın alınıyor ve hangi parçalar alınıyor bana bu konuda yardımcı olurmusun