Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Haluk Tümer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,866
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

slm arkadaslar defender almak istiyorum arastırmalarımda motor güçleri hep farklı cıkıyor orjinal defender 2.5 düz dizel motor güçü nedir hp veya kw cinsinden yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk ler
 

Etiketler
Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Düz dizel 68
2.5 benzinli 83
300tdi 111
3.5 v8 134
Td5 122



Torklar aklımda kalmamış yinede bi wikiden bakmakta fayda var
 

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Atma motorlarda . Puma dedikleri motorlar 2.4 litre turbo intercoler 120 bg ve buyuk turbo intercoler 130 bg
Bd30 3.0 litre turbosuz nissan motorlari 100 bg
En yeni defenderde 2.2 litre tcdi ford 140 -150 bg arasi

ibrahim IPEK
 

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?


dilşad' Alıntı:
defender in uyup uymaması önemli değil.. sev al ve tarzını yansıt doğanın kanu gibi defender in de kanunu bu :D

masrafsız aramana gerek yok masraf etmeden duramazsın ;D... bu arada arkaşlar elektir jant panjur vinç işleri tamamlandı acil ist asya çevresinde döşemeci tanıdıklarınız varmıdır .. son beş gunum kaldı yurt dısından donuyorum geldigimde yola gidecem .. tavsiye edeceginiz bir yer varmı kac gunde cıkartırlar .. :-\
maslakta cesur oto elektrigin karsisinda dosemeci var land rover konusunda bir numara kimse yaptigi koltuga sonradan yapilmis diyemez.ingiltereden merak edip gelmisler o kadar soyliyim ben size..


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Tam adresini verebilirmisin. Ben yurt dışındayım daha Arkadaşı ona gore Yönlenditeyim


!Dağlı!
 



Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Herkese hayırlı akşamlar,

Ekteki Defender fotoğrafını bu akşam Atakent/K. Çekmece'de çektim. Belki sahibi rahatsız olur diye plakası gizli. Ben de Atakent'te oturuyorum. Sahibi Gezenbilir üyesi ise tanışmak, bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Defender
 



Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

haluk bey araç benim :smiley: özelden numaranızı atın konuşuruz bende gerçi taze defenderciyim daha 1 haftadır sahibiyim :smiley:
 





Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

mrdnmz' Alıntı:
Sen otopark için mi almıştım

daha hazır değil demirbaş :smiley: zaman bulursam 2 inç yükseltme ve spacer sırada ,,pazara kadar onları taktırıcam inşallah çünkü lastikler kollara sürtüyor,,birde ön ızgaram geldi ama teybin arkasındaki metalin jet ile kesilmesi lazım,bu gün denedik ızgarayı takamadık. teybi sığdırmak için arkadaki metali eğmişler onu düzeltsek teyp sığmıyor düzeltmesek ızgarayı takamıyoruz malasef direk kesicez,,,hafta sonuna çok iş var çoook,,
 


Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Haluk Tümer' Alıntı:
Merhaba,

Geçen yaz binek aracımız ile yaptığımız Bozcaada-Gökçeada-Assos turu sırasında, eşimle beraber bir arazi aracı alma hevesine kapıldık. Grand Cherooke, Discovery derken konu malum Defender'a kadar geldi. Ne için kullanacağımız, beklentimiz vs. bir yana forumlardaki şu tavsiye aklıma takıldı kaldı: Hiç Defender'ınız olmadıysa, aracı almadan önce mutlaka yol yapın ve aracın size göre olup olmadığını deneyimleyin. Oldukça mantıklı olan bu öneri şu noktada takılıp kalıyor, nasıl olacak bu iş? Çevremde bu araca sahip kimse yok, olsa da kolay kolay isteyemezsin. Aracını satın almak istediğin kişiye "araç bugün bende kalsın yarın beğenirsem alırım" da diyemezsin. Geriye bir tek opsiyon kalıyor: kiralık araç. Onu da araştırdım fakat bir sonuç alamadım. Bulduğum tek firma da sadece şoförle verebildiklerini söyledi.

Özetle soru şu; aracın şehiriçi, otoyol, orman-köy yolu vb.'de (bu deneyimsiz halimizle ağır araziye elbette girmeyeceğiz)karakterini görmek amacıyla, bir iki günlüğüne kiralık Defender bulabilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Merhaba, aynı konu üzerinde biz de düşünüyoruz. Araştırmalarını sırasında defender'ı kiralayan bir yer yada kişi bulabildiniz mi? Yani 1 hafta kadar bu aracı kiralamak istesek İstanbulda bulabilir miyiz acaba ve yaklaşık maliyeti ne olabilir?
 




Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Merhaba Turgut Bey,

Ne yazık ki yok. Yazdığım gibi, bir firma buldum, o da sadece şoförle veriyor. Açıkçası kiralık araç aramaktan da vazgeçtim. Siz bulursanız bana da haber verin lütfen.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,153
Kayıtlı Üye Sayımız
172,175
Kaydolan Son Üyemiz
disciyolda

SON KONULAR



Geri
Üst