Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,680

bora1071

Zirve
Yer
mersin
01.07.2010 da kayalardan aldığım ,aks kapağı ,Keçeler fiyatları ve kodları aşağıda belirtilmiştir.

1 ER ADET FİYATLARI=
aks yağ kapağı plastik def 87-92 parça no:FRC 4377 İ 0,81 TL+KDV

teker keçesi arka diş 87-93 parça no:FRC 8222 2,39 TL+KDV

teker keçesi (FTC 2783) İNG parça no:FRC 4785 İ 2,39 TL+KDV

ayrıca motor yağ kapak lastiği (oring)(err 736) parça no:ERC 8049 Y 0,80 TL+KDV

ETC 5000 L BUJİ DEFENDER CHAMPİON 3 TL+KDV

ERC 356 BUJİ KABLO TK. DEFENDER ,İNG-İ.MOT. parça no:ERC 3256 10,81 TL+KDV

arka tekerlerde bu keçelerden 1 er tane yani FRC 4785 İ ve FRC 8222 önde ise sadece FRC 4785 İ kullanılıyor.

ayrıca 27 mayısta 20 tl' ye mersin karayiğit filtreden hava filtresi , 15 tl ye adana fatih ticaretten yağ filtresi almıştım. son dönem silecek kolu ihtiyacım var ama iki farklı fiyat aldım. 30 tl ve 50 tl olmak üzere biri yerli biri uzakdoğu ürünü orjinal ingilizin fiyatı daha fazla olacaktır tahminim :smiley:

ayrıca 1.9.2010 da adana lr otomotivden mapa marka debriyaj seti ve çatalını aldım 175 tl ye onuda belirtmek gerekli. valeo olsaydı 325 tl fiyat almıştım. yerli ürünü tercih ettim..

Etiketler
Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

bora kardeş kolay gelsin benim telefon defterim silindi bana bir çağrı atta teli kaydedim ayrıca hayırdır bu fiyatlar ne için yazdın kardeş

foremost' Alıntı:
bora kardeş kolay gelsin benim telefon defterim silindi bana bir çağrı atta teli kaydedim ayrıca hayırdır bu fiyatlar ne için yazdın kardeş

nejat kurtkaya abimiz rica etti diğer defender sahipleride faydalasın bilgilensin istedik. bildiğin fiyatları sende yaz güncel varsa :smiley: çağrı yapıyorum şimdi. görüşürüz. aracın bitti mi muayenesi?

tamam bora çağrıyı aldım ayrıca iyi düşünmüssün yamyamlara fırsat vermemek lazım bende bir kaç parçanın güncel rakamını vereyim

fan pervanesi 6 kanatlı : 60 tl

devriyaj baskı balata kople:250 tl

fren merkezi 199 tl

ön diskler ve balatalar 2 şer adet:200 tl

orta eksos susturucu :100 tl

istavroz ön-arka tanesi :25 tl

snorker iç bağlantısı:60 tl

arka sinyal :10 tl

arka fren ve park lambası :15 tl

fren müşürü: 5 tl

klometre sayacı :200 tl

hava filitresi :20 tl

yeni tip direksiyon simidi :80 tl

ayrıca aracımın ruhsat işleride bitti kardeş maceraya hazırız bizi bilgilendir

iyi sevindim aracın hazır olmasına, geziler her hafta her hafta kısmetse ;D haberleşiriz

resim göndermede halen problem yaşıyorum

yayla 5 066.jpg

bora sanırım açtığım konu da bir problem var burda yayınlıyabiliyorum
yeni bir konu açsam nasıl olur acaba

bora1071' Alıntı:
01.07.2010 da kayalardan aldığım ,aks kapağı ,Keçeler fiyatları ve kodları aşağıda belirtilmiştir.

1 ER ADET FİYATLARI=
aks yağ kapağı plastik def 87-92 parça no:FRC 4377 İ 0,81 TL+KDV

teker keçesi arka diş 87-93 parça no:FRC 8222 2,39 TL+KDV

teker keçesi (FTC 2783) İNG parça no:FRC 4785 İ 2,39 TL+KDV

ayrıca motor yağ kapak lastiği (oring)(err 736) parça no:ERC 8049 Y 0,80 TL+KDV

ETC 5000 L BUJİ DEFENDER CHAMPİON 3 TL+KDV

ERC 356 BUJİ KABLO TK. DEFENDER ,İNG-İ.MOT. parça no:ERC 3256 10,81 TL+KDV

arka tekerlerde bu keçelerden 1 er tane yani FRC 4785 İ ve FRC 8222 önde ise sadece FRC 4785 İ kullanılıyor.

ayrıca 27 mayısta 20 tl' ye mersin karayiğit filtreden hava filtresi , 15 tl ye adana fatih ticaretten yağ filtresi almıştım. son dönem silecek kolu ihtiyacım var ama iki farklı fiyat aldım. 30 tl ve 50 tl olmak üzere biri yerli biri uzakdoğu ürünü orjinal ingilizin fiyatı daha fazla olacaktır tahminim :smiley:

ayrıca 1.9.2010 da adana lr otomotivden mapa marka debriyaj seti ve çatalını aldım 175 tl ye onuda belirtmek gerekli. valeo olsaydı 325 tl fiyat almıştım. yerli ürünü tercih ettim..
selam
bu gün tesadüfen bi parçacıya denk geldim bana da silecek kolu ve papuç lazımdı aksarayı alt üst ettim ama hiç benzeri bişey bile bulamadım :(
yolum taksime düştü orada habertürk binasının yanında eski parçacılar var birine sordum bana bi arka sokağa bak dedi hiç bilmediğim bi yerdi hemen gttim silecek kolu ve papuç sordum ikiside var dedi fiyatını sordum hani olurda pahalı olursa bir tane alırım dedim :smiley:silecek kolu 8 tl ve papuç 3 tl dedi bende 3 papuç ve birde silecek kolu aldım :smiley:
çokmu orjinal yada degil hiç umrumda değil malzeme güzel orjinale de çok benziyor belkide orjinaldır ;)

ben henüz silecek kolu almadım ama şunu fark ettim kol yuvadaki yerinde oynuyor önceden oynamazken :D en alt seviyede su fışkırttığını fark ettim. uzun bir süre böyle kullanmaya devam edeceğim gibi. ama sizin satın almış olduğunuz fiyat çok iyiymiş ;)

tikit' Alıntı:
selam
bu gün tesadüfen bi parçacıya denk geldim bana da silecek kolu ve papuç lazımdı aksarayı alt üst ettim ama hiç benzeri bişey bile bulamadım :(
yolum taksime düştü orada habertürk binasının yanında eski parçacılar var birine sordum bana bi arka sokağa bak dedi hiç bilmediğim bi yerdi hemen gttim silecek kolu ve papuç sordum ikiside var dedi fiyatını sordum hani olurda pahalı olursa bir tane alırım dedim :smiley:silecek kolu 8 tl ve papuç 3 tl dedi bende 3 papuç ve birde silecek kolu aldım :smiley:
çokmu orjinal yada degil hiç umrumda değil malzeme güzel orjinale de çok benziyor belkide orjinaldır ;)

Selam,

Alınan parçaların fotolarını da koyabilir misiniz? ne olduğunun görünmesi açısından faydası olur.

teşekkürler.

İntercooler le radyötör 600 tl + kdv
200 tdi enjektör tamir takımı 425 tl
debriyaj alt üst merkez 75 tl + kdv
debriyaj baskı balata 200 tdi için 250 tl
arka uzun şaft 135 tl + kdv
Vantilatör kayışı 10 tl
cooper stt 235-85-16 lastik 320 tl
bf goodrich 235-85-16 lastik 250 tl
Ön far 50 +kdv
sinyal kapak 3 +kdv
200 tdi su devirdaim pompası 140 tl

arkadaşlar dün aracımın gaz halatı arızalandı

halat 40 tl
montaj 20 tl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR