Defender Lastik Sorunsalı Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,324
Ynt: Defender Lastik Sorunsalı Hakkında

NVR01' Alıntı:
şimdi o zaman ben şöyle diyeyim arabam standart askeriyeden cıkma jantlar var benim arabamda bd30 motor var ve sorum şudur ben aracıma 35 lastik yapmak istiyorum hem görsel hem işlev açısından jant aldım defender yazılı yeni model jantlardan 16/8 inc bu janta 35 oluyo sanırım neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum yada şu işlem doğrumudur ,,,8 inc 16 jant maxxis mudzilla lastik istiyorum sanırım kodu m8080 diye geciyo 5 cm de flanş koyarsam oluyormu bu iş bide sormak istedigim lastikde 35 kaç ebat koyacacm yani yanak et si genişlik vs vs...siz bana şu ebat tak diyeceksiniz lastiği birde unutmadan şanzımanı hiç ellemedik orjinal şanzıman ölçüsü...saygılar

haydaa,lan olm arasana beni,sende telefonum yokmu ;)

Etiketler
Ynt: Defender Lastik Sorunsalı Hakkında

diraksiyonu sağa sola dönüşünü durduran cıvatalar var , gevşettikçe tur azalaır, sıktıça artar muhtemelen en sondadır onlar (MAX TUR) , denediğinizde en azından bir taraf geri giderken tam tur yaptığınızda kola sürtecek o tarafın cıvatasını biraz gevşeteceksiniz.
Konu hortluyor ancak başka bir yerde bu konu ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Rica etsem bu stopper ya da direksiyon turunu ayarlayan civatalar tam olarak nerededir, var ise fotoğrafı ile gösterme şansınız var mıdır? Aracımı aldığımda 305 taban lastik vardı ve ne offsetli jant ne de spacer yoktu muhtemelen bahsettiğiniz şekilde azaltılmış ve sürtme de yapmıyordu ancak turu çok azdı. Ben 50mm spacer taktım fakat turu çok az geliyor nasıl ayarlayabilirim. Yardımınız için teşekkürler...

Ekli resimde gözüken civata.

P1100232.JPG

Gecikme için kusura bakmayın. Çok yardımcı oldu teşekkür ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR