Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,228
Ynt: Defender Ön Konsol

arkadaşım bu fiyat gerçekten çok. Eğer makul bi fiyat olursa bunlardan çok kişinin alcağına inanıyorum. En azından be iki tane alırım. Fakat bu fiyat biraz uçuk olmuş bindiğimiz araçlar lüks bi araç dağilki bi paraçaya 600 tl. verelim. Yine de arkadaşın emeğine saygı duyuyorum ve en azın dan bunun yapılabiceğini gösterdi bize...

Etiketler

mudstuff dan konsol, dugme logo stıkerı ve cubby box ıcın ısık sıparıs vercem pay pal ıcın maıllesıyoruz toplamda 70 pound a

-console, (55)
-carling legents (7,5)
-cubby box locker light (7)

tekabul edıyor shipping i halledersek ( shipping icin bilgi vercekler onu beklıyorum ) cok uyguna gelecegınden emınım...

arkadaşım cevap geldimi ? bi de yazdığınn parça isimlerini anlayabileceğimiz şekilde yazabilirmisin.

Bana elinde konsolun komple detaylı resmi olan varsa gönderebilirmi bende şuan bir çalışma yapmak istiyorum zira benim aracın konsolunu komple değiştirmek istiyorum 2005 2010 konsolu tasarlamak (kopyalamak :smiley: ) istiyorum biraz zor olacak tabi ama yaparım diye tahmin ediyorum. yalnız resimin 1600x1200 den yüksek olması gerekli. saygılarımla

5374671_2.jpg

artsanatyildiz' Alıntı:
Bana elinde konsolun komple detaylı resmi olan varsa gönderebilirmi bende şuan bir çalışma yapmak istiyorum zira benim aracın konsolunu komple değiştirmek istiyorum 2005 2010 konsolu tasarlamak (kopyalamak :smiley: ) istiyorum biraz zor olacak tabi ama yaparım diye tahmin ediyorum. yalnız resimin 1600x1200 den yüksek olması gerekli. saygılarımla

Merhaba artsanatyildiz

Böyle bir düşünce güzel ve talebe yönelik iyibir plan.. fakat bu işi tahmın edıldıgınden cok zahmetli bir iş olabilir(malzeme,kullanılıcak gereçler,ölçüler vs..) Resim olarak istemişşiniz ama gerçeğini görseniz kendiniz inceleseniz çıplak gözle daha başarılı ve kolay fikirler elde edebilirsiniz diye düşünüyorum... eğerki istanbulda ikamet ediyorsanız araçların üst modellerini veya sıfır olarak satan bir kac galeriden araçları incelemenizi tavsiye ederim saygılar...

http://www.seriouswheels.com/pics-2008/klm/2008-Land-Rover-Defender-SVX-Interior-1280x960.jpg

http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/08/land-rover_defender_6.jpg

Araba-Land-Rover-Defender-19.jpg

bu tip bir konsül daha güzel olacağı kanısındayım ayrıca ön vantilleri de kapatmak zorundu kalmazsın

ata036' Alıntı:
bu konsol ne kadara mal olur bilgisi olan varmı acaba ???

Göstergeler ve klima hariç 600-700 tl civarı, Dijital göstergler yanında bir çok komponentinde değişmesine sebep oluyor(bence hiç girmeyin zahmetli bir iş arabada sökülmedik kablo kalmıyor hepsi değişiyor.), sadece gösterge takımı tahmini 2500 TL yi bulur, klima bir ara ben düşeş geldi 600 TL gibi bişeye aldım ama şu anda bulunması zor ve fiyatları uçuk dış üniteyle beraber 2000 TL yi bulur.

vallaha ben poliüretan köpük silikon vinileks ve sac bilelimi bir materyal uygulaması yapacağım kendi çabamla resim lerinide buradan ekleyeceğim beğenirseniz sizlerede sağlayabilirim yalnız biraz zaman alacak bilginize

mu7y' Alıntı:
Merhaba artsanatyildiz

Böyle bir düşünce güzel ve talebe yönelik iyibir plan.. fakat bu işi tahmın edıldıgınden cok zahmetli bir iş olabilir(malzeme,kullanılıcak gereçler,ölçüler vs..) Resim olarak istemişşiniz ama gerçeğini görseniz kendiniz inceleseniz çıplak gözle daha başarılı ve kolay fikirler elde edebilirsiniz diye düşünüyorum... eğerki istanbulda ikamet ediyorsanız araçların üst modellerini veya sıfır olarak satan bir kac galeriden araçları incelemenizi tavsiye ederim saygılar...
düşüncelerinizin benim için önemini anlatmama gerek yok çünkü bu paylaşım sayesinde defenderime kavuştum bu doğrultuda yapacağım her şeyi sizlerle paylaşmayı bir borç biliyorum m<lesef istanbulda değil izmirde ikamet ediyorum bu işi burada halledeceğim.saygılar

olgun52' Alıntı:
artsanatyildiz arkadaşım merakla bekliyorum. zaman önemli değil.
:D
zaman önemli olmazmı ben yazın ne yapacağım tabanvaylamı dolaşacağım dağlayı bayırları :smiley: bu işin şakası tabi işten güçten vakit olmadığı için şu aralar çokta ilgilenemiyorum araçla aracın motorunu bir hallettirebilsem gerisini halledeceğim ama işte napalım görmek itiyorum nasıl yapılıyor nasıl takılıyor detaylı bir şekilde bende fotğrafları ile yükleyeceğim siteye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR