defender ı nasıl yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan merolzö Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,775

Etiketler
Ynt: defender ı nasıl yapalım

önce aracınız sonra jant ve lastiğiniz hayırlı olsun defender sevdalıların arasına hoş geldiniz
( Allah aramıza akıllı gönderip huzurumuzu bozmasın ) :smiley:

Merhaba arkadaşım,
Araban hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan, bu arada fotoğrafını koyduğun araba gibi sizde toplatabilirsini hiç zor değil.Bu işler için gerekli şeylerin arasında olan en basit şey para o da bulunurda (gerçi ben 50 senedir bulamadım ya bundan sonra bulsamda pek işe yaramaz, sadece içine su katılınca renk değiştiren sıvı konusunda işe yarar) acaba bu işi yapabilecek usta bulunurmu, malum her usta parayı veren herkesin işini yapmaz, bazı şeyler okadar pahalıdırki ancak para almadan yapılır.Hani bir eline dayamayı, diğerine çekici alan ve vuran değil, çekicin sesine duygusunu da katacak usta bulabilirsen işlem tamam dır.
Hevesini kırmış olmayayım, dileğim gönlündeki aracı toplayıp binmendir.
Türküle kalın, sağlıkla kalın.

merolzö' Alıntı:
selamlar 09-12-2012 tarihinde 1989 model resimlerde gördüğünüz aracı 11.200 tl ye satın aldım,

Öncelikle Gelecekten bir araç "09-12-2012 tarihinde 1989 model resimlerde gördüğünüz aracı 11.200 tl ye satın aldım" aldığınız için sitede hatta dünyada bir ilki gerçekleştirmişsiniz.

Şaka bir yana Aramıza hoşgeldiniz. en doğru kararı vermişsiniz Defender i tercih etmekle

herkese cok tesekkurler sımdı yenı resımlerı yukluyorum jantları takarken arka solda jant uymada ve tasladık onunda resmını eklıyorum, arac askerıyeden cıkma sanırım sofor arkadas ısgormesı amacıyl akademede somunları uydurmus sag olsun daha buyuklerını takmıs saglam olsun dıye yenı jant gecmekte bıraz bızı zorladı ama fatıh usta hallettı, bırde aracı 11,200 e almam neden ilk olmus pahalımı aldım ??? cok arastırıdım 6 ay sahıbındenı takıp ettım satısa cıktıktan bır saat sonra satın aldım bende uygun fıyata aldıgımı dusunuyorum acıkcası cunku fıyatlar ya zaylarında makulken kıs bu aylarda tavan yaptı ama satabılen pek yok gıbı herneyse konuyu uzatmayayım,resimleri gönderiyorum. herkese ilgisi ve önerileri için teşekkür ederim.

bagaja beşinci jant ve lastiği takamadım parlak kısmı dışa bakacak şekılde olmasını istiyorum nasıl yapabilirim jantı ters dahi taksam arkadakı aparata jant denk gelıyor bırtarafta lastık denk gelıyor dıger tarafta jant bu denklemı nasıl cozebılrıım onunde resımlerını yollamaya calısacagım sırasıyla herkese tsk,

NOT: hidrolik direksiyon arıyorum sitede araştırdım ama bulamadım nadolu yakasında usta önerebilirmisiniz.
yarında koltukları alıyorum galiba koltuklar aracın en iyi parcaları olacak.

resımler

x.jpg

xx.jpg

yeli lastikler lastikler yokohama 165/75/16 kucuk ve dar olur dıye dusundum ama gayet olcusu yerınde bence sızın fıkırlerınızde cok onemlı benım ıcın 50mm spacer ve dodik te takacağım araştırıyorum,

cx.jpg

yeni lastik başılık yazımda lastik ölçüsü hatası yaptğımı fark ettim herkesten özür dilerim dikkate almayın ölçü 265/75/16 mt yokohama g001c tipidir.

fotoğrafx.jpg

cxxxc.jpg

ön poryaları neden taşlatdınız? yaptırmışsınız ama karışmak gibi olmasın pek saglıklı olmamıştır? taşlamadan sonra düzgün bi durum aldımı sıkıntı cıkarmasın sonra?

oradi somunların ucları taslandı sadece birinde buyukce bır somun vardı bu somunda jantın gecmesıne engel oluyordu yani yantın oturdugu ve gectıgı bolume bır işlem yapılmadı bır somunun kenarı ortalama 2 mm alındı

dün araca bmw e49 e5 rekore koltuğu aldım fakat koltukların ısıtma sistemini nasıl bağlatabilirim,
birde arka koltuk malum sünger ve döşemeden oluşuyor bu koltuğun zeminini ayaklarını nasıl yapabilirim yapan olmusmudur acaba daha öncesinde böyle bir uygulama?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR