DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatyy_4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,243

fatyy_4u

Kamp I
Defender kullanıcıları 5MM alaşımlı motor Muhafaza SaCı sadece 125 TL

Resim Ürünün kendi fotoğrafıdır.

irtibat : 0506 782 49 43

03012013559.jpg

Etiketler

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Merhaba.Ürünün malzemesi bir de kendi imalatınız mı yoksa ithalmi ve de bağlantı şekli konusunda aydınlatırsanız sevinirim.Hayırlı satışlar şimdiden...

bağlantı yerleri nasıldır? kaynakmı? şase ye somun civatamı? birde ürün seri imalatmı yoksa araçtan çıkma olarak tek mi satıyorsunuz?

landscape' Alıntı:
Merhaba.Ürünün malzemesi bir de kendi imalatınız mı yoksa ithalmi ve de bağlantı şekli konusunda aydınlatırsanız sevinirim.Hayırlı satışlar şimdiden...
Enis bey aynı soruları siz zaten sormuşsunuz, görmedim kusura bakmayın.

teşekkürler ürün siparişe dayalı üretim sistemine dayalıdır :smiley: 4 tane civata ile araca monte edebilirsiniz. saçtan yapılmıstır aliminyum degıldır. buda daha saglam olmasını sağlamaktadır

Sakaryada yerim. ürünü alan arkadaslarda rıca ettım resım koyucak. ürünü istediğiniz gibi gönderebilirim. Kargo ya da Terminalde otobüsede koyabilirim.

İyi günler
Motor muhafaza saçının ağırlığı kaç kilogramdır ?

açıkcası tartmadım ama 6-7 kg oldugunu tahmın edıyorum saygılar..

yarın siparişi teslim etmeden önce çeker yuklerım tabıkıde.. foto üstün körü çektim. orjinaliyle birebir ebat ve şekle sahip oldugu ıcın :smiley:

ilgili arkadaşların dikkatine 12 nisanda askerim :smiley: almak isteyeneler ellerini çabuk tutsunlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR