Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,271
Ynt: Defender Ön Konsol

brothers' Alıntı:
işaretledim
altuğ beyin projesini bekliyorum

teşekkürler konsolun kalıbını tamamladık. her defender toplanırken kendine özgü bazı değişikliklerle toplandığı için ( ilk montajını yaptığımız defender da göğüsteki olması gereken çıta yoktu ;D ) biz konsolu universal olarak yaptık. montajı yapacak ustanın konsol montajı sırasında araca göre bazı traşlamaların yapması gerekmektedir.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC05792.jpg

DSC05793.jpg

IMGP0225.jpg

IMGP0239.jpg

IMGP0240.jpg

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
teşekkürler konsolun kalıbını tamamladık. her defender toplanırken kendine özgü bazı değişikliklerle toplandığı için ( ilk montajını yaptığımız defender da göğüsteki olması gereken çıta yoktu ;D ) biz konsolu universal olarak yaptık. montajı yapacak ustanın konsol montajı sırasında araca göre bazı traşlamaların yapması gerekmektedir.
özgün olması güzel... umarım arkadaşların ihtiyacını karşılayacaktır.. seri üretim ne zaman olacak ve fıyat belirleyebildinizmi..
selamlar

altug onaran' Alıntı:

Altuğ elinize sağlık çok güzel gözüküyor.

mudstuffdan konsol 1 haftada geldı haftaya switchleri de getirtip montajı yaptırtcam..
işte ilk resimler..

( ekstra led stop lambaları ve alüminyum levha getirttim onlarda tek kargodan hallettim )

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

IMG_1494.jpg

IMG_1495.jpg

IMG_1497.jpg

IMG_1498.jpg

berk' Alıntı:
mudstuffdan konsol 1 haftada geldı haftaya switchleri de getirtip montajı yaptırtcam..
işte ilk resimler..

( ekstra led stop lambaları ve alüminyum levha getirttim onlarda tek kargodan hallettim )

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

güle güle kullan. Defender'a PC montajı yapmayı planlıyor musun bilmiyorum ama bu konsolun orta kısmı 7-8 inch ekran koymak için çok iyi bir yer gibi görünüyor.

edaghan' Alıntı:
güle güle kullan. Defender'a PC montajı yapmayı planlıyor musun bilmiyorum ama bu konsolun orta kısmı 7-8 inch ekran koymak için çok iyi bir yer gibi görünüyor.

merhaba ortasi ekran icin cok musait gozukuyo ust egimli olan yere gostregeleri hemen altina anahtarlar onun altinada komple navigasyonlu 7-8inclik ekrani olan teyip yer kalirsa altina telsiz dusunuyorum ama acelem yok.. mukemmel bir parca arka ayaklari vs hepsi geldi switch lerde gelsin tamamlanmis olcak..

berk' Alıntı:
işte ilk resimler..

getitmesiyle birlikte konsol kaça mal oldu sakıncası yoksa ben ingiltereden bir akranbama sipariş verdim 4 - 5 ay sonra gelebilirim diyor fazla bir fark yoksa bende getitmek istiyorum

dron' Alıntı:
getitmesiyle birlikte konsol kaça mal oldu sakıncası yoksa ben ingiltereden bir akranbama sipariş verdim 4 - 5 ay sonra gelebilirim diyor fazla bir fark yoksa bende getitmek istiyorum

merhabalar ben konsolun haricinde cubby box icin isik dugmelerin logolari birde konsolu aldim + 16£ kargo ile birlikte toplam 80£ civari bir rakkam a geldi yanlis hatirlamiyosam cok fazla malZeme getirdigim icin yanlis olabilir ama konsol 55 £ + 16£ kargo ile 71£ 1 haftada normal posta ile harika paketlenmis sekilde geliyor kevin diye bir sorumlu var ona da gumruk deklarasyonunu dusuk gostersin ( custom declaration ) tr gumrugunde takilma olmuyo ozaman.. Gerek yok ya ona buna getirtmenize parayi odediginiz aksami kargoya veriyolar cokda kaliteli malzeme siddetle tavsiye ederim.. Hic bosuna amerikayi yeniden kesfe gerek yok adamlar on numara is cikarmislar iyki buralardan halletmemisim icinize sinecek bisey cunku..

berk bey merhaba ismim mert birkaç sorum olacak
benimde 87 defender ım var, içinde biraz modernlik olsun istiyorum
mudstuff ı biraz inceledim ödemeleri paypal dan yapıyorlar herhalde
siz bu yolla mı ödeme yaptınız ? ayrıca kargo adresini TR adresi verdiniz ise (sadece 16pound gercekten uygun ) bunu teyit edermisiniz ?
gümrükte sorun çıkmaması için özel bir notunuz vs.. oldumu
teşekkür ederim

2.mahmut' Alıntı:
berk bey merhaba ismim mert birkaç sorum olacak
benimde 87 defender ım var, içinde biraz modernlik olsun istiyorum
mudstuff ı biraz inceledim ödemeleri paypal dan yapıyorlar herhalde
siz bu yolla mı ödeme yaptınız ? ayrıca kargo adresini TR adresi verdiniz ise (sadece 16pound gercekten uygun ) bunu teyit edermisiniz ?
gümrükte sorun çıkmaması için özel bir notunuz vs.. oldumu
teşekkür ederim

merhaba mert bey odemeyi evet pay pal ile yaptim yukarda da belirttim zaten.. Benimde tek istedigim baktimmi guzel olsun icime sinsin diye bunu tercih ettim burda baska arkadaslarinda yaptiklari var ben mudstuffi tercih ettim cok memnun kaldim tabiki kargo adresimi tr verdim ve kesin olarak kargoya 16 £ odedim ben daha baska seylerde alip getirttigim icin ozel olarak ordaki gorevliye gumruk deklarasonunu dusuk gostermesini soyledim hicbir problem olmadan geldi..
Tesekkurler.

berk' Alıntı:
merhaba mert bey odemeyi evet pay pal ile yaptim yukarda da belirttim zaten.. Benimde tek istedigim baktimmi guzel olsun icime sinsin diye bunu tercih ettim burda baska arkadaslarinda yaptiklari var ben mudstuffi tercih ettim cok memnun kaldim tabiki kargo adresimi tr verdim ve kesin olarak kargoya 16 £ odedim ben daha baska seylerde alip getirttigim icin ozel olarak ordaki gorevliye gumruk deklarasonunu dusuk gostermesini soyledim hicbir problem olmadan geldi..
Tesekkurler.

berk bey cevabınız için teşekkür ederimm

berk' Alıntı:
Tesekkurler.

Berk Bey,
3-5 kişi ortaklaşa sipariş versek, tek kargoda hallolsa,biz ödemeyi size yapsak.. Siz tecrübelisiniz ne de olsa..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR