Ynt: defender ı nasıl yapalım
-tesekkur ederım kerem bey araç 1989 dize
-cenk bey aslında aracın farklı oldugu cok bellı hedefı yuksek tutmus olmaktan zarar gelmez dıye dusunuyorum
haluk beyinde bahsettiği ve önerdiği gibi sıralamayı yaptım ilk olarak jant ve lastikleri mkg plakalı aracın gorunumune benzetmek ıstıyorum sızden rıcam su sıralayacagım yonde fıkırlerınızı belırtmenız
a-benım aracıma (en ustte) bu lastık ve jant yakısırmı? yakısırsa bu jant ve lastık olculerını nereden bulabılırım?
b-acaba aracta spacer varmıdır varsa kaç mm spacer kullanılmıstır tahmınler yada uygun olabılecek ölçü nedir
c-spacer ı nereden temın edebılırım sahıbındede bır takım 30mm buldum 600 tl gıbı bır fıyatı var bu fıyat uygunmudur daha ekonomık olanı aramalımıyım, yada bu hayatı bır parcadır bunda ekonomı yapma mı dersınız
d-ben alasım jant sevıyorum bes kollu defender jantı mat eloksal olan o jantı bu sekılde bu davlumbazın ıcıne gomebılrımıyım aracı dusuk sevıyorum
e-lastık ustundekı kalın kaslar buda hosuma gıdıyor sız neler dusunuyorsunuz fıkır tecrube ve onerılerınız ıcın cok tesekkur ederım
not: spacer ın ne oldugunu yenı ogrendım cok mantıklı bır aparatmıs
buarada cevdey beyın dıkkatı ıcınde tesekkurler gelecekten arac satın alınamaz
gercı mkg bu teorıyı bıraz curutur gıbı ama bakalım benım aracta umarım yakısıklı olur aracı aldıgım tarıh 09-01-2012 herşey için teşekkürler,l