defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasakşehir07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 206,961

Etiketler
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur

kusura bakmayın hemen yolluyorum.dalgınlığıma denk gelmiştir yoksa genelde yolluyorum her isteyene ve size de yolladım bu arada.

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Bana da gönderebilir misiniz? ilker @ emakmakina .com

Ustam selam. uzun bir bekleyişin ardından geçen hafta 3.5 benzinli aldım :smiley: cd veya mail alma şansım varmı ?

Hurkanokyar@gmail.com
Hurkanokyar@landroverexperience.com

Mümkünse ben de rica edeyim. Teşekkürler.

haluktumer@yahoo.com

Özay Bey, henüz araç alamadık. Zahmet olmazsa, favorilerim olan 110'luk 2.5 atmosferik dizel ve 3.5 V8 makbule geçer. Teşekkürler

haluk bey atmaosferik dizeli yollarım ama 3.5 için eğer alırsnız yollayayım.vınn kullandığım için 500 mb birden yiyor yani kotamın sekizde biri bir dosyayı gönderince bitiyor ve geçen gün bir arkadaşa yolladım.daha önce yolladığım arkadaşlar da yollayabilir yada ben aracı aldığınızda yollarım

Özay Bey, teşekkürler. Ben işin o kısmını düşünemedim. 2.5 dizel de fazlasıyla yeterli olur şu aşamada.

haluk bey yolladım ama geldimi bilmem gelemdiyse yarın işyerinden tekrar yollarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR